اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت سازماندهی شعاعی

اختصاصی از اینو دیدی پاورپوینت سازماندهی شعاعی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت سازماندهی شعاعی


پاورپوینت سازماندهی شعاعی

 

نوع فایل:  ppt _ pptx ( پاورپوینت )

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از اسلاید : 

 

تعداد اسلاید : 34 صفحه

به نام یگانه خالق هستی انسان طبیعت معماری سازماندهی شعاعی مقدمه شیوه آرایش فضاها در کنار یکدیگر از دیرباز دغدغه معماران بوده است به گونه ای که حتی بعضی از معماران چون آگوست پره معماری را هنر سازماندهی فضا می داند. شیوه آرایش فضا به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله شرایط فضاهای مختلف که ممکن است ازاین قرار باشد: فضاها دارای عملکردهای خاص که نیازمند فرم خاص هستند یادارای عملکردهای مشابه باشند . فضاهایی که برای خصوصی شدن نیاز به مجزا شدن دارند یا برخی فضاها باید براحتی قابل دسترس باشند. همچنین شیوه آرایش فضاها می تواند اهمیت نسبی و نقش عملکردی یا سمبلیکشان را در سازماندهی یک بنا روشن نماید تصمیم مبتنی بر اینکه چه نوع سازماندهی بکار برده شود بستگی دارد به : چگونگی خواسته های برنامه بنا از قبیل نزدیکیهای عملکردی،شرایط ابعادی،دسته بندی فضاهااز نظر سلسله مراتب و شرایط دسترسی و نور و دید ،شرایط خارجی سایت که می تواند شکل سازماندهی راتغییر دهد.
ما انواع مختلفی از سازماندهی ها از قبیل مرکزی ، خطی ، شعاعی ، مجموعه ای و شبکه ای داریم در این تحقیق تلاش شده یک تعریف کلی از سازماندهی شعاعی کرده ،نمونه های آن را در طبیعت نشان داده و ضرورت ورود این نوع سازماندهی به معماری بررسی شود.
تعریف سازماندهی شعاعی فضا از مجموع قسمتهای دو سازماندهی خطی و مرکزی تشکیل شده و شامل یک فضای مرکزی غالب است که از آن چند سازماندهی خطی به شکل شعاعی خارج می شود.
نمونه های طبیعت کهکشان راه شیری نمونه های طبیعت گلها نمونه های طبیعت نمونه های طبیعت نمونه های طبیعت در سازماندهی شعاعی مانند مرکزی ،فرم فضای مرکزی کلا منظم می باشد و می توان از فرم هایی چون مثلث ، مربع ، پنج ضلعی منظم و شش ضلعی منظم استفاده کرد. استون هیج همانطور که قبلا اشاره شد سازماندهی شعاعی و مرکزی از نظر نیاز به فرم مرکزی مشابه هم هستند نمونه ای از سازماندهی مرکزی طراحی کلیسا توسط mathew Lilium tower in poland (zaha hadid) همانطور که در اسلایدها مشاهده شد از این نوع سازماندهی در ساختمان های مذهبی مانند کلیسا و معابد استفاده می شود معبدی در فلیپین در معماری ایران نیز خانه های حیاط مرکزی و گودال باغچه نیز نوع خاصی ازاین نوع سازماندهی هستند البته استفاده از آن بیشتر به دلیل شرایط اقلیمی خاص منطقه است.
خانه بروجردی ها مسجد آقا بزرگ کاشان دلیل ورود این نوع سازماندهی به معماری دلیل ورود این نوع سازماندهی به معماری به معماری بیشتر به خاطر وجود یک مرکز پرقدرت است حال احتیاج بشر به مرکز را بررسی می کنیم. نظز شولتز از کتاب هستی ،فضا و معماری: از نظر شولتز مفهوم مرکز در فضای هستی به دو صورت مورد استفاده انسان قرارگرفته است نخست برای سازماندهی کلی عناصر محیط و دوم به عنوان نقاط مرجعی در محیط قرار می داده است.
دلیل ورود این نوع سازماندهی به معماری احتیاج بشر به مراکز به قدری شدید است که بشر از روزگاران قدیم تا به حال تمام جهان را به صورت وجود تمرکز یافته ای تصور کرده است.در بسیاری از افسانه ها ،مرکز جهان به صورت یک درخت یا یک ستون عنوان شده است که کنایه ای از محور عمودی دنیا بوده. کوهها نیز همانند نقاط تلاقی آسمان و زمین تصور شده بودند.یونانیان قدیم ناف عالم یا (امفالوس ) را در دلفی تصور

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  ................... توجه فرمایید !

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .

 



 « پرداخت آنلاین »


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت سازماندهی شعاعی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد