اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت کلیدها

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پاورپوینت کلیدها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از اسلاید پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 64 صفحه

کلیدها کلید های فشار قوی کاربردها قطع و وصل خطوط، ترانسها، ژنراتورها و سایر تجهیزات فشار قوی قطع کردن سریع قسمتهای خطا دیده و معیوب شبکه از سایر قسمتهای سالم شبکه جلوگیری از ادامه یافتن جریان اتصال کوتاه و خسارات و صدمات ناشی از آن مهمترین و اصلی ترین وظیفه کلید ها قطع و وصل مدارها(جریانها) در جریان های عادی و خطا می باشد قابلیت قطع جریان اتصال کوتاه مهمترین پارامتر طراحی کلید می باشد اهمیت سرعت عمل در کار کلیدهای فشار قوی: یکی از مشخصات عمده کلیدهای فشار قوی که در هنگام بروز عیب در شبکه مستقیماً درحفظ شرایط عادی شبکه و ادامه کار آن موثرمی باشد، سرعت عمل کلید می باشد.
از لحظه بروز عیب در شبکه تا لحظه ای که کلید مناسب آن عمل نموده و جریان عیب را قطع می نماید به زمان آشکار شدن عیب موسوم می باشد.
هرقدرکلیدهای تعیین شده جهت قطع یک قسمت معین از شبکه دیرتر عمل نمایند، مدت برقراری عیب طولانی تر و عوارض ناشی از آن بیشتر می گردند.
اثرات توسعه شبکه درکارکلیدهای فشار قوی: افزایش ظرفیت تولیدی یا افزایش قدرت اتصال کوتاه شبکه و در نتیجه افزایش مقدار جریان اتصال ناشی از بروز عیب درشبکه افزایش کل ولتاژ استقرا گذرا و سرعت افزایش آن (افزایش TRVو (RRRV ساختمان کلیدهای فشار قوی: کلیه کلیدهای فشار قوی از دو قسمت اصلی زیر تشکیل می شوند. محفظه قطع: محل قطع و وصل جریان می باشد.
دو سیم فشار قوی حامل جریان که می بایست بیکدیگر وصل و یا از یکدیگر جدا گردند به آنها وارد می شوند.
مکانیزم عمل کننده: مکانیزم عمل کننده، انرژی حرکتی لازم جهت حرکت کنتاکت متحرک را تأمین می نماید و فرمان صادر شده از رله های محافظتی و یا تابلو کنترل توسط مکانیزم عمل کننده کلید دریافت شده سپس انرژی لازم جهت حرکت کنتاکت متحرک به آن داده می شود.
انواع کلیدهای فشار قوی: کلیدهای فشار قوی برحسب نوع مکانیزم عمل کننده، نحوه خفه شدن قوس درمحفظه قطع و طرز نصب کلید تقسیم بندی می شوند.
کلیدهای فشارقوی بر حسب نوع ماده خاموش کننده قوس بشرح زیر تقسیم بندی می شوند: کلیدهای روغن با حجم زیاد روغن و با حجم کم روغن کلیدهای هوائی کلیدهای SF6 کلید های خلا شکل اولیه یک کلید پست 69KV کلید kv 500 سکسیونر مشخصات و جریان قطع کلیدها: کلیدهای فشار قوی با پارامترهای مختلف مشخص می گردند.
کلیه این پارامترها نحوه کار و توانائی قطع جریان عیب را توسط کلید تعیین می نمایند. پارامترهای عمده عبارتند از: ولتاژ اسمی کلید، حداکثر جریان مجاز کنتاکتهای کلید و جریان قطع کلید.
ولتاژ استقرارکلید: ولتاژ موجود بین کنتاکتهای ثابت و متحرک کلید به ولتاژ استقرارکلید موسوم می باشد.
این ولتاژ درموقعیت وصل کلید صفر و در موقعیت باز کلید معادل ولتاژ سینوسی شبکه می باشد.
بررسی نحوه قطع کلید قطع جریان با بروز قوس درمحفظه قطع همراه است.
ولتاژ استقرار بین کنتاکتهای کلید، بعنوان عکس العمل شبکه در برابر قطع جریان توسط کلید درنظرگرفته می شود.
مشخصه های مهمی در طراحی کلِد هستند RRRVو TRV با توجه به رابطه ی بدترین عیب، عیبی است که در فاصله km 10 از کلید رخ دهد. کلید با چندین محفظه قطع: با افزایش ولتاژ خط و جریان عیب لازم است تا فاصله بین کنتاکتهای ثابت و متحرک متناسب

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 



دانلود فایل  پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت کلیدها
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد