اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره پروژه های پژوهشی شرکت نفت و گاز پارس

اختصاصی از اینو دیدی تحقیق درباره پروژه های پژوهشی شرکت نفت و گاز پارس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 61

 

پروژه های پژوهشی شرکت نفت و گاز پارس

ردیف

عنوان پروژه

دانشگاه/ شرکت

شروع

خاتمه

چکیده

1

بررسی امکان بهره برداری از چاههای گازی پارس جنوبی با استفاده از لوله مغزی 5/8-9 اینچ

دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۸۰/۱۲/۱

۱۳۸۱/۱۲/۱

این پروژه با هدف امکان سنجی جایگزینی لوله مغزی 8/5 – 9 اینچ به جای لوله مغزی 7 اینچ انجام گرفته است . از ویژگیهای این روش کاهش هزینه حفاری و تولید بیشتر از هر چاه میباشد ، نتایج حاصل از این پروژه نشان می دهد استفـــاده از لوله مغزی 8/5 -9 اینچ در حفاری چاههای میدان گازی پارس جنوبی امکان پذیر خواهد بود و با توجه به کاهش تعداد چاهها و توان تولید از هر چاه ، ظرفیت تولید افزایش می باید . در این پروژه روشهای مختلف محاسبه هیدرولیک خطوط لوله مورد مطالعه قرار گرفته و در نهایتBBME به عنوان مبنا برای محاسبات هیدرولیک خطوط لوله در این پژوهش انتخاب گردید. پروژه حاوی نتایج بررسی های انجام شده در خصوص هیدرولیک خطوط لوله در شرایط متفاوت استفاده ازانواع لوله های مغزی و مطالعه سرعت و دبی سایش در چاه برای امکان بهره برداری از چاههای گازی پارس جنوبی با استفاده از لوله مغزی 8/5 – 9 اینچ می باشد . محاسبات مربوط به این مطالعه به کمک نرم افزار PIPE PHASE انجام گرفته است .

2

بررسی امکان انتقال بهینه 2 میلیاردفوت مکعب گاز از یک خط لوله دریائی

دانشگاه صنعتی شریف

۱۳۸۰/۱۲/۱

۱۳۸۱/۱۲/۱

هدف از اجرای این طرح بررسی امکان انتقال گاز تولیدی دو فاز پروژه ( 2 میلیارد فوت مکعب در روز) به خشکی از طریق یک رشته خط لوله مشترک به جای دو خط لوله 32 اینچ و طراحی خط لوله مزبور است . از نتایج این پروژه میتوان به موارد ذیل اشاره نمود.1- بدلیل اینکه امکان تشکیل میعانات به همراه گاز و آب همراه در داخل خطوط لوله وجود دارد لذا امکان شرایط سه فازی و دو فازی متصور است ، محاسبات هیدرولیک خطوط لوله نشان می دهد که جهت انتقال 2 میلیارد فوت مکعب سیال دو فازی نیازبه خط لوله 48 اینچ و برای انتقال همین مقدار سیال سه فازی به خط لوله 44 اینچ نیاز می باشد. ضمنا" در خصوص هیدرولیک خطوط لوله در شرایط کاهش مقدار دبی ،تغییر فشار ابتدای خط ، تشکیل هیدرات ، خوردگی ، توپک رانی و ابعاد لخته گیر برای انتقال 2 میلیارد فوت مکعب گاز در وضیعت دوفازی و سه فازی محاسبات لازم صورت گرفته است.2- تمهیدات لازم جهت جلوگیری از بروز پدیده هیدرات و خوردگی داخلی و خارجی خط لوله باید مد نظر قرار گرفته و تجهیزات مورد نیاز طراحی ونصب گردد.3- جهت دریافت مایعات به جا مانده در خط لوله به هنگام توپک رانی ، ایجاد لخته گیر از نوع انگشتی پیشنهاد میگردد.

3

امکان سنجی استفاده ازروش جوشکاری اصطکاکی در پروژه های اجرائی شرکت نفت و گاز پارس

سازمان پژوهشهای علمی وصنعتی ایران

۱۳۸۰/۱۲/۱۸

۱۳۸۱/۱۲/۱۸

بدلیل حجم پروژه های خطوط لوله برنامه ریزی و در دست اجرای وزارت نفت ، ضرورت بکارگیری روش مناسب برای اجراء ، به فرآیند جوشکاری بعنوان گلوگاه عملیات اشاره شده است که در طی این پروژه با بررسی مطالعاتی و آزمایشگاهی انجام شده مراحل نمونه سازی و امکان سنجی فنی – اقتصادی این روش مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاداتی ارائه گردید که نهایتا“ سرمایه گذاری شرکتهای مجری پروژه های خطوط لوله در وزارت نفت و بخش خصوصی برای بکارگیری این روش بسیار سودمند می باشد. کاهش زمان و هزینه جوشکاری به کمتر از یک سوم و افزایش کیفیت جوش در مقایسه با سایــــر روشهای متداول از ویژگیهای این روش می باشد .از مزیتهای این روش میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:- قطعات مختلف با سرعت بسیار زیاد در زمان کوتاه به یکدیگر متصل می شوند.-زمان لازم برای جوشکاری لوله های 12 اینچ حدود 17 ثانیه و بـــرای لوله های بزرگتر زیر یک دقیقه خواهد بود . -به علت مکانیکی بودن کلیه پارامترهای موثر در جوشکاری مثل سرعت دوران و فشار، دارای تکرار پذیری بسیار عالی می باشد .-منطقه حرارتی بسیار کم و به علت ذوب مجدد فولاد مسائلی مثل حباب ، ترک و عدم نیاز به تنش زدائی براثر رشد مجدد و کریستالی وجود نخواهد داشت .

4

بررسی تولید هیدروژن از سولفید هیدروژن

شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان

۱۳۸۱/۱/۲۰

۱۳۸۱/۷/۲۰

امروزه تلاشهای فراوانی جهت تولید اقتصادی هیدروژن انجام می گیرد . اهمیت ویژه هیدروژن به این دلیل است که این ماده منبع انرژی فوق العاده ای بوده و از طرفی احتراق آن منجر به تولید آب شده و هیچ گونه آلودگی زیست محیطی ایجـــاد نمی کند .بنظر می رسد در آینده ای نه چندان دور منبع اصلی انرژی هیدروژن باشد سولفاید هیدروژن از جمله گازهای آلوده کننده و سمی است که در صنایع نفت و گاز ناچار مقدار عظیمی از آن همراه نفت و گاز تولید می گردد. در حال حاضر با استفاده از فرآیند کلاوز ،گوگرد موجود در سولفید هیدروژن بازیابی می گردد و هیدروژن آن به بخار آب تبدیل می گردد.حصول موفقیت در زمینه یافتن فناوری فرآیندی مناسب برای تولید هیدروژن و گوگرد از سولفید هیدروژن باعث دستیابی به سه هدف بزرگ خواهد شد :1- حداقل سازی ضایعات 2- استفاده از منابعی چون هیدروژن و گوگرد 3- کاهش آلودگی زیست محیطی در این پروژه فرآیندهای مختلف موجود که عبارتند از : تجزیه حرارتی ، ترموشیمیائی ، الکتروشیمیائی ، فوتوشیمیائی و پلاسما مورد بررسی قرار گرفته است بطور کلی روشی که در حال حاضر جهانی شده باشد وجود ندارد ولی از بین روشهای ارائه شده روش تجزیه حرارتی – کاتالیزوری در رآکتورغشائی پیشرفت بهتری داشته است .واحد تجزیه کاتالیزوری در رآکتور غشائی توسط نرم افزار HYSYS شبیه سازی گردید و یک طراحی اولیه از واحد انجام شد . پس از تجزیه و تحلیل اقتصادی این واحد نتایج نشان می دهد که فرآیند طراحی شده اقتصادی می باشد . با این حال طرح ارائه شده دارای نقطه سر به سر حدود 91 در صد می باشد که دلیل عمده آن اولا“ قیمت پایین گوگرد و ثانیا“ هزینه اولیه زیاد و استهلاک واحد می باشد .مقایسه انجام شده بین طرح پیشنهادی در این گزارش با طرحهائی که به محصولات مشابه منتهی می شود نشان می دهد که برای رسیدن به محصولات گوگرد و هیدروژن به روشهای متداول نیاز به دو واحد جداگانه تولید هیدروژن به روش رفرمینگ متان با بخار آب و واحد تولید گوگرد به روش کلاوز می باشد .

5

آشکار ساز هیدروژن سولفید به روش الکتروشیمیائی

مرکز تحقیقات مهندسی اصفهان

۱۳۸۱/۲/۳

۱۳۸۲/۲/۳

یکی از اساسی ترین نیازهای صنایع نفت و گاز نیاز به سنسورهای شناسائــــــی گاز هیدروژن سولفاید می باشد. از سوی دیگر ساخت این سنسورها در زمره کارهائـــی است که دارای تکنولوژی بالائی می باشد لذا براحتی در اختیار کشور های غیــر صنعتی قرار نمی گیرد. بدلیل ضرورتهای ذکر شده این پروژه تعریف و انجام شد که نتایج حاصـــل از این پروژه منجر به تدوین تکنولوژی ساخت سنسور مطلوب گردید و با این طراحی جدیـــد قابلیت استفاده از حسگر در مکانهای صنعتی را فراهم می سازد . این طراحی باعث ساده تر شدن ساخت بدنه و استحکام بیشتر آن نیز می شود . ضمنا“ در طراحی جدیــد حساسیت حسگر نیز افزایش پیدا کرده است .در واقع هدف اصلی پروژه بومی کردن ساخت سنسورها می باشد . درصورت تولید انبوه در داخل کشور قیمت پائین و استفاده از آن میزان تلفات نیـــــروی انسانی را کاهش داده و تکنولوژی های جدید را نیز در داخل توسعه می دهـــد. نمونه آزمایشگاهی ساخته شده در مرحله کالیبراسیون و تست


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره پروژه های پژوهشی شرکت نفت و گاز پارس
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد