لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 11
1350هجری شمسی این جزیره هیچ گونه امکانات ورزشی در خود نداشت. در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها یک ورزشگاه به نام جهان پهلوان تختی با گنجایش دو هزار نفر که دارای زمین فوتبال بود، در این جزیره ساخته شد که تاکنون در دو نوبت برای افزایش گنجایش آن و ساخت چمن مصنوعی، تعمیراتی در آن انجام شده است.
از سال ۱۳۵۷و پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی تا سال ،۱۳۸۴به دلیل مشکلات جنگ تحمیلی و اولویتهای سازندگی و زیر بنایی دیگر، تنها سه مجموعه ورزشی شامل یک سالن چند منظوره و دو مجموعه ورزشی دیگر در این جزیره ساخته شد.
بیشترین ساخت و سازهای امکانات و مجموعههای ورزشی در جزیره قشم مربوط به دوره دولت نهم است. با پایان یافتن طرحهای در دست اجرای ورزشی این جزیره که پایان نیمه اول سال آینده است، میانگین سرانه فضای ورزشی جزیره به حد استاندارد (یک متر) خواهد رسید.
به دلیل محرومیت بیش از حد مردم قشم، سازمانها و نهادهای متعددی در توسعه و ساخت و ساز در این جزیره فعال هستند. در تامین نیازهای ورزشی مردم علاوه بر اعتبارات دولتی سازمان تربیت بدنی، منابع مالی دیگری شامل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری، سفرهای استانی ریاست محترم جمهوری و سازمان منطقه آزاد قشم که برای از بین بردن فقر ورزشی جزیره تخصیص داده اند.
این جزیره در قبل از انقلاب با جمعیتی حدود ۳۰هزار نفر فقط یک استادیوم در شهر قشم داشت و دیگر ساکنان این جزیره هیچ نوع امکانات ورزشی دیگری نداشتند.
علاوه بر ساخت و سازهای ورزشی در چند ساله اخیر که بیش از ۱۴طرح مهم است، طرح جامع ورزش قشم با همکاری سازمان تربیت بدنی، استانداری هرمزگان و منطقه آزاد قشم تهیه شده و بر اساس آن در پنج سال آینده در ۳۰روستا با جمعیت بیش از یک هزار نفر سالن ورزشی ساخته خواهد شد.
اداره تربیت بدنی شهرستان قشم دارای شش کارمند و دو نمایندگی در بخشهای مرکزی و شهاب این جزیره است. ساختمان جدید این اداره به زودی افتتاح خواهد شد و از اجاره نشینی خلاص میشوند.
امکانات ورزشی در حال احداث
بیش از ۱۰مجموعه ورزشی با اعتبار پنجاه میلیارد ریال در حال ساخت (در بهمن 87) در جزیره قشم وجود دارد که بعضی از آنان با اعتبارات از منابع متفاوت به قرار زیر است:
- ساخت خوابگاه ویژه ورزشکاران در شهر قشم با ظرفیت ۱۵۰نفر در سه هزار مترمربع زمین و زیر بنای یک هزار و ۴۰۰متر مربع با هزینهای بالغ بر سه میلیارد ریال که از سال ۱۳۸۵آغاز و در تا پایان بهمن ماه به بهره برداری خواهد رسید.
- احداث سالن چند منظوره ورزشی (فوتسال، والیبال، بسکتبال و هندبال) با زیر بنای یک هزار و ۲۵۰متر و استادیوم ورزشی فوتبال که دارای پیست دو ومیدانی است در منطقه رمچاه در زمینی به مساحت دو هکتار که تا کنون بیش از ۵۰درصد کارهای اجرایی آن انجام شده و تا مرداد سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
- احداث سالن چند منظوره ورزشی با زیر بنای یک هزار و ۲۵۰متر و استادیوم ورزشی فوتبال در بندر درگهان در زمینی به مساحت دو هکتار که شامل زمین فوتبال، پیست دوومیدانی، رختکن و جایگاه ویژه تماشاگران است.
- احداث سالن چند منظوره ورزشی با زیر بنای سه هزار و ۷۰۰متر و استادیوم پنج هزار نفره شهر قشم که تا بیست هزار نفر قابل افزایش است در زمینی به وسعت ۱۰هکتار و اعتبار بیش از سه میلیارد ریال.
- احداث سالن چند منظوره ورزشی (فوتسال، والیبال، بسکتبال و هندبال) با زیر بنای یک هزار و ۳۰۰متر در روستای سهیلی از توابع شهاب با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال که تا کنون بیش از ۵۰درصد کارهای اجرایی آن انجام شده و در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
مجموعه ورزشی آزادی به منظور برگزاری هفتمین دوره بازیهای آسیایی در سال۱۳۵۳، با استانداردهای بین المللی و در مساحت ۴۵۰ هکتار در غرب تهران احداث شد. این مجتمع بزرگ ورزشی علاوه بر قابلیت اجرای اکثر رشتههای ورزشی، مناسب برگزاری جشنها و گردهماییهای مختلف سازمانها و ارگانهای دولتی و غیر دولتی و همچنین، تشکیل اردوهای ورزشی است.
زیر بنای ساختمانهای این مجموعه ۴۰۰۰۰۰ متر مربع و شامل ۱۴۰ هکتار جنگل، ۴۵ هکتار چمن تزیینی و هفت هکتار زمین چمن است.
این مجموعه از ۳۷ بخش یا سالن تشکیل شده که در سالهای اخیر پیست موتور سواری، اتومبیلرانی، مانژ سوارکاری، استخر آب درمانی و سونا، خوابگاه تیمهای المپیک (شماره یک)، خوابگاه شماره دو، اقامتگاه ویژه، سالنهای بدنسازی و رستوران به آن اضافه شده است.
بخشهای مختلف این مجموعه با موقعیت و مشخصات زیر بنایی آن به شرح زیر است.
استادیوم ۱۰۰۰۰۰ نفری که در ضلع شرقی مجموعه قرارداد و گنجایش آن ۹۰۰۰۰ نفر است ; ۳۵۰۰۰ نفر در طبقه پایین و ۵۵۰۰۰ نفر در طبقه فوقانی. مساحت استادیوم ۱۴۱۰۰۰ متر مربع است.
تحقیق درباره پروژه طراحی فنی استادیوم ورزشی 10 ص