اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پایان نامه استفاده از نانو ذرات جهت استفاده از روکش های نفوذ ناپذیر در پوشش دادن لوله های انتقال گاز

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پایان نامه استفاده از نانو ذرات جهت استفاده از روکش های نفوذ ناپذیر در پوشش دادن لوله های انتقال گاز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه استفاده از نانو ذرات جهت استفاده از روکش های نفوذ ناپذیر در پوشش دادن لوله های انتقال گاز


دانلود پایان نامه استفاده از نانو ذرات جهت استفاده از روکش های نفوذ ناپذیر در پوشش دادن لوله های انتقال گاز

موضوع انتقال در صنعت گاز یکی از مسائل  پر اهمیت می باشد، نشت گاز بر اثر مشکلات مختلف ناشی در خط لوله می تواند به مشکلات مختلف زیست محیطی و ایمنی منجر شود.
هر متر مکعب گاز که در اثر نشت گاز به هدر میرود ، سرمایه‏ایست که از دست میرود. چنانچه نشت‏هاى موجود در شبکه با خطوط انتقال مهار نگردد روزانه میتواند مقادیر زیادى گاز را از دسترس خارج کند و از این طریق سالانه ضررهاى اقتصادى هنگفتى را متوجه کشورها نماید.
یکی از راهها استفاده از پوششهای مناسب می باشد، پوششهای چندلایه با ضخامت زیاد می تواند خواص مطلوبی را که در مورد لوله های پلی اتیلنی دیده می شود را به لوله های فلزی دهد، در حالی که مضرات لوله های پلی اتیلنی را ندارد، با پیشرفت روز افزون نانو تکنولوژی می توان به پوششهای نانوکامپوزیت دست یافت که نفوذ را به حداقل برساند.
در میان نانوکامپوزیت ها ، نانو کامپوزیتهای حاوی نانو سیلیکاتها می تواند به افزایش خواص زیادی مانند نفوذ ناپذیری شود.

مدلسازی نفوذپذیری
اثر نانوذرات خاک رس برخواص پوششهای نفوذناپذیر
خواص ممانعت از نفوذ گاز توسط کوتینگ بوتیل لاستیک/ ورمیکولیت
نتیجه گیری
نظریه های جذب و نفوذ در پلیمرها
جذب گاز
نقوذ گاز
روش ها
تهیه نمونه ها
آزمون تفرق پرتو x
جذب تنش
جاروب بسامد
جاروب کرنش
جاروب زمان
اثر سرعت برش بر گرانروی
مشاهده ظاهری ترکیب
نتایج و بحث
اثر نوع خاک رس اصلاح شده
آزمایش تفرق پرتو x
آزمایشهای رئومتری
اثر درصد وزنی خاک رس اصلاح شده
جاروب  بسامد
 جاروب کرنش
جاروب زمان
اثر سرعت برش بر گرانروی
استانداردهای جامع پوششهای خطوط انتقال گاز
شرایط و معیارهایی برای  انتخاب درست نوع پوشش

مقدمه3
فصل اول: وضعیت لوله های انتقال4
استانداردهای جامع پوششهای خطوط انتقال گاز5
انواع پوششهای مورد استفاده6
شرایط و معیارهایی برایانتخاب درست نوع پوشش7
بررسی کیفیت پوششهای فعلی خطوط انتقال گاز10
نسل جدید پوشش ها11
 مدلسازی نفوذپذیری13
فصل دوم: به کارگیری نانو تکنولوژی در پوششهای نفوذ ناپذیر24
 اثر نانوذرات خاک رس برخواص پوششهای نفوذناپذیر41
فصل سوم: نمونه های کاربردی53
خواص ممانعت از نفوذ گاز توسط کوتینگ بوتیل لاستیک/ ورمیکولیت54
نانوکامپوزیتهای سیلیکا / پلیمر به روش سل- ژل80
نتیجه گیری96
مراجع97

 

شامل 100 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه استفاده از نانو ذرات جهت استفاده از روکش های نفوذ ناپذیر در پوشش دادن لوله های انتقال گاز

دانلود پایان نامه پیاز

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پایان نامه پیاز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه پیاز


دانلود پایان نامه پیاز

نام علمی پیاز آلیوم سپا  است و آلیوم از کلمه ای به معنای بوی تند و نافذ و مزۀ تند مشتق شده است. پیاز یک گونه  از دستۀ  آلیوم متعلق به خانوادۀ  آلیاسه   می باشد، که دستۀ آلیوم شامل حدود 350 گونه است.
سایر اعضاء خانوادۀ آلیاسه شامل سیر ، تره ، موسیر ، پیازچه  و ... هستند، که اکثراً دارای بخش ذخیرۀ زیرزمینی مانند بالب  یا توبر  هستند.
پیاز در شکلها ، اندازه ها و رنگهای گوناگون موجود است و غالباً در سه دسته تقسیم بندی می شود :
الف- بهاره/ تابستانه  :
در آب و هوای گرم رشد کرده و دارای میزان آب بیشتری هستند که گوشت نرمتر و طعم شیرین تر و حساسیت بیشتر در برابر ضربات به آنها می بخشد و معمولاً بصورت تازه مصرف می شوند.
ب- انباری پاییز/ زمستانه  :
دارای آب کمتر و گوشت محکم و طعم تند هستند و قبل از فروش چند ماه انبار می شوند.

الف- بهاره/ تابستانه
ج- مرواریدی
تگزاس 1015
پیاز پوست نقره ای
اسانس پیاز
قرص و کپسول
3.خوراکی :
گلوکوکینینن ها
3. جامدات قابل حل کل
 (TSS) :
تعیین مقدار خاکستر پیاز
یونیزاسیون
بازدارنده هایی شیمیایی
اتمسفرهای بهبود یافته
- و کنترل شده :
- شوک اکسید نیترو
تابش فرابنفش
تغییرات پست ها روست
در پیازها :
ب- انباری پاییز/ زمستانه
فعالیت آنتی میکروبی
-ترکیبات فرّار
-ترکیبات غیر فرار
-آنزیمها
-آلیناز :
-تغییرات فیزیولوژیکی :
-تغییرات شیمیایی :

 

به همراه powerpoint به زبان اصلی

شامل 77 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه پیاز

دانلود پایان نامه جذب متان، اتان و ترکیبات دوگانۀ آنها با 41-MCM

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پایان نامه جذب متان، اتان و ترکیبات دوگانۀ آنها با 41-MCM دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه جذب متان، اتان و ترکیبات دوگانۀ آنها با 41-MCM


دانلود پایان نامه جذب متان، اتان و ترکیبات دوگانۀ آنها با 41-MCM

ما اندازه گیری های تجربی جذب متان و اتان و پروپان دوتایی این اجزاء را روی 41 –MCM گزارش می کنیم. این جذب کننده که دارای یک ساختمان منفذدار منظم و یک سطح یکنواخت از لحاظ شیمیایی است، بعنوان یک سیستم مدل بکار برده می شود که به مقایسه روشها جهت پیش بینی تعادل جذب می پردازد.
دو روش بدین صورت ارزیابی شده بودند :
تئوری محلول جذب کننده مطلوب (ایده آل) و شبیه سازی مونت کارلو با معیار یا مقیاس بزرگ. هر دو روش پیش بینی های دقیقی از جذب دوتایی (دوگانه) ارائه می دهند. علاوه بر این روش مونت کارلو با معیار بزرگ قادر به پیش بینی دقیق جذب جزء سازندۀ خالص بود.
1. مقدمه :
مواد 41-MCM بطور عمده به دلیل خواص برجسته شان مورد توجه هستند. آنها شامل مجموعه های منظم طویل شش ضلعی هستند ، شبکه های منفذی (روزنه دار) استوانه ای شکلِ غیر متصل که می  توانند با اندازه هایی حدود 15 تا  100 ، عمدتاً با تغییر طول زنجیره alkyl در سطوح قالب که در فرآیند ساخت (سنتز) به کار می رود، متفاوت باشند. این مشخصات ساختاری (کاملاً) مشخص، نشان دهندۀ 41-MCM بعنوان یک  مدل جذب در سطح مولکولی بوده و روشها را برای پیش بینی تعادل جذب مورد بررسی قرار می دهند. مواد 41-MCM بطور عمده در شرایطی از جمله : هندسه منفذ یا (شکل هندسی روزنه)، تقسیم اندازه منفذ  ، و ضخامت جدارۀ منفذ با استفاده از پراکندن اشعۀ ایکس (XRD) ، میکروسکوپی پخش الکترون، رِزونانس یا انعکاس مغناطیسی اتمی و جذب نیتروژن مشخص می شوند. پایداری و ثبات هیدروترمال (گرمای آب) و مخالف بودن ایزوترمهای جذب مورد بررسی قرار گرفته است.
پراکندگی یا تقسیم انرژی سطح 41-MCM مورد تحقیق و کاوش قرار گرفته و کشف شد که بطور عمده جدای از اندازۀ منفذ و قالب جایگزین شدۀ اتمهای غیر یکنواخت است.

سنجش تجربی روشها برای پیش بینی تعادل جذب (توازن) :
1. مقدمه :
2. بخش آزمایشی (تجربی) :
3. نظریه محلول جذب شده ایده آل :
4. شبیه سازی مولکولی :
5. نتایج و بحث :
6. نتایج :
مقدمه
زمینۀ نظری :
فرآیند آزمایشی :
بحث و نتیجه گیری ها :
نتایج :
مقدمه :
تجهیزات و فرآیند (پردازش) :
نتایج و بحث :
نتایج :
مقدمه :
ایمنی بیشتر خودروها :
مخازن ذخیره گاز طبیعی فشرده :
ایستگاه های سوخت گیری PERUELING STATION :
عملکرد و شرایط مخازن CNG
مخازن CNG-I
مخازن CNG-II
مخازن CNG-III
مخازن CNG-IV
مخازن
طراحی مخازن
خشک کن
کیفیت CNG
دمای نقطه شبنم
معیارهای طراحی
انواع روش های نم گیری
توزیع کننده
فشار سوخت دهی
جبران دما
محدودیت های عملی
مقدمه
خصوصیات گازها :
انواع گازهای سوختی
مقدمه :
میعان گاز طبیعی

 

شامل 125 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه جذب متان، اتان و ترکیبات دوگانۀ آنها با 41-MCM

دانلود پایان نامه امکان سنجی تولید نانوسیمان در ایران

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پایان نامه امکان سنجی تولید نانوسیمان در ایران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه امکان سنجی تولید نانوسیمان در ایران


دانلود پایان نامه امکان سنجی تولید نانوسیمان در ایران

وقتی صحبت از مقیاس نانو می شود، یعنی توانایی ساخت در مقیاس ابعاد اتم ها و تهیه مواد با دقت اتمی مورد نظر است.
این توانایی به ما اجازه میدهد از محدودیتهای اندازه که به صورت طبیعی وجود دارد فراتر رفته و روی واحدهای ساختاری کار شود، جائیکه تعیین کننده خاصیت مواد است و با تغییر در آن، میتوان خواص مواد را تغییر داد به عبارت دیگر می توان گفت تکنولوژی نانو نگرش و توانائی های ما را در مورد مواد تغییر داده است به صورتیکه در این فن آوری امکان ساخت مواد با استفاده از چینش ملکول به ملکول و توانائی آرایش مواد با دقت اتمی در حد نانو متر فراهم می گردد.
نانو تکنولوژی یک رشته جدید نیست ، بلکه رویکردی جد ید در تمام رشته ها است .               فناوری نانو کاربردهای وسیعی در حوزه های مختلف از جمله صنایع غذایی، داروئی،پزشکی،بیوتکنولوژی، الکترونیک و کامپیوتر وارتباطات و حمل ونقل و انرژی و محیط زیست و هوا فضا و همچنین سیمان و بتن دارد. تغییر مقیاس ساخت باعث تغییراتی اساسی در نحوه طراحی سیستم ها خواهد داشت ، زیرا در مقیاس نانو ، نیروهای بین مولکولی و نیروهای مرتبط دیگر وارد محاسبات می شوند . کنترل مواد در مقیاس نانو به معنای ساختن ساختارهای بنیانی در مقیاسی است که در آن اندازه ها خواص اساسی معین می شود . از آنجائیکه نانو آخرین مقیاس تولید است کنترل خواص مواد حاوی ذرات نانو راحت تر می باشد .
طبق برآوردهای انجام شده تجهیزات ساختمانی سالانه 1000 میلیارد دلار درآمد ایجاد مینمایند و صنعت مربوط به تجهیزات ساختمانی یکی از صنایعی است که فناوری نانو و نانومواد میتوانند در آن کاربرد وسیعی داشته باشند. در حال حاضر فناوری نانو در برخی محصولات و تجهیزات ساختمانسازی مانند پنجرههای خود تمیزشونده و صفحات خورشیدی منعطف برای رنگآمیزی ساختمانها، مورد استفاده قرار میگیرد. البته کاربردهای بسیاری؛ مانند بتنهای خود ترمیم شونده، مواد ضد اشعه UV و IR، پوششضدمه و سقفها و دیوارهای منتشر کننده نور نیز در حال توسعه میباشند.
با توجه به اهمیت کنترل خواص مواد ساختمانی (سیمان و بتن ) در سالهای اخیر ،تحقیقات زیادی در راستای بکار گیری نانو ذرات در صنعت سیمان وبتن انجام شده است ، که در این کار مطالعاتی، بخش عمده ای از مجموعه مقالات مرتبط، گرد آوری و تنظیم شده است.
البته مواد ساختمانسازی نانویی سئوالاتی را برای طراحان، سازندگان، مالکان و استفادهکنندگان از ساختمانها ایجاد کرده است. اما آنچه که بدیهی به نظر میرسد این است که ساختمانها، هوشمند میشوند و نانومواد به عنوان یکی از عناصر اصلی ساختمان مد نظر قرار میگیرد  که این موضوع ریسکهایی مربوط به سلامتی و محیط زیست را به همراه خواهدداشت.
بدون شک ساختمانها یکی از حوزههای اصلی تماس انسانها با نانوذرات از طریق تنفس یا جذب از طریق پوست میباشد. هماکنون در سیستمهای تصفیه هوای ساختمان از کاتالیستهای فلزی نانومقیاس و دیگر کاربردهای فناوری نانو برای  از بین بردن  آلودهکنندههای  هوا، استفاده میشود. نانوذرات موجود در این کاتالیست ها  میتوانند  از طریق هوا   در  ساختمان منتشر شده و وارد بدن انسان شوند. بایستی درباره اثرات سلامتی نانوذرات که از طریق تنفس به بدن نفوذ میکنند تحقیقات دقیقی انجام گیرد. در حالی که نانو کاتالیست ها پاک بودن هوای خروجی از ساختمانها و نانو سیمان ها استحکام و دوام ساختمان ها را تضمین میکنند اثرات زیستمحیطی نانوذرات بایستی به وسیله معماران و محققان مورد بررسی قرار گیرد.

مقدمه  :1
فصل اول
تاریخچه سیمان :4
تاریخچه نانو تکنولوژی :4
تعریف نانو سیمان :5
فصل دوم
انوع سیمان پرتلند:7
سیمان سفید ( White Cement ) :7
سیمان سرباره ای ضد سولفات :( SR. slag Cement ) :8
سیمان پرتلند - پوزولانی ( P.P.Cement ) :8
سیمان پرتلند - آهکی ( P.K.Z.Cement ):8
سیمان بنائی ( Masonry Cement ) :8
سیمان نسوز 450 ( Rf Cement 450 ) :8
سیمان نسوز 500 ( Rf Cement 500 ) :8
سیمان های چاه نفت:9
سیمان های پرتلند ضد آب:9
سیمان های با گیرش تنظیم شده:9
سیمان های رنگی:9
ضرورت تولید نانو سیمان در ایران:10
فصل سوم
 افزودن نانو ذرات هماتیت (Fe2o3) به بتن :14
 افزودن نانو لوله ها کربنی ( (CNT :16
 افزودن میکرو  ارگانیزم های بی هوازی به مخلوط آب و بتن :19
 افزودن نانو سیلیس :19
آسیا کردن کلینکر سیمان پرتلند معمولی(OPC) به همراه ماسه استاندارد:24
 افزودن نانو ذرات سیلیس به بتن ساخته شده با خاکستر فرار :24
 افزودن نانو ذرات اکسید روی :24
روشهای ساخت نانو ذرات (نانو ذرات اکسید روی) ZnO :25
افزودن دی اکسید تیتانیوم (Tio2):32
نانو ذرات به عنوان روکش محافظ بتن :33
بتن هوشمند :43
 افزودن نانو مونتموریلونیت :45
 افزودن نانو آلومینا(AL2O3) :45
تولید مستقیم و تک مرحله ای نانو سیمان :46
 ساخت سیمان استخوان نانو آپاتیتی :48
فصل چهارم
بتن فوق سبک با مقاومت بالا با فن‌آوری نانو در کشور تولید شد:50
موفقیت محققان ایرانی درتولید نسل جدید بتن مقاوم دربرابر اسید :51
موفقیت محققان کشور در تولید سیمان و کاشی نانوآنتی باکتریال هوشمند :54
بتن اصلاح شده با نانو رس با خاصیت حذف فلزات سنگین :55
شرکت شیمی گستر فدک، موسسه فعال در زمینه تجاری سازی نتایج تحقیقات در حوزه نانو، موفق به تولید نانو سیلیکا در کشورشد :57
نانو میکس(نانو افزودنی به سیمان) از سوی محققان ایرانی تولید شد :58
دانشجوی ایرانی موفق به ساخت متحول کننده دوام بتن با استفاده از نانو فناوری شد :59
دست یابی به روش جدید تولید نانوپودر دی اکسید تیتانیوم دردانشگاه صنعتی امیرکبیر:60
فعالیتهای صنعت نفت کشور در زمینه نانوافزودنیها به سیمان :61
طراحی دوغابهای سیمان سنگین وزن با کمک نانوفناوری به منظور بهبود بخشیدن خواص رئولوژیکی و بالا بردن مقاومت تراکمی سنگ سیمان :61
ساخت نانو ذره سیلیکا : (SiO2)62
طراحی و ساخت کاتالیست های جدید جهت ساخت کربن نانوتیوب به منظور کاهش قیمت محصول :62
ساخت آلومینا با ساختار نانو در اشل آزمایشگاهی بعنوان پایه کاتالیست های فرایند CNT\GTL :63
سنتز و بررسی امکان سنجی تجربی قابلیت کاتالیتیکی نانولوله های آلومینیو سیلیکات :63
فعالیت شبکه ای در زمینه ی نانو سیمان ها در اروپا :64
نتیجه گیری :69

 

شامل 85 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه امکان سنجی تولید نانوسیمان در ایران

دانلود پایان نامه اقتصاد تولید نان

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پایان نامه اقتصاد تولید نان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه اقتصاد تولید نان


دانلود پایان نامه اقتصاد تولید نان

از جمله مهمترین غلات به شمار می ایداین گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه gramina  یا پواسه poaceae و جنس triticux تریتیکوم است. و به دو گونه اهلی و وحشی تقسیم می شود. این ماده غذایی نزدیک به 15.000_10.000 سال قبل ازز میلاد  در ناحیه واقع در غرب ایران و شرق عراق و همچنین در ترکیه.سوریه.اردن و مصر تکامل یافته واهلی این نواحی  شده است.
 تعداد گونه شناخته شده گندم متجاوز از3000است اما از بین این تعداد 10 گونه به طور کامل شناسایی شده و از  بین تعداد سه گونه در تجارب بین المللی دارای اهمیت بیشتری میباشد که هر سه از جنس تریتیکوم هستند و عبارت از
1-تریتیکوم ولگار:مهمترین گمدم مورد استفادهاسیاب داران برای تولیدارد مناسب جهت تولید نان است.
2-تریتیکوم دوروم:مناسب ترین گونه گندم برای فراورده هایخمیری نظیر ماکارانی است.
3- تریتیکوم کمپکتوم:دارای مقدار پروتین کمتری است و برای تولید فراورده های قنادی و بیسکویت مناسب است.
ارزش واهمیت غذایی گندم
گندم از قدیمی ترین و پرمصرف ترین گیاهان زراعی جهان می باشد بطوریکه از سالیان بسیار دور و قبل ازآنکه بشر به موارد مصرف سایر گیاهان از نظر تغذیه پی ببرد مهمترین منبع غذایی برای آنان بوده است .
اهمیت گندم بیشتر مربوط به خواص فیزیکی و شیمیایی موادی است که دانه آنرا تشکیل می دهد.
پروتئین گندم از لحاظ غذایی فوق العاده پر انرژی است بخصوص سبوس آن که دارای پروتئین زیادی است ونیز شامل ویتامین های مختلفی از جمله ویتامین های گروه«  B- E- C-A » می باشد.
طبقه بندی گندم
برای طبقه بندی گندم از فاکتورها و پارامترهای مختلفی استفاده می شود.که مهمترین انها عبارتند از:
1- طبقه بندی بر مبنای فصل کاشت:
بر این اساسگندم ها به دو نوع گندم های بهاره و(پاییز یا زمستان)تقسیم می شود.
گندم های بهاره در پایان فصل زمستان و اوایل بهار کاشته و اواخر فصل تابستان کاشته دشده ولی گندم های پاییز یا زمستانه در اواخر فصل پاییز کاشت میشوند و قبل از شروع فصل سرما و یخ بندان جوانه زده و با شروع سرما به خواب زمستابه رفته و با پایان فصل سرما دوباره رشد خود را از سر می گیرد و در اوایل تابستان برداشت میشود.
نکته قابل توجه این است که رابطه معکوسی بین راندمان تولید در واحد هکتار و کیفیت نانوایی وپخت گندم های بهاره و زمستانه وجود ندارد.به گونه ای که راندمان تولید گندم زمستانه بیشتر از گندم بهاره است.در حالی که درصد پروتیین و کیفیت پخت گندم بهاره بهتر از گندم زمستانه است.
2- طبقه بندی بر مبنای درجه سختی اندوسپر:
بر این اساس گندم ها به دو نوع سخت و نرم طبقه بندی میشود.درجه سختینشان دهنده میزان فشردگی سلولهای اندوسپرم است و از ویژگی های اسیابانی گندم محسوب می شود به این معنا که در گندم های سخت عامل شکستن و خورد شدن اندوسپرم  در فرایند اسیاب کردن در امتداد دیواره سلولی اندوسپرم انجام میشود در حالی که در کندم های نرم این عمل به صورت تصادفی انجام می گیرد.گندم های سخت در مقایسه با انواع نرم درصد پروتیین و ئکیفیت پخت بالاتری دارند و غالبا جهت تهیه نان و فراورده های خمیری ازانها استفاده میشود.
در حالی که کندم های نرم اغلب جهت تولید محصولات قنادی موردئ استفاده قرار میگیرند.
3- طبقه بندی بر مبنای رنگ پوست:
بر این اساس گندک های به چهار گروه قرمز(red) سفید (white) کهربایی (amber) وتیره (dark) طبقه بندی میکنند.به گندم های قرمز در مقایسه با انواع سفید اغلب درصد پروتیین و کیفیت پخت بالاتری دارند.

فصل اول: اثر نوع گندم
گیاه شناسی  گندمwheat2
ارزش واهمیت غذایی گندم2
طبقه بندی گندم3
طبقه بندی گندم از جنبه های صنعتی4
ساختمان دانه گندم5
آندوسپرم:6
لایه پوسته:6
جوانه:7
ترکیبات شیمیایی دانه گندم7
عوامل موثر در کیفیت گندم12
1- عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم13
2- عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم15
نگهداری گندم و انبار کردن گندم17
فصل دوم: اثر نوع آسیاب
تاریخچه آسیابانی گندم21
فرایند آسیابانی22
مکانیسم عمل مشروط کردن27
روش های مشروط کردن28
مراحل مختلف فرآیند آسیاب کردن30
سیستم های اسیاب غلطکی31
غلطک ها :32
والس34
اثر پارامتر های اسیاب گندم بر کیفیت ارد و نان35
فصل سوم : ترکیب آرد
انواع آرد38
افزودنی های آرد39
عوامل موثر در کیفیت آرد41
تأثیر درجه استحصال بر ترکیب و ویژگیهای آرد43
تأثیر درجه استحصال آرد بر خواص رئولوژی خمیر45
شکل3- رابطه بین جذب آب فارینوگراف و درصد استحصال سه نوع آرد47
تأثیر درجه استحصال آرد بر خواص کیفی نان48
فصل چهارم: ترکیب خمیر
تولید نان51
آرد51
نمک52
آب53
مخمر نانوایی53
شیر و شیر خشک54
مواد شیرین کننده:54
چربی ها55
انواع و طرز استفاده از مخمر های مجاز و مفید در تخمیر خمیر55
ویژگی های کاربرد خمیر ترش56
مقایسه خمیرمایه و جوش شیرین57
اثرات مضر جوش شیرین که در پخت نان ها مصرف می شود58
فصل پنجم : فرایند پخت
مراحل تهیه نان62
مخلوط کردن62
مرحله توسعه یا رساندن خمیر62
پخت نانCooking  :65
مدت زمان پخت66
روش های مختلف پخت67
تشخیص زمان اتمام پخت نان69
فصل ششم : اقتصاد تولید نان ومیزان عرضه وتقاضا
مقدمه71
نگهداری نان‌72
علت چیست74
مشخصات نان خوب75
نان صنعتی چه نانی است؟76
نان سنتی یا صنعتی؟77
نان خشک صنعتی راه‌ حلی برای کاهش ضایعات نان79
مزایای نان‌های خشک صنعتی80
DATEM نجات بخش ضایعات نان :81
DATEM در پخت نان:82
راهکارهای بهبود کفیت نان و افزایش زمان ماندگاری نان84
مشکلات تولید نان‌های سنتی غیربهداشتی برای مصرف‌کنندگان85
برنامه وزارت بهداشت در جهت سلامت جامعه،  برای جلوگیری از عرضه نان‌های سنتی تولیدشده با جوش شیرین85
غنی‌سازی آرد در ایران86
یارانه‌های چرخه گندم، آرد و نان چه نکات قوت و ضعفی را برای اقتصاد  کشور در بر دارد؟86
نتیجه گیری87
منابع و مراجع88

 

شامل 95 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه اقتصاد تولید نان