اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره نگهداری و تعمیرات

اختصاصی از اینو دیدی تحقیق درباره نگهداری و تعمیرات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 20

 

نگهداری و تعمیرات

کلیه فعالیت هایی است که حفظ شرایط اولیه دارایی های فیزیکی و آماده بکار نگه داشتن آنها جهت استمرار فرآیندهای پیش بینی شده انجام می شود. این فعالیتها سبب افزایش عمر مفید ماشین آلات، کاهش مصرف قطعات یدکی، انرژی و هزینه ها می شود و بازده عملی ماشین آلات را افزایش می دهد. مهمترین هدف نگهداری و تعمیراتکه به اختصار " نت "نامیدهمیشود، بهینه سازی توانایی ماشین آلات جهت رسیدن به حداکثر میزان تولید و کاهش میزان فرسایش و خرابی هاست.

با این تعریف، نگهداری به مجموعه فعالیت هایی اطلاق می شود که به طور مشخص و بیشتر به صورت برنامه ریزی شده و با هدف جلوگیری از خرابی ناگهانی ماشین آلات و تجهیزات و تأسیسات انجام می گیرد و موجب افزایش قابلیت اطمینان و در دسترس بودن آنها می شود. تعمیرات نیز مجموعه فعالیت هایی هستند که روی یک سیستم دچار خرابی و یا از کارافتادگی انجام می شود تا آن را به حالت آماده و قابل بهره برداری باز گرداند.

سیستم نت

مجموعه ای است از کارکنان، تجهیزات و ابزار، قطعات یدکی، مواد مصرفی، اطلاعات و مدارک فنی، روشها و دستورالعملهای کاری و کارگاههای تعمیراتی که به شکل مناسبی در کنار هم قرار می گیرند تا اهداف تعیین شده مانند حداکثر سازی راندمان تجهیزات و حداقل کردن هزینه های نت اصل شود.

استراتژی های نگهداری و تعمیرات

1- تعمیرات پس از خرابی) Failure Break Down Maintenance : FBM قدیمی ترین و ساده ترین روش است؛ هر چند در واقع تعمیرات نیست . زیرا بعد از وقوع هر نوع شکست و از کارافتادگی، تمامی قطعات ماشین را باز کرده و بازرسی می کند و در صورت مشاهده عیب و نقش در هر قطعه، آن را تعمیر و عوض می کند. می توان گفت فلسفه این استراتژی جمله زیر است:

اگر نشکست آن را تعمیر نکن

2- نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه (:PMPreventive Maintenance ) در این روش در فواصل زمانی مشخص، قطعات دستگاه بازرسی می شوند، یعنی بازدیدها و تعمیرات با تناوب زمانی مشخص ، برنامه ریزی می شوند و تمامی تلاش در جهت جلوگیری از وقوع شکست و ایجاد خرابی است. ایراد این روش آن است که جهت انجام کاری می بایست ابتدا دستگاه را از حالت کار عادی خود متوقف ساخت و بعد از آن نیز گاهاً قسمتهایی از دستگاه که سالم هستند، تعویض می شوند. علی رغم آنکه باز و بسته کردن ماشین آلات، می تواند باعث بروز عیب در آنها شود.

- 3نگهداری و تعمیرات پیش بینانه ( : PdMPredictive Maintenance ) جهت رفع مشکل موجود در روش قبل و جلوگیری از تعمیرات غیرضروری بر روی اجزاء سالم، روش PdM توسعه پیدا کرده است. در این روش با استفاده از آزمایش های غیرمخرب متعدد، مشکلات دستگاه شناسایی می شود و با توجه به نتایج حاصل از آزمایشات، نسبت به تعمیر تجهیزات و دستگاه ها، اقدام می شود. برنامه پایش وضعیت و تعمیرات مبنی بر شرایط کار دستگاه که در ادامه توضیح داده می شوند، بر اساس این روش تعمیراتی به وجود آمده اند.

-4 نگهداری و تعمیر کنش گرایانه (:PaMProactive Maintenance ) روش نت PaM بر اساس پایش پیشرفت عیب ( نقص ) و تعمیر قبل از شکست بود؛ اما اگر مشکلات به صورت ریشه ای ارزیابی نمی شدند، احتمال عودت عیب وجود داشت. این روش، به ریشه یابی و رفع علل اصلی خرابی می پردازد تا با رفع علت خرابی ها، از بروز مجدد آنها در آینده جلوگیری شود. در این روش، نقش محوری به عهده آنالیز ریشه یابی است. این نت با عنوان نت قابل اعتماد و بهره ور نیز شناخته می شود. با اجرای این روش، حداکثر زمان کارکرد ماشین آلات و در دسترس بودن آنها حاصل می شود.نگهداری و تعمیرات که به طور سنتی بر اساس زمان انجام می شود، نت پیشگیرانه یا اصلاحی نام دارد. در این روش، نت به منظور پیشگیری از خرابی تجهیزات اجرا می شود و این کار با استفاده از تعمیرات، سرویس کردن و یا تعویض قطعات انجام می شود.نت اصلاحی زمانی است که از کارافتادگی رخ داده و یا نقصی مشاهده می شود که در بعضی موارد، نت اصلاحی می بایست، فوراً انجام شود؛ اما در بعضی موارد می تواند به تعویق افتد.

نت بر مبنای شرایط ( Condition Based Maintenance )

CMB اعمال نت است بر اساس وضعیت واقعی که از آزمایشهای غیر تخریبی در همان محل، اندازه گیری های عملیاتی و وضعیتی به دست می آید و هدف از آن، بهبود قابلیت اطمینان و دسترسی سیستم، کیفیت تولیدات، ایمنی، برنامه ریزی بهینه اعمال نت، کاهش هزینه های مستقیم نت، کاهش مصرف


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره نگهداری و تعمیرات
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد