کار آفرینی با فرمت Pdf صفحات 63
مقدمه : 2
معرفی و شناخت محصول 2
نام تجاری محصول 3
3 ISIC شماره تعرفه گمرکی و کد محصول
کاربرد پودر گوشت 4
استانداردهای مرتبط 5
مواد اولیه مورد نیاز 5
کالاهای جایگزین پودر گوشت 5
تعرفه گمرکی محصول و مقایسه با کشور های دیگر 6
تعرفه گمرکی ماشین آلات 6
قیمت پودر گوشت 6
مصرف کنندگان محصول 8
بررسی مقدمات 8
بررسی محل های پیشنهادی اجرای طرح 9
بررسی مقدماتی تکنولوژی تولید 9
ورودی ها و خروجی های طرح 10
اهمیت استراتژیک محصول و درجه نیاز جامعه 10
وضعیت عرضه و تقاضا 10
بازار محصول 11
بازاریابی خارجی 11
بازاریابی داخلی 23
بررسی روند واردات پودر گوشت 33
عوامل مؤثر بر تقاضا 36
مطالعه جمعیت 37
تجزیه و تحلیل فنی 38
بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید – نقاظ قوت و ضعف 38
4
مواد اولیه و ورودی ها 40
براورد نیروی انسانی 40
تعیین محل اجرای طرح 41
کشور های تولید کننده ماشین آلات 42
جمع بندی 46
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پودر گوشت و روغن صنعتی