اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد اختلاف فیزیولوژیک در میوه مرکبات

اختصاصی از اینو دیدی تحقیق در مورد اختلاف فیزیولوژیک در میوه مرکبات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد اختلاف فیزیولوژیک در میوه مرکبات


تحقیق در مورد اختلاف فیزیولوژیک در میوه مرکبات

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:16

 

  

 فهرست مطالب

 

 

مقدمه

 

خسارت ناشی از سرما

 

چین‌خوردگی میوه مرکبات

 

پوسیدگی نرم و نرمناک میوه

 

پوسیدگی قسمت انتهایی میوه

 

شکاف خوردن میوه

 

ترک‌های سطحی پوست میوه

 

ریزش بهاره میوه

 

بدشکلی میوه‌ها

 

نکروزه شدن گل‌گاه میوه مرکبات

 

ابلقی برگ و میوه مرکبات

 

 

 

اختلالات فیزیولوژیک در میوه

 

  1. خسارت ناشی از سرما (Chilling injury)

 

بعضی از میوه‌های مرکبات وقتی در سرما نگهداری شوند، پوست آنها آسیب می‌بیند. این حالت را نباید با خسارت ناشی از یخ‌زدگی که در دمای زیر صفر رخ می‌دهد، اشتباه گرفت. در این حالت اغلب روی پوست میوه‌های گریپ‌فروت، لیموترش زخم‌های آبکی ظاهر می‌شود. این خسارت با نگهداری میوه در درجه حرارت‌های بالاتر قابل پیشگیری است‌، اما این کار خطر پوسیدگی میوه‌ها را افزایش می‌دهد.

 

آغشته نمودن میوه‌ها با موم یا واکس مخصوص و شستشوی آنها با محلول 1-5/1 در هزار بنومیل و تکتو 60 خطر پوسیدگی میوه‌ها را کاهش می‌دهد. میوه لیموترش وقتی با موم پوشیده شود، سرما بیشتر بر آن اثر می‌کند.

 

خطر این خسارت را می‌توان با پایین آوردن تدریجی حرارت و بالا بردن متناوب آن کاهش داد.


 

 

 


  1. چین‌خوردگی میوه مرکبات (Creasing)

 

چین‌خوردگی میوه به صورت شیارها و یا یک سری نقوش نامنظم

 

در روی پوست دیده می‌شود. این اختلال در انواع مرکبات رخ می‌دهد و اغلب روی میوه‌های خیلی رسیده دیده می‌شود. میوه‌های پوست نازک به این بیماری حساسند. علت این بیماری را به عملیات قبل از برداشت نسبت می‌دهند، اما علت آن به طور کامل شناخته نشده است. پاشیدن اسید جیبرلیک قبل از برداشت میوه در استرالیا و آفریقای جنوبی باعث کاهش این ناهنجاری شده است.

 

  1. پوسیدگی نرم و نرمناک میوه

 

این عارضه به صورت فساد و پوسیگی نرم و نمناک در میوه‌های روی درخت ظاهر می‌شود و سبب ریزش میوه می‌گردد. این ناهنجاری فقط در گریپ فروت‌های صورتی و قرمز روی درخت و یا آنهایی که زود برداشت شده‌اند، دیده می‌شود.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد اختلاف فیزیولوژیک در میوه مرکبات
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد