لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 26 اسلاید
قسمتی از متن .ppt :
دانشگاه کردستان
دانشکده کشاورزی
گروه مهندسی بیوسیستم
خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی
Physical and Mechanical Properties of Agricultural Products
فصل هفتم: خواص نوری
مدرس: دکتر کاوه ملازاده
مقدمه
1
کاربرد خواص نوری
بررسی کیفیت محصول
تشخیص عیوب محصول
مزیت اصلی استفاده از روش های نوری به منظور کیفیت سنجی و تشخیص عیوب محصولات کشاورزی و غذایی، غیر مخرب بودن آن است. به این نوع آزمون ها، آزمون های غیرمخرب (Non-Destructive Test (NDT)) گویند.
مقدمه
2
ویژگی های محصول به منظور بررسی کیفیت یا تشخیص عیوب
پاورپوینت خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی