اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بررسی تاثیر ارزش برند بر میزان خرید مشتریان مواد غذایی مطالعه موردی، شرکت صنایع غذایی بهروز و گلها

اختصاصی از اینو دیدی بررسی تاثیر ارزش برند بر میزان خرید مشتریان مواد غذایی مطالعه موردی، شرکت صنایع غذایی بهروز و گلها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی تاثیر ارزش برند بر میزان خرید مشتریان مواد غذایی مطالعه موردی، شرکت صنایع غذایی بهروز و گلها


بررسی تاثیر ارزش برند بر میزان خرید مشتریان مواد غذایی مطالعه موردی، شرکت صنایع غذایی بهروز و گلها

پایان نامه کارشناسی ارشد   با فرمت    Doc       صفحات      99

1-1-مقدمه:

توسعه و ،یک برند قوی نیازمند تفکر استراتژیک به طوری که ابزارهای برند ادراک ارزش وعده داده شده برای مشتریان را انتقال می دهند و سپس اطمینان حاصل می کنند که وعده داده شده عملی می شود. ساختن یک برند قدرتمند نیازمند تعیین ویژگیهای منافع ملموسی که برند با خود حمل می کند و مزایای مشتریان از افزوده شدن آن منافع و مزایای روانی یا احساسی محصول است.این مفهوم ممکن است برای یک مشتری وفادار تحت عنوان ارزش معنی شود.در بازار انبوه عموما استعداد خرده فروشی به عنوان یک منبع ارزشمند جهت ساختن برند می باشد به طوری که کیفیت خدمات ارائه شده توسط خرده فروشان به افتخارات برند افزوده می شود.ممکن است شرکت ها خود را برای بازار انبوه جایگاه یابی کنند به وسیله فراهم کردن تعاملات با مشتریان مهمی که منافع و ارزش های برند را بهینه می کنند. (جلال زاده و اختیاری، 1388ص42)

سهم برند می تواند از طریق مدیریت خوب ارتباط با مشتری و ارج نهادن به او و توجه به نیازهای وی، به طور موفقیت آمیزی توسعه یابد. بین عملکرد و اعتبار شرکت یک رابطه مثبت وجود دارد به این صورت که افزایش اعتبار شرکت باعث افزایش سهم بازار و افزایش سهم بازار باعث افزایش ارزش شرکت می شود. البته اعتبار شرکت از عملکرد گذشته شرکت در ابعاد مالی و اجتماعی نیز ناشی می شود. یک نام و نشان اخلاقی، اعتبار شرکت را افزایش می دهد و این اعتبار مانند یک حلقه باعث تقویت نام و نشان می شود. (نصیری پور و دیگران ، 1389،ص 16)

1-2- بیان مسأله :

    شخصیت برند را هسته ی مرکزی و نزدیکترین متغیردر تصمیم گیری مشتری در هنگام انتخاب می دانند. در ادبیات کلاسیک اقتصاد، نیروی کار، سرمایه و زمین سه عنصر اصلی تولید و سرچشمه های اصلی ثروت به شمار می آیند. ولی این الگو قادر نیست که توضیح دهد که چگونه یک کالا با کارآیی، کیفیت و زیبائی مشابه به سه برابر قیمت کالایی دیگر به فروش می رسد.رویکردهای نوین بازاریابی این پدیده را با هویتی که برند برای مشتری دارد توضیح می دهند. یکی از مطلوبیت های مشتری در انتخاب یک محصول، برند معتبر است. در بسیاری از بازارها، برند هویت ویژ ه ای برای یک محصول می آفریند و آ نها را به گروه خاصی از جامعه پیوند میدهد. از نظر روانشناسی این گونه کالاها علاوه بر کاربرد ظاهری، برای مشتری تشخص و اعتماد به نفس می آفریند، از این رو مشتری آماده است بهای متفاوتی برای آن بپردازد. علاوه بر این، نام تجاری برتر به طور ناخودآگاه برای مشتری به مفهوم کیفیت بهتر محصول است. مشتری با خرید یک محصول برند باور دارد که در مقابل پول خود چیز با ارزشی دریافت کرده است. واقعیت این است که نام تجاری، همانند سرمایه یا فناوری و مواد اولیه در ایجاد ارزش افزوده برای یک سازمان نقش دارد. مشتری و سازمان هر دو از مزایای برند بهره می برند. زمانی که مصرف کننده تجربه یک بار استفاده از یک برند را داشته باشد، با آن احساس راحتی بیشتری داشته، تمایل به استفاده از آن محصول بالا می رود. نا مهای تجاری اطلاعاتی در مورد کیفیت کالا، عملکرد و سایر جنبه های کالا می باشند و باعث می شوند مشتری ریسک کمتری را متحمل شود. نام تجاری به صاحبان آ نها معنا می بخشد و همچنین جزء ثروت آ نها محسوب می شود. در دنیای بازاریابی امروز شخصیت برند مفهوم جذاب و گیرایی دارد. (نصیری پور و دیگران ، 1389،ص18)

لذا مسئله اساسی این پژوهش بررسی و شناخت تاثیرات برند بر میزان خرید مشتریان را در صنایع غذایی بررسی می نماید.

1-3-  اهمیت و ضرورت انجام تحقیق :

اهمیت و ضرورت انجام تحقیق را اینگونه می توان بیان کرد که تا چند سال پیش دغدغه عمده شرکتها و موسسات در یافتن و جذب مشتریان بیشتر بوده است. در حال حاضرحفظ و راضی نگه داشتن مشتریان خود از اهم فعالیتهای کسب و کارهای موفق می باشد. این شرکتها همواره در جهت ارتقای رضایت مشتریان از محصولات/خدمات (شرکتهایشان) از هیچ کوششی فروگذار نبوده اند. نشان تجاری تعیین کننده منشاء و مرجع تولید کننده محصول ( کالا/ خدمت) ، تخصیص دهنده مسئولیتها به تولید کننده محصول ، پدید آورنده تعهد و تقلیل دهنده هزینه های جستجو می باشد، به علاوه کیفیت محصول را به نمایش می گذارد. (جلال زاده و اختیاری، 1388،ص19) .

برند یا "نام، واژه، علامت، نشانه، طرح یا ترکیبی از این ها که با هدف شناسایی کالاها و خدمات فروشنده یا گروهی از فروشندگان و جهت متمایز نمودن آن ها از رقبا به کار می رود" ارائه کننده تهعد به ثبات و کیفیت می باشد. تجربیات نشان داده است که یک برند قوی، ابزاری مهم در پیاده سازی اهداف بازاریابی برای بهیود وفاداری برند، ممتاز قیمت مبتنی بر برند و حاشیه سود، افزایش روانه سازی محصولات جدید به بازار، سهامداران بیشتر و افزایش سود صاحبان سهام و تمایز آشکار، ارزشمند و پایدار و نیز ساده سازی تصمیم گیری های مشتریان، کاهش ریسک مشتریان و تعیین مجدد انتظارات آن ها به شمار می آید(P. Raj Devasagayam and Cheryl L. Buff , 2010 )

1-4-  اهداف تحقیق : 1-4-1-هدف کلی:

تعیین میزان تأکید ارزش برند بر میزان خرید مشتریان در صنایع غذایی.

1-4-2-اهداف جریی:

  • تعیین میزان تأکید وفاداری مشتری بر خرید مشتریان در صنایع غذایی.
  • تعیین میزان تأکید کیفیت ادراک شده توسط مشتری بر مشتریان در صنایع غذایی.
  • تعیین میزان تأکید آگاهی از برند مشتری بر خرید مشتریان در صنایع غذایی.
  • تعیین میزان تأکید تداعی های ذهنی از طرف شرکت بر خرید مشتریان در صنایع غذایی.
  • آیا وفاداری مشتری بر خرید در صنایع غذایی با برند مشخص و معتبر تاثیر گذار است؟
  • آیا کیفیت ادراک شده توسط مشتری بر خرید در صنایع غذایی با برند مشخص و معتبر تاثیر گذار است؟
  • آیا آگاهی از برند مشتری بر خرید در صنایع غذایی با برند مشخص و معتبر تاثیر گذار است؟
  • آیا تداعی های ذهنی از طرف شرکت بر خرید در صنایع غذایی با برند مشخص و معتبر تاثیر گذار است؟

1-5- سؤالات تحقیق:


دانلود با لینک مستقیم


بررسی تاثیر ارزش برند بر میزان خرید مشتریان مواد غذایی مطالعه موردی، شرکت صنایع غذایی بهروز و گلها
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد