اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کارآموزی کنترل کیفیت در کارخانه ماکارونی

اختصاصی از اینو دیدی گزارش کارآموزی کنترل کیفیت در کارخانه ماکارونی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی کنترل کیفیت در کارخانه ماکارونی از گندم تا ماکارونی 150ص

کنترل فرآیند

  • ·       کلیه فرآیندهای تولید که مستقیما بر کیفیت موثرند ، شناسایی ، برنامه ریزی و تحت شرایط کنترل شده صورت می پذیرند .

مسئولین واحد تولید اطمینان حاصل می نمایند که کلیه فعالیت های آنان بر اساس برنامه ها و ترتیبات از پیش تعیین شده و طبق طرح کیفیت ، مشخصات و استاندارد های فنی و روش های اجرایی و دستورالعمل های کاری ، صورت می پذیرد .

  • ·       کلیه فرآیند های تولید توسط واحد تولید شناسایی و برنامه ریزی می شود ، توالی عملیات تولیدی ، مواد و تجهیزات تولید حمل و نقل های حین فرآیند ، و معیارها و ضوابط پایان کار در هر مرحله ، کنترل جهت تطبیق فرآیند با استاندارد ها و معیار های رد و پذیرش در هر مرحله تدوین گردیده است کلیه موارد فوق در هر مرحله کنترل و نتایج مکتوب میگردد.
  • ·       پیش از ورود مواد به تولید کلیه مواد از لحاظ انطباق با الزامات ، مطابق روشهای از پیش تعیین شده ، کنترل می شود.
  • ·       مسئولین واحد تولید اطمینان حاصل می نمایند که عوامل و امکانات تولیدی شامل وسائل و تجهیزات تولیدی ، مواد ، ابزارها و نرم افزارها ، شرایط کاری ، شرایط محیطی در وضعیت مناسب و مطلوب قرار دارد.
  • ·       مسئولین واحد تولید اطمینان حاصل می نمایند که منابع و مستندات کافی در دسترس هستند و آموزشهای لازم و کافی نسبت به انجام فرآیند به پرسنل انجام دهنده فعالیت ها داده شده و مهارت و تجربه لازم برای انجام کارها به نحو مطلوب را دارا هستند.
  • ·       صلاحیت و کفایت کاری پرسنل برای انجام کارهای محوله توسط مسئولین واحد تولید ارزیابی و تعیین می گردد.
  • ·       فرآیندهای ویژه تحت شرایط کنترل شده و با استفاده از تجهیزات و ابزاری صورت می گیرد که درستی و کفایت آنها قبلا اثبات گردیده است و به تصویب مقامات مجاز رسیده است.
  • ·       استفاده از تجهیزات موثر بر فرآیندهای تولید منوط به تائید صحت کارکرد آنها توسط واحد تعمیرات و نگه داری می باشد.
  • 1-2 . تاریخچه گندم

    منشا گندم به درستی روشن نیست ، هرودوت مورخ یونانی که یادداشت هایی از یک پیشوای مذهبی کلده جمع آوری کرده، از مطالعه ی آنها به این نتیجه رسیده که گندم در زمان حکومت کلده و آشور و پیش از آن در بین النهرین به طور وحشی می روییده است ، او در پنج قرن پیش از میلاد در نوشته های خود روش خرد کردن گندم و تهیه ی نان در مصر را شرح داده است .

    کاوش های باستان شناسی اخیر نشان داده است که گونه های گندم وحشی از حدود 15000 سال پیش از میلاد در مصر و بین النهرین می روییده است.

  • 2-2 . گیاه شناسی گندم

    گیاه گندم ممکن است از گونه های علف های هرز نزدیک به خانواده گرامینهAgrophron  یا از گونه های وحشی گندم ، Aegilops باشد . جزو گیاهان گلدار ¹ زیر شاخه نهان دانه گان ² ، در رده گیاهان تک لپه ای ، در راسته گلومی فلورا ³ در تیره یا فامیل Gramineae و جنس Triticum است.

    تعداد گونه های شناخته شده گندم متجاوز از 3000 است، اما از بین این تعداد حدود 10 گونه به طور کامل شناسایی شده و از بین این تعداد سه گونه در تجارت بین المللی دارای اهمیت بیشتری می باشند که هر سه از جنس تریتیکوم هستند و عبارتند از :

    1. Triticum vulgar (common wheat)

    2. T.Durum

    3. T.Compactum (club-wheat)

    برخی دیگر از گونه های گندم عبارتند از :

    T.Turgidum-poular wheat

    T.Polonicum

    T.Dicoccum emmer whaet

     گونه ایرانی T.Persicum

    T.Spelta

    T.Orientala

    T.Dicoccum

    تریتیکوم و ولگار در مجموع مهمترین گندم مورد استفاده آسیاب داران برای تولید آرد مناسب جهت تولید نان است، به علاوه بیشتر آرد مصرفی برای تولید بیسکویت و کیک هم از همین گونه تولید می شود.

    -------------------------------------------------------------

    1. Spermatophyan

     2. Angiosperm

    3. Glum florae

    تریتیکوم دیوروم مناسب ترین گونه گندم برای تولید ماکارونی است.

    تریتیکوم کمپکتوم دارای مقدار پروتئین کمتری است و برای تولید فرآورده های قنادی و بیسکویت مناسب است.

    3-2 . مشخصات فیزیکی دانه گندم

    متوسط طول دانه گندم 6 میلیمتر (3 تا 10) ، عرض 8/2 میلیمتر (3 تا 5) ، ضخامت 3/2 میلیمتر و بیضوی شکل است که یک طرف آن صاف و دارای برآمدگی است و طرف دیگر آن دارای شکافی در تمام طول دانه است، دانه گندم به طور مشخص از سه قسمت آندوسپرم، پوسته و جوانه تشکیل شده است.

فصل 1 آشنایی کلی با مکان کارآموزی 1 

 تاریخچه2

خط مشی کیفیت 3

سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل 4

کنترل فرآیند 5

فصل 2 تاریخچه گندم 6

1-2 تاریخچه گندم 7

2-2 گیاه شناسی گندم 8

3-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 9

4-2 طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی 10

1-4-2 گندم قرمز بهاره 10

2-4-2 گندم دیوروم و دیوروم قرمز 10

3-4-2 گندم سخت قرمز زمستانه 10

4-4-2 گندم نرم قرمز زمستانه 10

5-4-2 گندم سفید ( سخت و نرم) 10

6-4-2 گندم مخلوط 10

5-2 عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم 11

1-5-2 وزن حجمی یا وزن واحد حجم 11

2-5-2 وزن دانه 11

3-5-2 اندازه و شکل دانه 11

4-5-2 سختی دانه 11

5-5-2 زجاجیت 11

6-5-2 رنگ 12

7-5-2 دانه های سیب دیده 12

8-5-2 ناخالصی ها 13

6-2 بیماری های گندم 14

1-6-2 زنگ گندم 14

2-6-2 فوزاریوم گندم 14

3-6-2 سیاهک 14

4-6-2 ناخنک 14

5-6-2 نماتد گندم 14

7-2 عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم 15

1-7-2 رطوبت 15

2-7-2 مقدار پروتئین 15

3-7-2 کیفیت پروتئین 16

4-7-2 اسیدیته چربی 16

8-2 جنبه های صنعتی ترکیبات گندم  17

1-8-2 کربوهیدرات ها 17

2-8-2 گلوتن 20

3-8-2 چربی ها 21

4-8-2 پنتوزان ها 22

5-8-2 سایر قندها 23

6-8-2 آنزیم های گندم 23

7-8-2 مواد معدنی گندم 24

8-8-2 ارزیابی حسی گندم 24

9-2 نگه داری گندم 28

1-9-2 سیلو های نگه داری گندم 28

10-2 نمونه برداری از گندم برای ارزیابی 30

1-10-2 آزمون نمونه ها 30

فصل 3 آسیاب کردن 32

مقدمه 33

1-3 مواد اولیه خام 33

2-3 مراحل تهیه 33

3-3 مراحل مختلف 34

4-3 شستشوی گندم 36

5-3تمیز کردن به روش خشک36

6-3 الک جدا کننده 37

7-3 جدا کردن بذر علف های هرز37

8-3 آسپیراتور38

9-3 پوست گیری 38

10-3 آهن گیر38

11-3 شن گیر 39

12-3 سیکلون ها 39

13-3 فرآیند آسیاب کردن گندم 40

14-3 مواد افزودنی به آرد40

15-3 مخاطرات و پیشگیری از آن‌ها41

16-3 مداوای بیماران خارش ناشی از حبوبات 44

فصل 4 تکنولوژی تولید ماکارونی 45

مقدمه 46

1-4 مواد اولیه ماکارونی 48

1-1-4 سمولینا48

2-1-4 آب 49

3-1-4 تخم مرغ 50

4-1-4 مواد افزودنی مجاز 51

5-1-4 نمک51

6-1-4 السیتئین هیدروکلراید 51

7-1-4 منو و دی گلیسرید 52

8-1-4 بتا کاروتن52

9-1-4 ویتامین C 52

10-1-4 ویتامین های گروه B 52

2-4 فرآیند تولید ماکارونی53

1-2-4 روش غیر پیوسته 53

2-2-4 مخلوط کردن اجزاء خمیر 53

3-2-4 ورز دادن خمیر 55

4-2-4 دستگاه رشته ساز 56

5-2-4 قالب های ماکارونی 57

تمیز کردن قالب ها و پرس ها 59

6-2-4 خشک کردن ماکارونی59

1-6-2-4 گرمخانه های ماکارونی 59

2-6-2-4 سیستم گرمایش 60

3-6-2-4 فن ها 60

4-6-2-4 سیستم مکش رطوبت 60

3-4 روش های خشک کردن ماکارونی 61

1-3-4 تئوری های خشک کردن ماکارونی 62

2-3-4 نواقص ناشی از روش های خشک کردن 63

4-4 برش و بسته بندی ماکارونی 65

5-4 ویژگی های ماکارونی65

6-4 ویژگی های پخت ماکارونی 65

7-4 کنترل کیفیت فرآورده نهایی 67

1-7-4 ترک خوردگی رشته های ماکارونی طی مرحله خشک کردن 67

2-7-4 کنترل PH 68

3-7-4 نشاسته در آب پخت 68

4-7-4 آزمون قوام رشته ها68

5-7-4 انحناپذیری یا مقاومت به خمش 69

6-7-4 وجود لک 69

7-7-4 رنگ 69

8-7-4 سایر آزمون ها70

9-7-4 ارزیابی حسی محصول نهایی 70

فصل 5 پروسه تولید 72

توزین غلات 73

تخلیه گندم 73

انتقال و حمل غله 73

معایب سیلوهای فلزی 74

سیلو و تجهیزات مورد استفاده در ذخیره سازی 74

سیلوهای فلزی 74

پروسه تولید آرد 75

عملیات بوجاری و تمیز کردن گندم 75

گندم های مصرفی و نا خالصی های آن ها 76

ناخالصی ها و اثرات نامطلوب آنها 76

بوجاری و تمیز کردن گندم از ناخالصی ها 77

دستگاههای بوجاری و اصول کار آ نها 79

عملکرد دستگاههای شن گیر 80

متد کار 81

عملکرد دستگاه پوست گیر 82

عملیات آسیاب گندم 82

الک کروپ 83

والس 83

فیلتراسیون 84

سیستم قسمت الکترونیک فیلتر 84

اختلاط آرد 84

خلاصه پروسه تولید آرد 85

پوستگیر"بوجاری" والس 85

 مواد اولیه ماکارونی 87

سمولینا 87

ویژگی های گندم دیوروم 88

خط تولید 88

انبار آرد 89

اضافه کردن گلوتن 86

اکسترودر 89

قالب های ماکارونی و تمیز کردن آنها 92

گرمخانه 93

خشک کردن ماکارونی های فرمی 94

آزمون های کنترل کیفی 95

عوامل موثر در کیفیت 96

آزمون های کنترل کیفی مواد اولیه 96

الک کردن آرد 96

اندازه ذرات آرد 97

آزمون کمیت و کیفیت گلوتن 94

آزمون تعیین گلوتن مرطوب 97

آزمون تعیین مقدار گلوتن خشک 98

آزمون رطوبت 98

آزمون خاکستر و خاکستر غیر محلول در اسید 98

آزمون های کنترل کیفی فرآورده نهایی 98

آزمون پخت 99

فصل 6 آزمایش ها 100

آزمایش اول 101

آزمایش دوم 104

آزمایش سوم 106

آزمایش چهارم 107

آزمایش پنجم 109

آزمایش ششم 110

روش اسپکتروفتومتری آهن 114

فصل 7 شیمی در خدمت پخت و پز  125

عمل پختن و آزاد شدن دی‌اکسید کربن126

منوساکاریدها 127

الیگوساکاریدها128

پلی‌ساکاریدها128

نشاسته 129

گلیکوژن129

سلولز 129

منابع

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارآموزی کنترل کیفیت در کارخانه ماکارونی

طرح توجیهی چاپ و تولید عکس‌های رنگی و سیاه‌ و سفید ( با ظرفیت 76500 قطعه در سال)

اختصاصی از اینو دیدی طرح توجیهی چاپ و تولید عکس‌های رنگی و سیاه‌ و سفید ( با ظرفیت 76500 قطعه در سال) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی چاپ و تولید عکس‌های رنگی و سیاه‌ و سفید ( با ظرفیت 76500 قطعه در سال)


دانلودطرح توجیهی چاپ و تولید عکس‌های رنگی و سیاه‌ و سفید ( با ظرفیت 76500 قطعه در سال)

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

  فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  تعداددصفحه:13

موضوع طرح : چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفید

 ظرفیت : 76500 قطعه در سال

 سرمایه گذاری کـل: 758 میلیون ریال

 سهم آوردة متقاضی: 78 میلیون ریال

 سهم تسهیلات: 680 میلیون ریال

 دورة بازگشـت سرمایه: 22 ماه

 اشتغالزایی :11 نفر

مقـــدمه :

   هدف از اجرای این طرح احداث یک واحد ظهور وچاپ عکس سیاه وسفید ورنگی در ابعاد 3×2 تا 70×100 بصورت مکانیزه وتجاری جهت استفاده در نمایشگاهها ، تهیه کاتالوگ وبروشورهای تبلیغاتی ، معرفی محصولات تولیدی واحدهای صنعتی ، عکسهای پرسنلی ، یادبود ،مجالس و... می باشد.

 روش :

  • ظهور فیلم: نخست فیـــــلم عکاســـی درتاریکخانه باز شــــده وتوسط گیـــــره برروی هنگر (Hanger )آویخته می شود.سپس هنگر رابرروی اولین شیار ترانسپورت قرارداده وآنرا بصورت پله ای بلند نموده ودر مخازن مربوطه ، حاوی مواد ظهور وثبوت وشستشو ، به مدت مشخص قرار می دهند. درادامه هنگرها توسط زنجیر نقاله از خشک کن عبورداده شده وپس از قرار گرفتن در یک سطح شیبدار، درقسمت پائین سطح شیبدار برروی یکدیگر جمع می شوندواپراتور با باز کردن درب اتاقک ، هنگرهای آمادة چاپ برروی کاغذ را خارج می کند.
  • دستگاه ظهور عکس: پس از آنکه ظهور فیلم انجام شد، رول عکس جهت ظهور در تاریکخانة دستگاه ظهور عکس قرار گرفته وتوسط مجموعه ای از غلتکهای ترانسپورت باز شده وبعداز عبور از مخازن ظهور وثبوت وشستشو ، وارد خشک کن می شود. دراین قسمت بوسیلة دمنده والمنت های میله ای ، کاغذ خشک شده ودر قسمت جمع کن کاغذ، مجددا روی قرقره پیچیده وآمادة برش می گردد.
  • دستگاه میکسر: این دستگاه بمنظور مخلوط کردن مواد شیمیایی مختلف جهت مخازن جبرانی دستگاه ظهور عکس وفیلم بکار می رود . بدینصورت که مواد مختلف درداخل ؟آن ریخته شده وتوسط یک دستگاه الکتروپمپ سیرکوله می شود.

 

 


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی چاپ و تولید عکس‌های رنگی و سیاه‌ و سفید ( با ظرفیت 76500 قطعه در سال)

طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی

اختصاصی از اینو دیدی طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی

طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی

طرح توجیه فنی،مالی و اقتصادی تولید دستمال کاغذی+فرم خام این طرح توجیهی با فرمت قابل ویرایش ورد(word) برای دانلود شما آماده شده وفایل این طرح کارآفرینی بر روی سرورهای سایت آپلود شده است. شما پس از دانلود یک فایل زیپ بدون پسورد خواهید داشت که با دابل کلیک روی آن فایل پی دی اف حاوی این طرح توجیهی را به همراه فرم خام برای نگارش طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی مشاهده خواهید کرد. تمام جدول ها و کلیه محاسبات به طور دقیق و توسط کارشناسان انجام شده و اکنون در اختیار شما قرار گرفته است.در ادامه به معرفی بیشتر این پروژه اشتغال زایی خواهیم پرداخت.

 

خلاصه طرح اشتغال زایی تولید دستمال کاغذی :

  • تعداد صفحات طرح توجیهی: 80 صفحه
  • مناطق مناسب تر جهت اجرای طرح:کلیه مناطق کشور
  • دوره بازگشت سرمایه این پروژه : (درون فایل)
  • میزان اشتغال زایی این پروژه: (درون فایل)
  • ظرفیت در نظر گرفته شده در این طرح: (درون فایل)
  • فرمت فایل طرح توجیهی: پی دی اف(pdf)
  • تعداد صفحات فرم طرح توجیهی: 38 صفحه
  • فرمت فرم طرح توجیهی: ورد(word) با پسوند داک(Doc)

:::در ادامه بیشتر با این مطالعه امکان سنجی آشنا خواهیم شد:::

فایل پروژه کارآفرینی تولید دستمال کاغذی شامل چه مواردی می شود؟

  • مطالعات بازار که معادل واژه انگلیسی Market Study بوده و جنبه های مختلف بازار محصولات و یا خدمات پیش بینی شده برای طرح از جمله عرضه، تقاضا، مصرف، بازار هدف و سایر موارد را مورد مطالعه و بررسی قرار می دهد.
  • تجزیه و تحلیل مالی که معادل واژه انگلیسی Financial Analysis می باشد و در آن شاخص های مختلف مالی و سودآوری طرح با استفاده از اطلاعات بخش های قبلی گزارش و براساس اصول و استانداردهای اقتصاد مهندسی بدست آمده و مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و براساس آن شاخص ها در خصوص اجرا و یا عدم اجرای طرح تصمیم گیری می شود.
  • توجیه پذیری فنی که معادل واژه انگلیسی Technical Feasibility می باشدو در این بخش ابعاد مختلف فنی طرح از جمله دانش فنی مورد استفاده، ظرفیت، محل اجرا، ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و ساختار اجرائی آن را مورد مطالعه قرار می دهد.

 

طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی چه استفاده هایی دارد؟

  • اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
  • تخمین میزان سود این شغل پیش از اقدام به کار
  • گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
  • تخمین ریسک احتمالی این طرح کارآفرینی
  • ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
  • مطلع شدن از همه منابع مورد نیاز برای ایجاد این طرح اشتغال زایی
  • مطلع شدن از دوره بازگشت سرمایه برای برنامه ریزی بهتر
  • مشاهده روش کار و اطلاعات ویژه پیرامون این طرح کارآفرینی
  • مشاهده تخمین بازار مصرف و اطلاعات مربوط به درآمدزایی پروژه
  • گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
  • ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
  • بالا رفتن دید اقتصادی تان پس از مطالعه مجموعه طرح های توجیهی
  • مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

طرح اشتغال زایی تولید دستمال کاغذی همچنین دید شما را باز می کند و احتمالا پس از مطالعه کامل این طرح توجیهی به یک دید کلی و اطلاعات جامع پیرامون موضوعات مرتبط با این پروژه کارآفرینی خواهید رسید و همچنین میزان ضرر و زیان و یا سود احتمالی برای وارد شدن به پروژه تولید دستمال کاغذی را با یک تخمین قابل قبول برای شما قابل محاسبه خواهد بود. مقدار هزینه و سودهای نوشته شده در  این طرح توجیهی اگر مثلا برای سال 93 نوشته شده باشد با استفاده از نرخ تورم آن ها را می توانید برای سال جاری تخمین بزنید. تمام چارچوب این طرح توجیهی منطبق با چارچوب های مورد تایید سازمان صنعت،مفدن و تجارت است و همچنین این طرح های توجیهی به این شکل مورد قبول بانک هاست.

طرح های توجیهی که بر روی سایت ما قرار دارد موضوعات زیر در آن ها مورد بررسی قرار گرفته است:

  • مقدمه ای درباره طرح توجیهی
  • ظرفیت بهره برداری طرح(مخصوص طرح های تولیدی)
  • سال تهیه طرح توجیهی
  • خلاصه طرح توجیهی که خود این خلاصه شامل نوع تولیدات و ظرفیت،تعداد شاغلین،سرمایه گذاری طرح و ... می گردد.
  • خلاصه و ریز هزینه و سود(که شامل سرمایه ثابت طرح،سرمایه در گردش طرح،درآمد سالانه و دوره بازگشت سرمایه)می باشد.
  • ماشین آلات و تاسیسات مورد نیاز طرح(که شامل تمام ماشین آلاتی که برای این طرح مورد نیاز است در یک جدول و تمام تاسیسات مورد نیاز این طرح در جدولی دیگر به همراه هزینه آن ها به ریال) می باشد.
  • جدول هزینه های جاری سالیانه(شامل مواردی مانند حقوق کارکنان،پرداخت حق بیمه کارکنان و هزینه های احتمالی دیگر) با ذکر قیمت بر حسب ریال
  • هزینه های مربوط به تعمیر،نگهداری و ارتقاء(که معمولا با استفاده از یک فرمول مشخص از هزینه اولیه در طرح های مختلف توجیهی محاسبه می شود)
  • هزینه غذا به کارکنان(با توجه به ساعت کاری در برخی کارهای تولیدی و همچنین با توجه به سفارش انبوه) محاسبه شده بر حسب ریال
  • و... (لازم به ذکر است تمام هزینه های متفرقه در مورد این طرح توجیهی به طور کامل محاسبه شده و در درون فایل موجود است که پس از دانلود برای شما قابل مشاهده خواهد بود)

فرم خام طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی شامل چه مواردی است؟

  • جدول مخصوص عنوان طرح توجیهی
  • جدول مخصوص مشخصات طراح
  • بخش ویژه معرفی طرح توجیهی
  • جدول مخصوص مشخصات متقاضیان این طرح اشتغال زایی
  • بخش ویژه متقاضیان طرح توجیهی اشخاص حقیقی
  • بخش ویژه متقاضیان طرح توجیهی حقوقی(شرکت ها و سهام داران)
  • قسمت مربوط به مشخصات محل اجرای طرح
  • بخش مخصوص معرفی(کالا یا خدمات) و ظرفیت تولید،پذیرش یا ارائه
  • قسمت مربوط به میزان اشتغال زایی طرح
  • قسمت مربوط به مدت لازم برای بازگشت سرمایه
  • قسمت مربوط به اعلام محرمانه بودن طرح و تذکر بابت پیگیری قضایی در صورت عدم رعایت موارد ذکر شده در حفاظت از طرح توجیهی
  • قسمت ویژه تجزیه و تحلیل فرهنگی طرح
  • بخش ویژه تجزیه و تحلیل اقتصادی طرح
  • قسمت وِیژه بررسی تغییرات جمعیتی بر طرح
  • قسمت های مربوط به ساختار بازار،روند بازار و بررسی وضعیت رقبا
  • تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضا(در سطح منطقه،استانی،کشوری و جهانی)
  • بررسی فرصت واردات و صادرات محصول یا ارائه خدمات در کشورهای دیگر
  • ارائه برنامه های حضور در بازارهای کشوری و جهانی
  • بررسی قیمت تمام شده محصول یا خدمات و تحلیل آن با استفاده از قیمت تمام شده کالا یا خدمات مشابه در سطح منطقه،استان،کشور و جهان
  • بررسی تکنولوژی های مورد نیاز از لحاظ در دسترس بودن و به روز بودن
  • معرفی خودتان و یا شرکتتان و بررسی نقاط مثبت رزومه کاری و روند صعودی که می تواند به پیشرفتتان در این طرح اشتغال زایی کمک کند
  • بررسی اهداف و دورنمای شرکت و طرح های زنجیره وار پیش رو پس از اجرای این طرح توجیهی
  • بررسی مزیت های رقابتی محصولات یا خدمات شما به نسبت محصولات یا خدمات مشابه
  • بخش ویژه تجزیه و تحلیل محیطی طرح
  • معرفی شیوه های بازاریابی و تبلیغات پیش بینی شده برای کالا/خدمات معرفی شده در طرح
  • معرفی مختصر شیوه های تولید یا ارائه خدمات اختصاصی(بیان تفاوت ها با شیوه های تولید یا ارائه خدمات کنونی این محصول/خدمت)
  • نمایش فرایند تولید محصول یا خدمت قابل ارائه به صورت نمودار
  • برآورد سرمایه اولیه مورد نیاز برای اجرای این طرح توجیهی
  • برآورد سرمایه در گردش مورد نیاز سالیانه/ماهیانه/هفتگی
  • برآورد نیروی انسانی مورد نیاز و طبقه بندی بر حسب نیروهای متخصص و تحصیلکرده تا نیروهای ساده و مشخص کردن تعداد نیاز پرسنل در پست
  • بخش ویژه ترسیم پلان پرسنل در کنار ماشین آلات
  • بررسی برنامه های کنترل کیفیت و برآورد فضای مورد نیاز طرح
  • بررسی امکانات و تاسیسات مورد نیاز طرح و همچنین تسطیح مکان های مورد نیاز با مشخص کردن اجاره بها یا قیمت تخمینی ملک
  • بررسی ساختمان های مجزای مورد نیاز(و ساختمان هایی که احتمالا با پیشرفت کار مجبور به ساخت آنها هستید مثل ساختمان های رفاهی و ...)
  • بررسی طیف های مختلف مشتریان محصول یا خدمت قابل ارائه
  • چارت مشخص کننده ساختار سازمانی
  • برنامه زمان بندی کاملا مشخص برای اجرای طرح
  • برآورد هزینه تمام شده محصول با استفاده از تمام فاکتورهای موجود مشخص شده
  • برآورد اقتصادی بودن طرح با استفاده از فاکتورهای مورد نیاز برای این کار و فرمول مشخص شده
  • بررسی سود و زیان ویژه با استفاده از فرمول( سود و زیان ویژه = فروش کل – جمع هزینه های تولید)
  • بررسی ارزش افزوده ناخالص و خالص با استفاده از فرمول{فروش کل – ( مواد اولیه و بسته بندی + انرژی + هزینه تعمیرات و نگهداری ) }                           
  • بررسی بازده فروش با استفاده از فرمول زیر(سود ویژه ÷ فروش کل)
  • بررسی بازده کل دارایی ها با استفاده از فرمول (سود ویژه ÷ کل دارایی ها)
  • بررسی سرمایه ثابت سرانه با استفاده از فرمول ) سرمایه ثابت ÷ تعداد پرسنل(
  • بررسی سرانه کل سرمایه گذاری با استفاده از فرمول )کل سرمایه گذاری ÷ تعداد پرسنل(
  • بررسی نرخ بازدهی سرمایه با استفاده از فرمول زیر

نرخ بازدهی سرمایه = ( هزینه تسهیلات مالی + سود و زیان ویژه ) ÷ کل سرمایه گذاری

  • بررسی دوره بازگشت سرمایه با استفاده از فرمول زیر

دوره برگشت سرمایه = کل سرمایه گذاری ÷ جریان نقدی ورودی سالانه

  • ارائه طرح های پیشنهادی به منظور جذب سرمایه ی سرمایه گذاران
  • ارزیابی نهایی کسب و کار با استفاده از شاخص های بیان شده

فایل طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی به همراه فایل قابل ویرایش فرم خام پروژه تولید دستمال کاغذی هم اکنون با پسوند زیپ آماده دانلود است و برای دانلود این فایل توجیهی ارزشمند  شما کافی است روی دکمه پرداخت کلیک کرده پس از هدایت به صفحه بانک و پرداخت لینک دانلود فایل برای شما نشان داده شده و همچنین یک نسخه از آن برای شما از طریق ایمیلی که قبل از پرداخت وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

 

اشتراک بگذارید:

 

پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید
 

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 5,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک
انجام می شود
کدتخفیف:

 

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل458_714491_1157.zip700.5k




دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی