شرکت سهامی خاص نان قدس رضوی در سال 1351 تحت عنوان خبازخانه و جنب بیمارستان امام رضا (ع ) در خیابان رازی و برای تامین نان بیمارستان تاسیس گردید. خط تولید شرکت در سال 1352 به بهره برداری رسید و پروانه بهرهبرداری شماره 42972 با ظرفیت اسمی تولید 27000 تن در سال و در دو شیفت کاری از انواع کیک های اسفنجی , روغنی و کلوچه های نان رضوی و شیرینی توسط وزارت صنایع برای آن صادر گردید و در سال 1379 خطوط تولید ویفر و شیرینی هوادهی شده و همچنین شیرینی شکلاتی به بهرهبردای رسید .
در تیر ماه 1379 شرکت موفق به استقرار سیستم و اخذ گواهینامه ISO 9002 گردید.
شرکت برای محصولات ویفر , شیرینی هوادهی شده شکلاتی , کیک های اسفنجی و انواع نان دارای پروانه کاربرد و مهر استاندارد است .
عمده سهام شرکت یعنی معادل 97% آن متعلق به آستان مقدس رضوی و 3% آن متعلق به اشخاص حقیقی است .
مشخصات واحد تولیدی
تاریخچه کارخانه :
کلیات :
آزمایشگاه شیمیایی :
آزمایشگاه میکروبیولوژی:
خطوط تولید :
شامل 22 صفحه فایل word
دانلود کارآموزی شرکت نان رضوی