فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 11 صفحه
اسید (معمولاً با فرمول H A نشان داده میشود) به هر گونه ترکیب شیمیایی گفته میشود که اگر در آب حل شود، محلولی با pH کمتر از هفت بدهد. این تعریف، به تعریف لوری و برونسته نزدیک است، که در آن اسید ترکیبی بیان میشود که یک یون هیدروژن (H+) به ترکیبی دیگر بدهد (یعنی بنیان). مثالهایی ساده از اسید، استیک اسید (سرکه) و سولفوریک اسید (مورد استفاده باتری خودرو با نام دیگر جوهر گوگرد) هستند. اسید مادهای ترش مزهاست (مخصوصاً اسیدهای غلیظ) و میتواند مضر و خطرناک باشد.
تعاریف اسید و باز
کلمه «اسید» (به انگلیسی:acid) از واژه لاتین acidus به معنای «ترش» آمدهاست، اما در شیمی این لغت معانی بیشتری دارد. سه راه برای تعریف اسید وجود دارد، که آرنیوس، لوری-برونسته و لوئیس نام دارند.
آرنیوس: بنا بر این تعریف، اسید مادهای است که هنگام حل شدن در آب غلظت یون هیدرونیوم (H۳O+) را افزایش دهد، و باز هم مادهای است که غلظت یون هیدروکسید (OH-) را افزایش دهد: این تعریف فقط به موادی محدود میشود که در آب قابل حل باشند. حدود سال ۱۸۰۰، شیمیدانان فرانسوی از جمله آنتوان لاوازیه، معتقد این اصل نادرست بود که تمام اسیدها شامل اکسیژن هستند. شیمیدانان انگلیسی از جمله سر همفری دیوی، معتقد بود که تمام اسیدها شامل هیدروژن هستند. شیمیدان سوئدی، سوانت آرنیوس، از این عقیده برای گسترش تعریف اسید استفاده نمود.
تحقیق در مورد ساختار و ویژگیهای اسید