اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی ترانسفورماتورهای توزیع

اختصاصی از اینو دیدی دانلود گزارش کارآموزی ترانسفورماتورهای توزیع دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی ترانسفورماتورهای توزیع


دانلود گزارش کارآموزی ترانسفورماتورهای توزیع

 

مشخصات این فایل
عنوان:ترانسفورماتورهای توزیع
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 44

این گزارش کارآموزی درمورد ترانسفورماتورهای توزیع می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی ترانسفورماتورهای توزیع

ترانسفورماتورهای هرمتیک با بالشتک گازی
HermeticallySealed transformer SWITH Gas cushion
کارکرد صحیح و بی وقفه ترانسفورماتورها به عنوان یکی از تجهیزات مهم در شبکه های برق رسانی و انتقال انرژی از اهداف اصلی سازندگان و بهره برداران آن ها می باشد. اکسیژن و رطوبت هوا به عنوان یکی از عوامل مضر و مخرب در عملکرد ترانسفورماتورها شناخته شده و تا حد امکان می بایست از تماس روغن  ترانسفورماتور با هوای آزاد جلوگیری نمود. در این راستا استفاده از  ترانسفورماتورهای هرمتیک با بالشتک گازی با داشتن قابلیت جداسازی کامل روغن و هوای محیط مورد توجه قرار گرفته است . ترانسفورماتورهای هرمتیک با بالشتک گازی از اولین نوع  ترانسفورماتورهای هرمتیک بوده و به خاطر سادگی طراحی و ساخت و داشتن مزایای نسبی هنوز هم مورد توجه اکثر صنایع به خصوص صنایع نفت و پتروشیمی می باشد. یکی از عوامل مهم تضمین عملکرد مطمئن  ترانسفورماتور در طی عمر مفید آن، خفظ کیفیت خواص   الکتریکی و مکانیکی مواد عایق به کار رفته در ترانسفورماتور به خصوص روغن  ترانسفورماتور و مواد عایق سلولزی در سطحی مطلوب می باشد. می توان از رطوبت، گازهای مخرب و اکسیژن موجود در هوا به عنوان  عوامل اصلی فرسودگی و تسریع کننده ی فرآیند پیر شدن مواد عایق نام برد.
مخزن  ترانسفورماتورهای هرمتیک به منظور جلوگیری از نفوذ عوامل مخرب به داخل ترانسفورماتور کاملاً بسته بوده و هیچ گونه تبادلی با محیط اطراف حتی از طریق واسطه ی رطوبت گیر ندارد. ترانسفورماتورهای هرمتیک در چند نوع اصلی می با شند که در ادامه  به طور مختصر به آن ها اشاره  خواهد شد. از ویژیگی های مهم  ترانسفورماتورهای هرمتیک، عدم نیاز به تصفیه ی روغن و کاهش هزینه های سرویس و نگه داری آن ها می باشد .استفاده از این ترانسفورماتورها برای مناطق ساحلی و مکان های دور افتاده که رطوبت هوا زیاد بوده و امکان سرویس های دوره ای به سهولت میسر نمی باشد توصیه می گردد......(ادامه دارد)

بررسی  ترانسفورماتورهای هرمتیک با بالشتک گازی ( نوع اول)
همان طور که گفته شد این  ترانسفورماتورها در هر رنجی قابل ساخت می باشند. لکن ممکن است به دلیل بزرگ شدن حجم و ابعاد مخزن در قدرت های بالا از این نوع استفاده نگردد .هر قدر که نسبت حجم محفظه ی گاز به حجم روغن بزرگتر باشد دامنه ی تغییرات فشار کمتر خواهد بود.
   این نسبت معمولاً بین 20 درصد الی 50 درصد انتخاب می شود و در نتیجه ماکزیمم فشار در این  ترانسفورماتورها به حدود یک اتمسفر خواهد رسید. سیستم خنک کننده در این نوع  ترانسفورماتورها عمدتاً به صورت رادیاتوری (  با قابلیت تحمل خلأ) بوده ولی ساخت  ترانسفورماتورهای هرمتیک با بالشتک گازی با مخازن رله ای  ( یاکنگره ای ) نیز مقدور می باشد. در این صورت مخزن تحمل خلأ را نداشته والاستیک می باشد.
برای بررسی تأثیر فشار این  ترانسفورماتورها باید  تأثیر سه عامل حجم، دما و حلالیت گاز در روغن را در نظر گرفت. اثر گازهای حاصله از وجود سیستم عایقی روغن- کاغذ ( گازهایی نظیر H2 ، CO2 و CO) نیز در یک بررسی دقیق می بایست مد نظر قرار گیرد.
     مدت زمان رسیدن به دمای تعادل بین روغن و گاز ظرف چند ساعت حاصل می شود. ( حدود 2 الی 3 ساعت) در حالی که فشار حالت تعادل ناشی از حلالیت گاز در روغن با فرض عدم تلاطم روغن ظرف روزها و هفته ها به دست می آید......(ادامه دارد)

مزایای ترانسفورماتورهای هرمتیک وله ای
•     در سرتاسر محدوده ی قدرت ترانسفورماتورهای توزیع قابل ساخت میباشد( تا 2500 کیلو ولت آمپر).
•     کاهش میزان فرسودگی روغن و مواد عایقی در مقایسه با ترانسفورماتورهای با منبع انبساط، لذا عدم نیاز به تصفیه و تعویض روغن.
•     کاهش هزینه ی سرویس و نگه داری.
•     عدم نیاز به بازدیدهای دوره ای
•     حذف برخی تجهیزات همچون رطوبت گیر و رله ی بوخهلتس.
•     حذف منبع انبساط، در نتیجه کم شدن ارتفاع ترانس حتی کمتر از ترانسفورماتورهای هرمتیک گازی، به دلیل نداشتن محفظه ی گاز.
•    حذف فشار شکن در مقایسه با ترانس های هرمتیک گازی.
•     استفاده از مقره های نرمال به جای مقره پایه بلند که در ترانسفورماتور هرمتیک گازی استفاده می شود.
•     نداشتن مسائل  و مشکلات ناشی از گاز بی اثر در مقایسه با ترانسفورماتورهای هرمتیک گازی.
•    فشار مثبت جزئی ترانسفورماتور در حین کار مانع از نفوذ هواو رطوبت در مواقع نشتی احتمالی به داخل ترانسفورماتور می گردد......(ادامه دارد)

روش روغن زنی و ترزیق گاز
با توجه به این که فشار های حالت گذرا در این ترانسفورماتورها ممکن است به حدود یک اتمسفر نیز برسد از طرف دیگر احتمال این که روغن زنی آن ها در اطاقک خلأ انجام نگیرد، وجود دارد لذا مخزن آن ها بایستی به خوبی تحمل خلأ یک اتمسفر را داشته باشد.
     برای روغن زنی باید از روغن کاملاً هواگیری شده و خشک استفاده نمود. برای روغن زنی در اطاقک خلأ به 2 صورت می توان عمل نمود: اول این که مخزن را کاملاً پر از روغن نموده و پس با ترزیق گاز نیتروژن از یکسو و تخلیه ی روغن از شیر تخلیه به میزان مشخص به سطح روغن مناسب رسیده و در نهایت فشار گاز بالای مخزن را تنظیم نمود. روش دیگر این که به کمک سنسور روغن تا سطح لازم روغن زنی شده و سپس توسط پمپ خلأ هوای محفظه گاز را به طور کامل کشیده و در نهایت اقدام به ترزیق گاز نماییم.
در صورتی که روغن زنی در اطاقک خلأ انجام نشود، بایستی ابتدا مخزن کاملاً خلأ شده سپس تا سطح مورد نظر روغن زنی نموده و بعد ترزیق گاز انجام گردد. نکته ی مهم در مورد گاز نیتروژن آن است که میزان اکسیژن آن بایستی از حد مجاز ( حدود 2 درصد) کمتر باشد و در کل می توان از این قسمت این نتیجه را گرفت که اهمیت برقراری سیستم انتقال انرژی پایدار و لزوم کاهش هزینه سرویس و نگه داری استفاده از ترانسفورماتورهای هرمتیک را مقرون به صرفه نموده است. در این راستا، ترانسفورماتورهای هرمتیک با بالشتک‌گازی برای اکثرصنایع مهم، انتخاب مناسبی می باشد. از کاربردهای این نوع ترانسفورماتورها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1-    مناطق ساحلی و جاهایی که رطوبت هوا و آلودگی محیط زیاد باشد......(ادامه دارد)

نتیجه گیری
مهم ترین عامل استفاده از ترانسفورماتورهای هرمتیک کاهش میزان فرسودگی روغن و سایر مواد عایقی ترانسفورماتور می باشد. این عامل کاربرد این ترانسفورماتور را در مکان هایی که فاقد امکانات سرویس و نگه داری هستند الزامی ساخته است .
    این نکته را نباید از نظر دور داشت که به دلیل ازدیاد مصرف ورق آهن و نیز بالارفتن جوش ها، استحکام مکانیکی بیشتر مخزن و افزایش زمان برای ساخت ,قیمت این نوع ترانسفورماتور نسبت به نمونه های مشابه منبع انبساط حدود 10 الی 15 درصد بالاتر است. اگر این افزایش قیمت با هزینه های ناشی از بازدید های دوره ای، هزینه های ناشی از تعویض قطعات و تجهیزات و خسارات اقتصادی و اجتماعی ناشی از قطع برق در اثر خارج شدن ترانسفورماتور از مدار مقایسه گردد ترانسفورماتورهای هرمتیک به عنوان گزینه ای کاملاً اقتصادی و قابل رقابت شناخته خواهند شد.
یکی از راه های دیگر طبقه بندی ترانسفورماتورهای توزیع، شیوه ی خنک کردن و محیط عایقی به کار رفته می باشد. در حالت کلی ترانسفورماتورهای توزیع از نوع خشک یا روغنی هستد. ترانسفورماتورهای نوع خشک به کمک هوا خنک و عایق بندی می شوند. این ترانسفورماتورها در مکان هایی که روغنی بودن ترانسفورماتور از نظر ایمنی خطرناک می باشد همانند صنایع و مؤسسات تجاری کاربرد گسترده ای دارند. این ترانسفورماتورها برای مقادیر توان نامی تا حدود KVA1000 و سطح ولتاژ های نامی تا KV15 ساخته می شوند.
     ترانسفورماتورهای روغنی 2 نوع می باشند : انواع روغنی معمول و انواع روغنی مخصوص که در نوع اخیر،.....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی ترانسفورماتورهای توزیع

مقدمه :
1-5)  ترانسفورماتورهای خشک رزینی
2-5) چرا ترانسفورماتورهای خشک؟
3-5)  تجهیزات استاندارد
4-5) تجهیزات اختیاری
5-5) ترانسفورماتورهای توزیع روغنی
6-5) تجهیزات استاندارد این نوع  ترانسفورماتورها عبارتند از :
7-5) تجهیزات اختیاری :
8-5) ترانسفورماتورهای توزیع هرمتیک :
1-9-5) هرمتیک بدون بالشتک گازی
2-9-5) هرمتیک با بالشتک گازی
10-5) تجیهیزات ویژه ی هرمتیک :
11-5) ترانسفورماتورهای هرمتیک با بالشتک گازی
12-5) تقسیم بندی انواع  ترانسفورماتورهای هرمتیک
1-2-12-5) نوع اول ( جرم گاز ثابت است)
2-2-12-5) نوع دوم ( فشار گاز ثابت است)
13-5) ترانسفورماتورهای هرمتیک با مخزن الاستیک
14-5) بررسی  ترانسفورماتورهای هرمتیک با بالشتک گازی ( نوع اول)
2-14-5) تجهیزات حفاظتی و اندازه گیری
3-14-5) روش روغن زنی و ترزیق گاز
15-5) ترانسفورماتورهای توزیع هرتیک (روغنی)
3-15-5) ترانسفورماتورهای هرمتیک
تاریخچه:
4-15-5) ترانسفورماتورهای هرمتیک با وله های قابل ارتجاع
6-15-5) تجهیزات حفاظت و اندازه گیری ترانسفورماتورهای هرمتیک وله ای
7-15-5) مزایای ترانسفورماتورهای هرمتیک وله ای
معایب ترانسفورماتورهای هرمتیک وله ای
کاربرد ترانسفورماتورهای هرمتیک
) نتیجه گیری
تقسیم بندی ترانسفورماتورهای توزیع از نظر ساختمان و قدرت
ترانس های سیستم توزیع هوایی
) ترانس های خود محافظ کامل ( CSP)
) ترانسفورماتورهای خود محافظ کامل با بانک ثانویه (CSPB)
ترانسفورماتورهای سیستم توزیع زمینی
استاندارد های ترانسفورماتورهای توزیع

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی ترانسفورماتورهای توزیع
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد