اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کارآموزی صنایع غذایی - کارخانه زمزم گرگان

اختصاصی از اینو دیدی کارآموزی صنایع غذایی - کارخانه زمزم گرگان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کارآموزی صنایع غذایی - کارخانه زمزم گرگان


کارآموزی صنایع غذایی - کارخانه زمزم گرگان

فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات:55

 

فهرست مطالب
2-1- مقدمه 1
2-1-1- معرفی کارخانه زمزم گرگان 8
2-1-2-محصولات تولیدی شرکت زمزم گرگان 8
2-2-تاریخچه 9
2-2-1- تاریخچه ی نوشابه سازی در جهان 9
2-2-2- تاریخچه نوشابه سازی در ایران 10
2-2-3-آمار تولید نوشابه در ایران 11
2-3- اهمیت مصرف نوشابه 11
2-4- فن آوری و مراحل تولید نوشابه‌های گاز دار 12
2-4-1-تهیه مواد اولیه مصرفی در نوشابه سازی 12
2-4-2- ساخت شربت نوشابه 17
2-4-3- اختلاط شربت آب، و گاز 17
2-4-4-پر کردن و بسته بندی 18
2-5- خط تولید 18
2-5-1-مراحل و واحدهای اصلی تولید نوشابه 284 سی سی (نوشابه شیشه أی) 18
2-5-1-1 فلوچارت تولید نوشابه در بطری شیشه ای 24
5-2-تولید نوشابه در بطری‌های پت (PET ) 25
2-5-3 تولید دوغ 27
2-5-4-تولید آب آشامیدنی 27
2-6-تاسیسات و تجهیزات جانبی کارخانه 27
2-6-1-طرح کارخانه نوشابه سازی 27
2-6-2-تصفیه خانه ی آب: 28
2-6-2-1-احیاء تانک زغال اکتیو 30
2-6-2-2- سرویس تانک ها 30
2-6-2-3- احیاء تانک زرین 31
2-6-2-4-آزمایشات تصفیه خانه آب 31
2-6-2-4-1 آزمایشات صورت گرفته بر روی آب تانک واکنش، شن و زغال: 31
2-6-2-4-2-آزمایش صورت گرفته بر روی آب تانک زرین 32
2-6-3- عصاره خانه 33
2-6-3-1-دستور العمل و مراحل ساخت شربت و عصاره 33
2-6-3-2-دستور العمل تعیین بومه عصاره و شربت 34
2-6-3-3-ترکیبات انواع نوشابه 35
2-6-4-واحد تولید گاز 36
2-6-5-انبار، دیگ بخار. و سرد خانه کارخانه 36
2-6-6-تصفیه خانه ی فاضلاب (سیستم سپتیک) 37
2-6-6-1-آزمایشات انجام گرفته در واحد سپتیک: 38
2-6-2-نمای سیستم تصفیه ی فاضلاب: 39
2-7-کنترل کیفی و آزمایشات آن: 40
2-7-1-آزمایشات صورت گرفته بر روی مواد اولیه 40
2-7-2-آزمایشات صورت گرفته حین تولید (پروسه تولید) 41
2-7-4-آزمایشات میکروبی 44
2-8-نتیجه گیری 45
2-9- جداول 45
2-10 اشکال: 50
2-11-منبع و ماخذ 55

فهرست جداول
جدول 1: حداکثر مجاز ناخالصی‌های آب مصرفی در نوشابه‌سازی 42
جدول 2: ویژگی‌های انواع نوشابه‌های گازداز 43
جدول 3: جدول تصجیح حرارتی بریکس خوانده شده از روی بریکس سنج

فهرست اشکال
شکل 1: نمایی از شرکت زمزم گرگان 48
عکس شماره 1-شرکت زمزم گرگان 49
عکس شماره 2- بطری شوی 50
عکس شماره 3- نمایی تصفیه خانه آب 50
عکس شماره 4- دیگ بخار 51
عکس شماره 5- نمایی از سیستم فاضلاب 51
عکس شماره 6- دستگاه لیبل زنی 52
عکس شماره 7- نمای جلوی بطری شوی 52
عکس شماره 8- دستگاه پرکن 53

 


2-1- مقدمه
2-1-1- معرفی کارخانه زمزم گرگان
شرکت زمزم گرگان در تاریخ 26/4/1352 تاسیس و تحت شماره 346 در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده و در حال حاضر شرکت زمزم گرگان یکی از شرکت‌های گروه صنایع آشامیدنی و تحت پوشش سازمان صنایع غذایی و آشامیدنی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی می‌باشد.
شرکت زمزم گرگان در سال 1352 فعالیت خود را با یک خط تولید نوشابه‌های غیر الکلی گازدار در ظروف شیشه أی 284 سی سی در گردش آغاز نموده و در حال حاضر با در اختیار داشتن یک خط تولید نوشابه در ظروف یکبار مصرف PET در سایزهای 300،500 و 1500 سی سی به فعالیت خو د ادامه می‌دهد.
شرکت زمزم گرگان با ظرفیت تولید سالانه 45 میلیون لیتر انواع نوشابه‌های غیر الکلی ( کولا، پرتقالی، لیموئی) سودا، نوشابه‌های رژیمی در انواع طعم ها، دوغ و آب آشامیدنی یکی از بزرگترین تولید کننده‌های انواع نوشابه غیر الکلی گاز دار در گروه صنایع آشامیدنی بوده و دارای بیشترین تنوع تولید در سطح گروه می‌باشد.
شرکت زمزم گرگان علاوه بر دارا بودن پروانه‌های استاندارد تولید محصول، دارای گواهینامه استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001-2000 و استاندارد مدیریت زیست محیطی ISO 14001 و استاندارد سلامت محصول HACCP نیز می‌باشد قابل ذکر است که شرکت زمزم گرگان در 8 کیلومتری جاده ی گرگان- مشهد واقع شده است

 


دانلود با لینک مستقیم


کارآموزی صنایع غذایی - کارخانه زمزم گرگان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد