اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه کارشناسی ارشد شیمی پایدارسازی خصوصیات ضد باکتری نانوذرات نقره بر روی کالای پنبه ای در برابر شستشو

اختصاصی از اینو دیدی پایان نامه کارشناسی ارشد شیمی پایدارسازی خصوصیات ضد باکتری نانوذرات نقره بر روی کالای پنبه ای در برابر شستشو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه کارشناسی ارشد شیمی پایدارسازی خصوصیات ضد باکتری نانوذرات نقره بر روی کالای پنبه ای در برابر شستشو


پایان نامه کارشناسی ارشد شیمی پایدارسازی خصوصیات ضد باکتری نانوذرات نقره بر روی کالای پنبه ای در برابر شستشو

این محصول در قالب  پی دی اف و 128 صفحه می باشد.

 

این پایان نامه جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی طراحی و تدوین گردیده است . و شامل کلیه مباحث مورد نیاز پایان نامه ارشد این رشته می باشد.نمونه های مشابه این عنوان با قیمت های بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این پایان نامه را با قیمت ناچیزی جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه با منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده ازمنابع اطلاعاتی و بالابردن سطح علمی شما در این سایت ارائه گردیده است.

 


چکیده:

در این پروژه 3 روش برای پایدارسازی ثبات ضد باکتری در برابر شستشوی نانو ذرات نقره پیشنهاد شده و اعمال شده است، در روش اول از یک پلیمر (پلی وینیل پیرولیدون) با قدرت پایدارکنندگی و تمایل بالا به نانو ذرات نقره و پنبه برای سنتز نانو ذرات نقره بهره گرفته شده، ثبات و قدرت اتصال ذرات با کالا مورد بررسی قرار گرفته. در روش دیگر از یک پلیمر شبکه ای کننده غیر فرمالدهیدی (کربوکسیلیک اسید) برای شبکه ای نمودن سلولز در حین تکمیل ضد باکتری پنبه استفاده شده تا نانو ذرات نقره در ساختار شبکه ای کالا محصور شده پایدار شود و ثبات ذرات قبل از به کارگیری کربوکسیلیک اسید و بعد از آن بررسی شده. در روش سوم نانو ذرات نقره مستقیما بدون استفاده از مواد پایدار کننده و احیا کننده در دمای جوش و محیط قلیایی بر روی کالا سنتز شده تا در حین تورم الیاف ذرات در میان زنجیره سلولزی قرار گیرد و در ساختار کالا تثبیت شده و پایدار گردد.

مقدمه:

به طور معمول تمایلی میان ذرات غیر آلی و مواد پلیمری مانند کالاهای نساجی وجود ندارد. به سبب سطح انرژی متفاوت میان ذرات آلی و غیرآلی یک نوع حالت دفعی بین سطوح ایجاد می شود. این مسئله در نانو ذرات به علت سطح ویژه بالای آنان تشدید می گردد. متعاقبا ایجاد تکمیل ضد باکتری با استفاده از نانو ذرات نقره، تکمیلی پایدار خصوصا در برابر شستشو نمی باشد. روش های گوناگونی برای بهبود ثبات شستشوئی نانو ذرات نقره ارائه شده است که می توان به استفاده از کمپلکس نقره / سولفید اشاره نمود که با کالای پشمی پیوند برقرار نموده و ثبات بالایی حاصل می گردد و یا از پلیمرهای شبکه ای شونده مانند پلی سیلوکسان و بوتان تترا کربوکسیلیک اسید برای ایجاد شبکه و حبس فیزیکی نانو ذرات نقره و دی اکسید تیتانیوم و در نتیجه افزایش پایداری ذرات بهره گرفته شده است. روش های فیزیکی نیز مانند اشعه اولتراسونیک و کندوپاش مغناطیسی، برای افزایش ثبات نانو ذرات بر روی کالا به کار گرفته شده اند. از این رو در این طرح 3 روش برای افزایش پایداری ذرات بررسی می گردد.

فصل اول

کلیات

1-1- شیمی سلولز:

سلولز جزء اساسی مواد گیاهی است تقریبا یک سوم مواد تشکیل دهنده سلول های دیواره گیاهان را شامل می شود. در طبیعت، سلولز هرگز به طور خالص یافت نمی شود؛ به طوری که در چوب حدود 50 – 40 و در کتان 85 – 60 و پنبه حدود 90 درصد وزن لیف را تشکیل می دهد. به طوری که ملاحظه می شود پنبه مهمترین منبع سلولز طبیعی است.

ساختمان شیمیایی سلولز:

پس از سال ها مطالعه و تحقیق که در مورد سلولز انجام گرفته است به این نتیجه رسیده ایم که سلولز ترکیبی آلی از پلیمرهای بلند است که از تکرار واحدهای سلوبیوز تشیکل شده است. این واحد با اتصال گلوکزریدیک به هم مربوط می شوند. هر واحد سلوبیوز از دو واحد (حلقه) گلوکزی پیرانوز تشکیل شده است که ساختمان آنها با فرمول زیر پیشنهاد شده است.


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه کارشناسی ارشد شیمی پایدارسازی خصوصیات ضد باکتری نانوذرات نقره بر روی کالای پنبه ای در برابر شستشو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد