اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایانامه نگرشی بر اقتصاد

اختصاصی از اینو دیدی پایانامه نگرشی بر اقتصاد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایانامه نگرشی بر اقتصاد


پایانامه نگرشی بر اقتصاد

شلینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:34

فهرست و توضیحات:

چکیده
مقدمه
فصل اول : کلیات تحقیق
پیشگفتار
بیان مسئله
سوالات تحقیق
اهداف تحقیق
فرضیات
تعریف نظری وعملیاتی
اهمیت وضرورت تحقیق
پیشینه تحقیق
فصل دوم : ادبیات نظری تحقیق
گزارش تحقیق
کلیات و مبانی نظری
اهداف پژوهش
روش کار تحقیق
فصل سوم: روش شناسی پژوهش
روش تحقیق و تحلیل داده ها
فصل چهارم: داده های آماری
داده های آماری
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
جمع بندی و نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع و ماخذ

 

 

اقتصاد روستایی

اقتصاد روستایی شاخه ای از اقتصاد است که با اقتصاد کشاورزی وابستگی متقابل دارد و در کلیت ، خود جزئی از اقتصاد ملی است. هر گونه تغییری در اقتصاد ملی باعث تغییر در اقتصاد روستایی خواهد شد. اقتصاد روستایی با اقتصاد کشاورزی دارای وجه تمایز است. زیرا در اقتصاد روستایی با مسائل فردفرد روستائیان سرو کار دارد اما اقتصاد کشاورزی به مشکلات یک کشور و یا یک واحد کشاورزی به صورت کلی رسیدگی می کند. 

"اقتصاد روستایی علمی است که از عوامل مختلف طبیعی، اقتصادی، اجتماعی ، سیاسی ، مالی ، تجاری و صنعتی که در وضع یک واحد کشاورزی روستایی موثر است ، بحث نموده و راه و روش اداره ، طرق استفاده و رفع نیازهای کشاورزی را با ذکر نواقص و مشکلات بیان می کند. "

در اقتصاد کشور، کشاورزی و روستا در طول دوره های تاریخی بخصوص دورانی که نفت و گاز مورد بهره برداری قرار نگرفته بود، از اهمیت زیادی برخوردار بوده است. تقاضای روز افزون به مواد غذایی و اهمیت استراتژیک آن، اهمیت مواد خام کشاورزی به عنوان زمینه رشد صنعت، نقش فراورده های کشاورزی و گیاهی در صادرات، استفاده از منابع پراکنده تولید در کشور و توزیع و پخش جمعیت در تمام مناطق کشور از جمله مهمترین دلایل نقش بسیار مهم کشاورزی در اقتصاد کشور است. از طرف دیگر در کشور ایران استقلال اقتصادی بدون توجه به روستا و کشاورزی امکان پذیر نیست. بنابر این، لازم است کشاورزی به عنوان محور برنامه های توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی قرار گیرد. محوریت کشاورزی و روستا در برنامه های توسعه به این معنی است که از بخشی نگری محض پرهیز شده و مناطق روستایی به عنوان مکانهای تولیدی مورد توجه جدی قرار گیرد و همه بخشهای اقتصادی در راستای تحقق اهداف توسعه ملی، به صورت هماهنگ و مکمل عمل کنند.

 

 کشاورزی و اقتصاد ملی

 از دهه 1970 اقتصاد کشاورزی به طور اخص و اقتصاد روستایی به طور اعم  به عنوان عناصر پویا و پیشرو در استراتژی کلی توسعه مد نظر قرار  گرفته و توسعه کشاورزی شرط لازم برای تحقق توسعه قلمداد


دانلود با لینک مستقیم


پایانامه نگرشی بر اقتصاد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد