اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نارسائی های خط و مشی گذاری عمومی در ایران PPT

اختصاصی از اینو دیدی نارسائی های خط و مشی گذاری عمومی در ایران PPT دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

نارسائی های خط و مشی گذاری عمومی در ایران PPT


نارسائی های خط و مشی گذاری عمومی در ایران PPT

 

 

 

 

 

نام محصول : پاورپوینت نارسائی های خط و مشی گذاری عمومی در ایران

فرمت : PPT

حجم : 300 کیلوبایت

تعداد اسلاید : 25

زبان : فارسی

سال گردآوری : 95

 

کد محصول : 00039

 

1-عدم توجه به تخصصی بودن موضوع
در جامعه دینی ایران دستورات مذهبی که هم در بعد فردی و هم در بعد اجتماعی وسیع و عمیق است همان خط و مشی های کلان هستند که توسط صانع و رسولان او و جانشینان آن ها از ائمه معصومین (ع) تا فقهاء واجد شرایط تبیین می شوند و برای پاسخگویی به نیازهای ناشی از پیشرفت های علمی و مسائل جدید اجتماعی ارکان خط و مشی گذاری عمومی در همه کشورها و از جمله کشور ما به وجود آمده ا ست.
 
 
واضح است که برای درک پیچیدگی ها و وسعت و عمق علمی مسائل ناشی از مدنیت عصر جدید نه تنها یک سری صلاحیت های علمی و تخصصی و قدرت تحلیل ذهنی برای دست اندرکاران امر خط و مشی گذاری لازم است بلکه این مسئولیت باید به نخبگان جامعه واگذار شود.
 
 
نتیجه این نوع نارسایی در ابعاد مختلف تجلی می یابد حتی به جایی می رسد که رعایت نکات دستوری زبان فارسی در قوانین ضعیف می شود. به عنوان نمونه هر کس قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل را مطالعه نماید پی می برد که در آن نه قواعد دستوری رعایت شده است و نه تعاریف رایج جهانی در مباحث استخدامی. به علاوه ابهام، تناقض، تفسیرپذیری زمینه را برای برداشت های مختلف و عملکردهای گوناگون و ناهماهنگی ها و شکایات و اتلاف وقت قوه قضائیه و دوباره کاری ها و نارضایتی ها فراهم می کند. درست است که امکان ندارد افراد دست اندرکار این امر در تمام زمینه های علمی تخصص داشته باشند اما یک حداقل صلاحیت علمی و قدرت ذهنی برای این کار ضروریست اگر استفاده از نظریات اساتید و دانشگاه ها، صاحب نظران و دانشمندان در زمینه های مختلف مورد قبول خاص و عام است و تصمیم گیرنده در یک جایگاه علمی بالاتر نسبت به آن ها قرار ندارند حداقل باید بتواند از صحبت ها و اظهارنظرها و تجزیه و تحلیل علمی آنها برداشت صحیح کنند و به اصطلاح اگر آشپز نیست حداقل قدرت تمیر طعم آش را داشته باشد.
 
 
در کشورهای پیشرفته خواه به صورت قانون انتخابات و خواه به صورت هنجار و عرف مقبول جامعه این مطلب جا افتاده است که معمولا وکلاء پس از سی چهل سال تحصیل و کسب دانش و تجربه در سنین بالای چهل پنجاه سالگی وارد ارگان های قانون گذاری می شوند ولی علی رغم اعتقادات ما مبنی بر کمال عقل انسان در چهل سالگی ( که البته در مورد هر فرد نسبت به خودش صادق است) و تایید این امر با یافته های علمی و ریشه داشتن موضوع در فرهنگ جامعه مانند ضرب المثل « آنچه که جوان در آئینه می بیند پیر در خشت خام می بیند » به این مطلب که توجهی می شود.
 
 
بعضی از نمایندگان تازه در مجلس شروع به تکمیل تحصیلات خود می نمایند که البته اگر واقعا با نیت کسب صلاحیت علمی باشد امری مستحسن می باشد اما متاسفانه اغلب به صورت فرمالیته و اخذ مدرک و کسب عنوان می باشد به جرات می توان گفت اغلب کسانی که خارج از روال آموزش عالی و بدون کنکور تحصیلات کارشناسی ارشد و دکترا را طی نموده و  عنوان دکتر را به یدک می کشند حتی از قبول شدن در آزمون کارشناسی ارشد همان رشته عاجز می باشند!
 
 
به طور خلاصه، دانش خط و مشی گذاری امروزه یک دانش میان رشته ای همانند سایر رشته های علمی است و نمی شود هر کس با هر شرایطی مدعی شود که از عهده این کار بر می آید.
 
 

دانلود با لینک مستقیم


نارسائی های خط و مشی گذاری عمومی در ایران PPT
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد