اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق و بررسی در مورد مدیریت کودی در گلزا

اختصاصی از اینو دیدی تحقیق و بررسی در مورد مدیریت کودی در گلزا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق و بررسی در مورد مدیریت کودی در گلزا


تحقیق و بررسی در مورد مدیریت کودی در گلزا

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه

 7

برخی از فهرست مطالب

مدیریت کودی در گلزا (عناصر پرمصرف)

مدیریت کودی: مدیریت کودی یک عامل بحرانی در تولید گلزا به حساب میآید. توازن و تاثیر این مدیریت نه تنها به بهینه سازی عملکردهای گیاه و سودبخشی آن نیازمند است، بلکه کیفیت و محافظت ظرفیت تولید را در منابع خاکی تضمین میکند. مقادیر مختلف کود که برای تولید بهینه مورد استفاده قرار میگیرد به عواملی از قبیل پتانسیل تولید گیاه، روش و شکل کاربرد کود و همچنین سطوح مواد غذای قابل دسترس در خاک، بستگی دارد. به دلیل نیازهای کودی نسبتاً بالا در گلزا اکثر خاکهایی که این گیاه در آن رشد میکند قادر به فراهم کردن شرایط مساعد مطلوب از لحاظ مواد غذایی برای عملکرد دانه، روغن و ترکیبات پروتئین نمیباشند. در این مبحث ما به بررسی اطلاعات موجود از جنبه های متفاوت مدیریت کوددهی و همچنین کاربرد متعارف کودها در این زراعت پرداخته و آن ها را در تولید گلزا مورد بحث قرار میدهیم. تقویت حاصلخیزی خاک: گلزا به حاصلخیزی خاک به خوبی پاسخ میدهد. در خاک های حاصلخیز که مقادیر مواد غذایی به اندازه کافی است، محصول مناسبی تولید میکند. این گیاه برای رشد و نمو و بازدهی مطلوب به اغلب مواد معدنی مورد نیاز گیاهان نیاز دارد. در یکی از مطالعاتی که درخصوص انواع و مقادیر مواد معدنی در زراعت گلزا در کشور فرانسه به عمل آمده است، مواد مهم غذایی استخراج شده از خاک در یک هکتار زراعت گلزا با تولیدی حدود 5/3 تن محصول به شرح زیر بوده است: این نتایج و نتایج بعدی اگر چه نمیتواند ملاک دقیقی برای تعیین مقادیر کودهای شیمیایی مورد نیاز زراعت گلزا در هر منطقه باشد ولی اهمیت نسبی مواد مزبور را در این زراعت نشان میدهد. ـ ازت: ازت به طور معمول ماده غذایی است که بیش تر، تولید گلزا را محدود میکند. نیازهای ازت در گلزا بیش تر بوده و تاثیر مدیریت این عنصر مهم ترین عامل مطمئن کننده تولید به حساب میآید. مقدار ازت به سطح حاصلخیزی خاک از نظر مواد ازته، مقدار بارندگی و رطوبت خاک، وضعیت رویشی گیاه، تراکم بوته، شرایط جوی و بالاخره عملرکد مورد انتظار بستگی دارد. نیاز گیاه به این عنصر در مراحل اولیه رویش کم تر و در مراحل بعدی بیش تر است. چنانچه دوره رشد و نمو گیاه را به چهار دوره جوانه زدن تا تشکیل رزت، ساقه رفتن، گلدهی و رسیدن تقسیم کنیم، بیش ترین نیاز گیاه به این عنصر در مرحله ساقه رفتن و سپس گلدهی است. در خاک هایی که از نظر مواد آلی و ازت فقیر هستند، مقداری از ازت مورد نظر را هنگام آماده کردن زمین همراه با کود فسفره به خاک اضافه مینمایند. مقدار آن معمولاً یک چهارم کل ازت مصرفی میباشد. در صورت مصرف فسفات آمونیوم، ازت مورد نیاز گیاه در مراحل اولیه رشد تامین خواهد شد و نیازی به دادن ازت اضافی در این مرحله نمیباشد. در زراعت پاییزه گلزا، در شرایط دیرکاشت و یا کندی رشد، به طوری که احتمال آن وجود داشته باشد که تا هنگام شروع یخبندان، بوته ها به اندازه کافی رشد ننمایند، مقداری از کود ازته را در دوره تشکیل رزت به زمین میدهند. زمان مصرف کودهای ازته باید به نحوی تنظیم شود که همواره ازت کافی در اختیار گیاه قرار داشته باشد. بدین لحاظ در مواقعی که حرکت کود در خاک سریع


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد مدیریت کودی در گلزا
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد