اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیب شیر

اختصاصی از اینو دیدی دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیب شیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیب شیر


دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیب شیر

مرور 25 ساله بر گزارش تحقیقات در ژورنالهای علمی گاوداریهای شیری

یک شماره اصلی پیشرفته علمی که در 25 سال گذشته در تصمیم گیری فرصت طلبانه و محدویت ها در تغییر دادن ترکیبات شیر از میان دستکاری تغذیه ای ،دریافت شده است. زیرا حساسیت زیاد چربی شیر به دستکاری تغذیه ای نسبت به هر یک از پروتئین یا لاکتوز و کنترل تغذیه ای در مقدار پروتئین و ترکیب اسید چرب بسیار مورد توجه واقع شده است.

اطلاعات جدید در محصولات زنجیره ای شکمبه ای در ایزومرهای ترانس اسیدهای چرب با تنزل چربی شیر استخراج شد. طبق این نتیجه جستجوی اسید چرب بیوهیدروژنی ، شدید شد. تفکر جدید در منشاء ایزومرهای ترانس اسید چرب ناشی شده از بیو هیدروژنی شکمبه ای و چگونگی تغییرات این ایزومرها بوسیله اعمال آنزیم های پستانی به ثمر نشست. این کشف در اسید لینولئیک مزدوج(CLA) به اندازه یک ضد سرطان قوی همچنین به کار زیاد در بالا بردن غلظت در شیر از میان دستکاری تغذیه ای و کشف اثرات فیزیولوژی ، مخصوصاً ایزومرهای اسید لینولئیک مزدوج (CLA) منجر شد. نگهداری نوین چربیها در سالهای اخیر توسعه یافته است که بر اساس بیو هیدروژنی وافزودن غلظت اسیدهای چرب اشباع نشده در شیر طراحی شده است.

فاکتورهای تغذیه ای بیشتر در طی 25 سال گذشته مورد توجه واقع شده اند که تاثیر آنها در مقدار پروتئین شیر از علوفه به نسبت کنسانتره یعنی مقدار و منبع پروتئین جیره ای و مقدار و منبع چربی جیره بوده است. تفکرات جدید در مدهای عملکردی که بوسیله آن مکمل های چربی باعث کاهش غلظت پروتئین می شوند امتحان شده اند.

تغییرات در غلظت لاکتوز شیر فقط در وضعیت های غیر معمول و حداکثر خوراک دهی رخ می دهد. اما پایه بیولوژی ساختن مصنوعی لاکتوز ،استفاده تکنیکهای مولکولی مدرن تقطیر است. نکات برجسته اصلی و پیشرفته این مقاله در کنترل ترکیب شیر بوسیله دستکاری تغذیه ای و چگونگی سیستم درست حیوانی از مطالعات کاربردی خوراک دهی در کار کلی سلولی متابولیسم بافت پستان خلاصه شده است.

بر این اساس اجبار برای درستکاری ترکیبات شیر ،اکنون بیشتر از 25 سال گذشته به نظر می رسد و شامل:

  • تقویت لبنیات سازی و عمل آوری در شیر و محصولات شیری
  • اصلاح ارزش تغذیه ای شیر در مطابقت کردن با مجموعه راهبردهای تغذیه ای آزاد بوسیله نمایندگی های دولت
  • استفاده شیر مانند یک سیستم زایمان nutraceuticalsبا شناخت منفعت ها برای سلامتی انسان

دراین دروه 1980تا2005 تلاشهایی برای اصلاح کردن آزمایشات حجم یا ترکیب تمام سه جزء چربی ، پروتئین و لاکتوز دیده شده است. به طور کلی پیش بینی شده است تغییرات عظیم در ترکیبات چربی و اسیدهای چرب شیر ساخته شده است .

این مقاله با دو محدودیت سخت نوشته شد:

اول آن بدون قصد و منظور در طی سال گذشته دراین مقاله ذکر شده که گزارشات دستکاری ترکیب شیر توسط دانشمندان علمی زیادی تالیف شده است. این مقاله بر پیشرفت هایی که در طی 25 سال گذشته رخ داده تمرکز کرده است و این موقعیت ها به عنوان گام های مهمی به سمت کنترل تغذیه ای ترکیب شیر می باشند.

دومین محدودیت تمرکز بر روی تغذیه است . می دانیم که عوامل متعددی بر ترکیب نهای شیر تاثیر می گذارند که عبارتند از:ژنتیک و نژادهای حیوان ، محیط ، مرحله شیر دهی ، شکم زایش و تغذیه گاو اگر چه تمام این عوامل همراه با هم عمل می کنند تا ترکیب شیر تخمین زده شود ،تمرکز این مقاله بر تغذیه گاو و آنکه چطور بر چربی ،پروتئین و لاکتوز اثر می گذارد است.

با این اهداف دستکاری هر یک از اجزاء شیر به طور جداگانه درزیر بحث شده است. با تاکید بر تغییرات مطلوب ،افزایش جذب و زایش مواد مغزی مطلوب به وسیله غدد پستانی و مصرف مواد مغزی بوسیله بافت پستان ، جهت رسیدن به اهداف مطلوب تغییر در ترکیب شیر بوسیله دستکاری جیره از ارتباط مستقیم حیوان و مطالعات عملی بر سیستم های خوراک دهی تا کارهای سلولی بر متابولیسم بافت پستان ،حاصل می شود.

چربی شیر

هدف: کنترل تغذیه ای پروفیل اسیدهای چرب شیر توجه زیادی در طی 25 سال گذشته به خود جلب کرده است. (مانس بریدج و بالاک 1997). اگر چه هدف بهبود خصوصیات شیر است یا افزایش غلظت اسیدهای چرب اثر مفیدی بر سلامت انسان دارند هدف اصلی معمولا افزایش یک یا تعداد بیشتری اسیدهای چرب غیر اشباع در شیر است. مثلا افزایش اسید اولئیک در شیر باعث افزایش شکل پذیری و نرمی چربی شیر می شود که باعث تشویق و توجه افراد جهت بهبود تثبیت گسترش و خوراکی کره می شود. همچنین فشار های بازار در طی 25 سال گذشته ادامه داشته است تا راههای افزایش غلظت اسیدهای چرب غیر اشباع مناسب و سالم در شیر شناسایی و مشخص شود.به عنوان مثال در بازار شیر ویسکانسین در سال 1998 مطالبی انتشار شد که یک شیر ایده آل بیشتر از 8٪ اسید چرب کمتر از 10٪ اسید های چرب غیر اشباع با چند باند دوگانه ندارد و باقی مانده (82٪) اسیدهای چرب غیر اشباع با یک باند دوگانه هستند .(برنر 1993). بعلاوه اطلاعاتی در مورد اثرات مفید اسیدهای چرب غیر اشباع ترانس تولید شده در شکمبه منجر به توجه به افزایش غلظت آنها در گوشت و شیر شده است.

تحقیقات جهت تعیین توانایی جیره های مختلف بر کاهش چربی شیر یا افزایش غلظت اسیدهای چرب غیر اشباع ادامه یافت . عوا مل جیره ای که توجه بیشتری را به خود جلب می کنند مقدار غلات و چربی مصرف شده توسط گاو است . هر یک از آنها به طور جداگانه بحث خواهند شد با تاکید بیشتر بر مکمل های جربی کنترل چربی شیر و ترکیب اسیدهای چرب بوسیله مکمل چربی پیچیده است چون انتقال اسیدهای چرب غیر اشباع جیره به شیر بوسیله عوامل متعددی از قبیل بیوهیدروژناسیون بوسیله میکروارگانیسم های شکمبه جذب ضعیف روده ای و تغییر و تخریب آنها در بافت چربی در مقایسه با چربی پستان کاهش می یابد. بنابراین پیشرفت های اصلی در استفاده از مکمل چربی جهت تغییر پروفایل اسیدهای چرب

شامل 16 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیب شیر
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد