اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه کارشناسی رشته حسابداری با موضوع کلیات طرح نمک

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پروژه کارشناسی رشته حسابداری با موضوع کلیات طرح نمک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه کارشناسی رشته حسابداری با موضوع کلیات طرح نمک


دانلود پروژه کارشناسی رشته حسابداری با موضوع کلیات طرح نمک

 

 

 

 

 

 

در این پست می توانید متن کامل این پایان نامه را  با فرمت ورد word دانلود نمائید:

 

 پروژه مالی

کلیات طرح نمک ( در برگیرنده اغلب سرفصل ها مورد نظر )

 تهیه کننده و محقق:

ایمان حسینی بروجنی ( مقطع کارشناسی ناپیوسته )

 با همکاری دوستان:

شرکت مجتمع صنعتی نمک ید ایران ( واقع در 35 کیلومتری متری جاده خاوران مقابل بیمارستان زعیم  

شرکت نمک نادر ( واقع در چهار راه بعثت- خیابان فدائیان اسلام

شرکت نمک پاک ( واقع در جاده ساوه- بهرام آباد

 مقدمه:

نمک طعام نامی است عام که بر کلرید سدیم اطلاق می شود. نمک طعام محصولی است متبلورف شور مزه و بدون بو که عمدتاً از کلریدسدیم تشکیل شده است و ضمن استخراج از معادن نمک سنگ به دست می آید. تبخیر آب نمک در ذخایر زیرزمینی سنگ نمک و تبخیر خورشیدی آب دریا، سبب پیدایش نمک می شود.

نمک طعام به عنوان محصولی ضروری تحت اسامی نمک سفره، نمک سنگ و نمک دری، نیز نامیده می شود.

نمک سفره نام رایجی برای نمک طعام محتوی کربنات منیزیم یا فسفات کلسیم است و کلمات آماده و آسان ریز هم می تواند در کنار آن بکار رود. به ترکیباتی از قبیل کربنات منیزیم یا فسفات کلسیم ( یا هر دوی آنها ) که به منظور جلوگیری از کلوخه ای شدن نمک طعام در مقابل رطوبت به آن افزوده می شود مواد روان کننده گویند.

شناخت دقیق از موارد کاربرد و مشخصات فنی انواع مختلف نمک ( بخصوص نمک یددار که به منظور تأمین کمبود ید از طریق یددار نمودن نمک طعام در ایران استفاده می شود) اولین قدم در بررسی های فنی اقتصادی مربوط به تولید آن می باشد که باید با توجه به استاندارهای مختلف ملی و جهانی ملی و جهانی مورد مطالعه قرار گیرد.

 (1-2) تعریف، ویژگیها و مشخصات فنی نمک یددار:

نمک یددار شکل دیگری از نمک طعام است که محتوی یدیدپتاسیم ( و اخیراً براساس توصیه سازمانهای جهانی برای کشورهای جهان سوم یدات پتاسیم )، کربنات منیزیم (جهت بهبود کیفیت) و تیوسولفات سدیم می باشد که جهت پیش گیری از مرض گواتر مورد مصرف عموم می باشد.

 

1-1-2 ویژگیها و مشخصات فنی:

نمک طعام بصورت کریستالهای سفید مکعبی شکل با دانه های ریز ( گرانول ) یا پودری شکل است. هنگامیکه دارای کریستالهای بزرگ باشد، بی رنگ، شفاف یا نیمه شفاف می باشد. نمک طعام    ایده آل ترین وسیله برای افزایش یک میکرونوترینت از جمله ید است تا بدین وسیله نیاز بدن به این عنصر حیاتی تأمین گردد.

افزایش ید، ظاهر و مزه نمک را عوض نمی کند و به سادگی مورد قبول مصرف کنندگان قرار      می گیرد.

تهیه این نمک مطابق استاندارد ( و با احتساب 40 میلی گرم ید در هر کیلوگرم نمک محصول ) بشرح ذیل است:

  1. نمک طعام 947/987 کیلوگرم در یک تن نمک یددار
  2. یدیدپتانسیم 3/52 گرم در یک تن نمک یددار با توجه به استاندارد ملی صفحه 6 اصلاح گردد.
  3. تیوسولفا سدیم 10 کیلوگرم در یک تن نمک یددار
  4. کربنات منیزیم 2 کیلوگرم در یک تن نمک یددار
  5. دیگر مشخصات و ویژگیهای نمک یددار مشابه نمک طعام یددار مشابه نمک طعام می باشد که اهم این ویژگی ها در جداول ( 1-2 ) درج گردیده است.

جدول (1-2) ویژگیها و مشخصات استاندار نمک طعام ایران

بنابراین ویژگیهای فیزیکی وشیمیایی نمک خوراکی مورد استفاده در نمک خوراکی یددار مشابه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی نمک طعام می باشد و میزان ید نمک خوراکی یددار -10+40 میکروگرم در گرم (گاما) نمک تعیین می گردد.

2-1-2 طبقه بندی محصول:

اصولاً گریدهای مختلف نمک طعامی که مورد استفاده قرار می گیرند تحت عنوان گرید نمک خوراکی طبقه بندی می شوند و دارای انواع مختلفی می باشند که هر کدام از درجه خلوص خاصی برخوردار می باشد و شامل نمک صنایع غذایی، نمک سرسفره ( نمکدان ) و نمک آشپزخانه      می باشند هر یک از این گریدهای نمک باید در بسته بندیهای خاصی به بازار عرضه گردند که منطبق برآئین نامه های قانونی تدوین شده از سوی منابع رسمی باشد. بسته بندی نمک های طعام سرسفره معمولاً در بسته های 200 تا 1000 گرمی انجام شده که به این ترتیب رطوبت کمتری را از زمان گشودن درب قوطی تا هنگام مصرف جذب خواهد نمود. نمک های آشپزخانه و صنایع غذایی نیز با توجه به دارا بودن سرعت بیشتر مصرف در بسته های بزرگتری عرضه می گردند.نمک آشپزخانه در بسته های یک تا پنج کیلوگرمی و نمک صنایع غذایی در کیسه های بالاتر از 20 کیلوگرم به بازار مصرف عرضه می گردند.

3-1-2 بسته بندی محصول:

نمک خوراکی از نوع یددار باید در بسته ای غیرقابل نفوذ نور آفتاب و رطوبت که هیچگونه اثر شیمیایی روی محتوی بسته نداشته باشد، بسته بندی گردد.

توصیه می شود بسته به رنگ زرد که معرف یددار بودن نمک است، باشد. ضمناً تأکید می گردد نمک در بسته بندیهای از جنس مقاوم و مناسب بسته بندی شود. استفاده از جنس نایلکس به دلیل غیرمقاوم بودن در بسته بندی نمک خوراکی یددار ممنوع می باشد. حداکثر وزن بسته های نمک خوراکی یددار پنج کیلوگرم و برای مصرف خانوار یک کیلوگرم می باشد.

برروی هر بسته نمک خوراکی یددار باید نشانه های زیر نوشته شود:

  • نمک خوراکی یددار
  • مواد تشکیل دهنده: نمک خوراکی، ترکیب یدید یا یدات پتاسیم و دیگر افزودنی های مجاز،
  • نام و نشانی سازنده یا علامت تجارتی
  • وزن خالص
  • قیمت
  • پروانه ساخت
  • شماره سری ساخت

افزودن بر آنچه که در بالا ذکر شد سفارش می شود که هر بار برخی از آگاهی های زیر نیز روی بسته بندی ها نوشته شوند:

الف- توصیه و سفارش لازم به استفاده نمک خوراکی از نوع یددار

ب- تأکید بر این مطلب که مصرف نمک خوراکی یددار مشابه نمک خوراکی می باشد و از نظر رنگ، بو و مزه هیچ فرقی با یکدیگر ندارند.

ج- برای جلوگیری از تخریب ید در نمک خوراکی یددار، از ذخیره سازی آن به مدت طولانی (حداکثر تا 6 ماه) پرهیز نموده و نباید آنرا در معرض نور مستقیم خورشید و نمی گذاشت.

د- مصرف روزانه نمک خوراکی یددار، ید مورد نیاز بدن را تأمین می کند.

ه- همه عوارض کمبود غیرقابل درمان ولی به راحتی قابل پیشگیری هستند.

و- مصرف روزانه نمک یددار از بروز گواتر از بروز گواتر و سایر ناهنجاری های ناشی از کمبود ید مانند عقب ماندگی های ذهنی و جسمی، اختلال در گفتار و شنوایی، ناتوانی جسمی، کاهش بازدهی و خستگی زودرس جلوگیری می کند.

 4-1-2 استاندارد محصول:

نمک تولیدی براساس نیازهای بازار می باید استاندارهای خاصی را رعایت نماید. تعیین آنالیز نمک صرفاً به جهت مشخص نمودن درجه کیفیت، اندازه و نوع نمک بوده است که مستقیماً در کارایی آن تأثیر دارد. دو گونه از استاندارهای ملی و جهانی این محصول به تفکیک در ذیل مورد بررسی قرار گرفته است:

الف- استاندارهای ملی:

مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران استاندارهای ملی با شماره 26 ( تحت عنوان ویژگی ها و روش های آزمون نمک طعام ) و با شماره 1195 ( تحت عنوان نمک یددار) را تدوین نموده است که خلاصه ای از آنها بشرح ذیل می باشد:

  • نمک سفره ( نمکدان ): نمکی است که کار سدیم آن حداقل 98% بوده و بصورت بلورهای بسیار ریز یا کاملاً گرد می باشد.
  • نمک آشپزخانه: به نمکی اطلاق می شود که حداقل دارای 95% کلرسدیم باشد. مقدار آب نمک آشپزخانه نباید از 5% تجاوز نماید.

 

(ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

متن کامل را می توانید دانلود نمائید

چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)

ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه

همراه با تمام ضمائم (پیوست ها) با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند

موجود است


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه کارشناسی رشته حسابداری با موضوع کلیات طرح نمک
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد