اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت اثر ترکیب التیام دهی و بخار اسید استیک در کنترل کپک سبز نارنگی

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پاورپوینت اثر ترکیب التیام دهی و بخار اسید استیک در کنترل کپک سبز نارنگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت اثر ترکیب التیام دهی  و بخار اسید استیک در کنترل کپک سبز نارنگی

 

•مواد شمیایی پس از برداشت مانند ایمازالیل یا تیابندازول اخیراً برای کنترل قارچ  Penicillium digitatum در انبارهای بسته بندی استفاده شد اما به دلایل زیر ادامه مصرف آنها محدود شده است:
•تولید نژادهای مقاوم پاتوژن
• نگرانی برای سلامت انسان ها
•ملاحظات محیطی
 
 
فایل حاضر به صورت پاورپوینت  و شامل 22 صفحه و قابل ویرایش می باشد.

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت اثر ترکیب التیام دهی و بخار اسید استیک در کنترل کپک سبز نارنگی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد