اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه پرورش خلاقیت از طریق هنر. doc

اختصاصی از اینو دیدی پروژه پرورش خلاقیت از طریق هنر. doc دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه پرورش خلاقیت از طریق هنر. doc


پروژه پرورش خلاقیت از طریق هنر. doc

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: word

قابل ویرایش 22 صفحه

 

مقدمه:

امروز همة متخصصان تعلیم و تربیت اذعان دارند زمانی یادگیری به بهترین نحو انجام می گیرد که توأم با عمل باشد. هنر و فعالیت های هنری بهترین فرصت را برای یادگیری بهتر فراهم می آورد. هنر نه تنها منجر به یادگیری عمیق تر می گردد، بلکه در ایجاد خودپندارة مثبت در افراد و افزایش توانایی قدرت تخیل و خلاقیت در آن ها مؤثر است. اولین بار افلاطون دربارة «آموزش از طریق هنر» سخن گفت و طرح داد. یونانیان اعتقاد داشتند تنها عاملی که می تواند سبب سازش درونی و اجتماعی انسان ها شود، هنر است. فیثاغورث از موسیقی به عنوان بهترین ابزار آموزشی و کامل ترین هنر نام برده است. هماهنگی و هارمونی موجود در موسیقی، سبب سازش و پالایش روحی انسان می شود. یونانیان معتقد به نقش مؤثر موسیقی در ساخت شخصیت انسان و قدرت عظیم درمانی آن بودند. به گفتة افلاطون حساسیت هنری زیر بنای تعادل روانی است. امروز «آموزش از طریق هنر» طرف داران خاص خود را دارد (مِندِکا 1996).       

هنر یک فرد از طریق احساسات هنری او بروز می کند. یک اثر هنری که ترکیبی از مضمون، شکل و بیان است، کلیة ابعاد روحی و روانی فرد را تحت تأثیر قرار می دهد. ارتباط مستقیم با هنر دامنة ادراک را گسترش داده، تخیلات را پربارتر و به روند ترکیبی و تحلیلی ذهن عمق می بخشد. نمایشی که یک بازیگر اجرا می کند سبب تحریک احساسات انسان ها می شود و از طرف دیگر انسان ها قادر به درک احساسات یک دیگر می شوند. مضمون یک اثر هنری، هنجارهای اخلاقی، نگرش و حساسیت های اجتماعی را تحت تأثیر قرار می دهد. هنر می تواند نیازهای کودکی را که نسبت به زندگی روزمرة خود بی تفاوت شده است، برآورده کند. هنر نمایشی نه تنها تعارض ها و سرخوردگی ها را تسکین می دهد، بلکه کودکان را با دنیای تخیل آشنا می کند ـ دنیای ساده ای که همة اتفاقات آن ابتدا و انتهای مشخصی دارد، دنیایی که فاقد شخصیت های ابهام آمیز و زاید و موقعیت های تصادفی است. هنر انسان را قادر به درک علت و معلول کرده و علت و معلول را طوری آسان جلوه می دهد که انسان با مشاهدة آن احساساتش را بروز می دهد. هنر به انسان اجازه می دهد نمایش زندگی را حس کرده و آیندة خود را در آن بیابد. همة افراد به وسیلة حواس هنری می توانند به طور صحیح آموزش ببینند. تحلیل بحث هنر بر روی انسان حائز اهمیت است، پیشرفت انسان در پذیرش و خلق آثار هنری است. روان شناسان بر ویژگی های مشترک افراد مختلف در زمینة مهارت های هنری تأکید می کنند. وقتی افراد چیزی را خلق می کنند، از شم هنری، تفکرات واگرا و توانایی بیانی خود استفاده می کنند و بدین ترتیب به طور طبیعی احساسات و تفکرات خود را به دیگران منتقل می کنند. این ویژگی ها جنبه های متفاوتی از فعالیت های هنری را تشکیل می دهند و به طور خودجوش در تفریحات و بازی های دوران کودکی بروز می کنند. اما تحت تأثیر آموزشِ هم نوایی به جای آموزش فعال، توسعة فعالیت های هنری به سرعت از بین می روند.       

 

فهرست مطالب:

پرورش خلاقیت از طریق هنر           

آزمایش اول

آزمایش دوم

نقاشی کودکان ومفاهیم آن

1-شکل آدم

2- نقاشی گروهی ازبچه های هم سن وسال

3 – نقاشی خواب ورویا

4 – خانه

نقاشی بچه ها را چگونه تفسیر کنیم

۱ـ خورشید و ماه   

۲ـ آسمان و زمین   

۳ـ اتومبیل           

۴ـ حیوانات          

فهرست منابع       

 

منابع و مآخذ:

    1- تورنس (1979)، مهارت ها و توانایی های خلاقیت و راه های آزمون و پرورش آن، ترجمة حسن قاسم زاده، نشر دنیای نو، چاپ سوم، 1372.  

    2- حسینی، افضل السادات (1381)، خلاقیت و شیوه های پرورش آن، آستان قدس، چاپ دوم.

    3- دافی، برنادت، تشویق خلاقیت و تخیل در کودکان، ترجمة مهشید یاسایی، ققنوس 1381.

    4- منطقی، مرتضی (1380)، بررسی پدیده در کتاب های درسی دبستان، بررسی تأثیر آموزش خلاقیت در دانش آموزان ابتدایی و ارایة الگویی برای آموزش خلاق آنان. پایان نامة دکتری دانشگاه تهران   

    5 - Gary، C. & Foe، R. (1997)، Transforming Ideas for Teaching and Learning the Arts، Washington، DC: Nationalist. On Student Achievements، Curriculum and Assessment.   

    6 - Mayer، D. (2001)، Developing Intellectual Creativity، Education، V 112، N3       

    7 - Mendecka، G. (1996)، Developing of Creativity Through Performing Arts، High Ability Students، V7، N.2


دانلود با لینک مستقیم


پروژه پرورش خلاقیت از طریق هنر. doc
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد