فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 35 صفحه
چکیده
مقدمه: هدف اصلی این پژوهش بررسی عوامل مؤثر بر بهبود مجموعهسازی منابع الکترونیکی از دیدگاه کتابداران کتابخانههای دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان بود.
روش بررسی: روش تحقیق توصیفی- پیمایشی و ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه است. جامعه مورد پژوهش 155 نفر کتابداران کتابخانه های دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی بوده که حجم نمونه 86 نفر محاسبه شد و تعداد 76 پاسخنامه عودت داده شد. تحلیل های این پژوهش به کمک آمار توصیفی و استنباطی و با استفاده از نرم افزار SPSS صورت گرفته است.
یافته ها: یافته های پژوهش نشان دادکه حدود 2/59 درصد از کتابخانه ها دارای خط مشی مدونی برای مجموعه سازی منابع الکترونیکی هستند. 5/40 درصد بر این عقیده اند که اهداف و وظایف کلان سازمان مادر و جنبههای مختلف آن در برنامه تخصیص بودجه گنجانده می شود. در اولویت بندی انتشارات، قیمت منابع 9/47 تأثیر دارد. منابع الکترونیکی ادواری نسبت به سایر منابع اولویت بیشتری دارد.
نتیجه گیری:
نتایج پژوهش نشان داد که کتابخانه های دانشگاه های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان روند رو به رشدی را در زمینه مجموعه سازی در برداشته، اگرچه تا مطلوبیت کامل مسیری طولانی در پیش است.
تحقیق درباره بررسی عوامل مؤثر بر بهبود مجموعه سازی منابع الکترونیکی از دیدگاه کتابداران