این محصول در قالب ورد و قابل ویرایش در 23 صفحه می باشد.
فهرست مطالب
خلاصه ۴
مقدمه ۶
۲- تجربی ۹
میزان ترکیب شیمیایی فولادهای میکروآلیاژیNb 10
3- نتایج و توضیحات ۱۱
۱-۳- Tensile و رفتار فشرده (نیروی کششی و رفتار فشرده) ۱۱
۲-۳- ساختار میکروسکوپی فولاد میکروآلیاژ-Nb 13
3-3- تأثیر سرعت سردکردن بر روی میکروساختار فریت ۱۵
۴-۳- اثر سرعت سرد کردن بر روی میکرو ساختار پرلیت ۱۸
۵-۳- رسوب در فولاد میکروآلیاژ Nb 19
6-3- تأثیر سرعت سرد کردن بر روی استحکام ـ تافنس در فولادهای میکروآلیاژ Nb 21
7-3- مقامت به شکست فولادهای میکروآلیاژ Nb در سرعت سردکردن ۲۱
۴- نتیجه ۲۳
خلاصه
در این مقاله تأثیر میزان سردکردن بر روی میکروساختار و خصوصیات مکانیکی فولادهای (استیل) میکرو آلیاژی Nb را توضیح میدهیم، که قبلاً به عنوان ستونهای ساختاری سه میزان سردکردن مختلف بودند. فولادهای میکروآلیاژیNb- با افزایش در نیروی به دست آمده با افزایش در سرعت سردکردن در طول این مرحله از کار را نشان میدهد. گرچه، افزایش در قدرت به دست آمده همراه افت در سفتی بوده است، میکروساختار در سرعت سردکردن معین، ابتدا شامل:
ریز ترکیبات چندگانهی آلیاژ آهن و کربن- هیدروکسید آهن- میباشد، در حالی که در میزان متوسط سردکردن از طرفی آلیاژ آهن و کربن- هیدروکسید آهن- چندگانهی کثیرالاضلاع دارای کاهشی قابل ملاحظه از آلیاژ آهن و کربن فاسد شده و لایه ی آهن هیدروکسید آهن دار میباشد. در میزان سردکردن بیشتر، ابتدا نوع لایه ای- سوزنی شکل- یا چدن نشکن بینیتی دارای هیدروکسید آهن به دست میآید. خصوصیات رسوبی در سه نوع سردکردن صحبت شده با رسوب اتفاق افتاده در حد و مرز خلوص، در جایگاه اصلی نبودن، و در برابر هیدروکسید آهن، یکسان نیستند. مقیاس حقیقی و خالص (~۸-۱۲-۱۹۰۰) که در فاز هیدروکسید آهن هستند، نوع MC از ترکیب دو ظرفیتی فلز نیوبیوم میباشد. مطالعات روی میکرو ساختارها، پیشنهاد میکند که افزایش سختی فولادهای میکروآلیاژیNB- با افزایش سرعت سردکردن، مربوط به تغییر در میکروساختار ابتدا از آلیاژ آهن و کربن- هیدروکسید آهن، تا هیدروکسید چون نشکن بینیتی بدست می آید.
مقدمه
سردکردن سریع از فولادهای میکروآلیاژ که قبلاً به طور مکانیکی حرارت دیده اند، هم اکنون به طور گسترده به عنوان وسیله ای برای به دست آوری قدرت زیاد در رابطه با سختی بسیار زیاد و توانایی شکل پذیری به کار میروند. [۱۱-۱] این رفتار و شیوه همراه با تأثیر میزان سردکردن روی انتقال و شکل گیری چدن به ترکیبات میکروساختار مختلف میباشد، که به طور تقریبی، خصوصیات نهایی را تعیین مینماید. بدین خاطر، سردکردن سریع قدرتمندی فولادهای میکروآلیاژی با کربن کم را به وجود میآورد و مادهی آن به همان نسبت سختی بسیار زیاد به دست میآید. [۷] این حالت از طریق دو سودمندی اولیه از پالایش و خالص سازی هیدروکسید آهن و تغییر درجه حرارت به طور قابل ملاحظه ای «بینیت» و هیدروکسید «آسیکولار» به دست میآید.
۶-۵-۲-۱- در سردکردن سریع، کاهش حالت چدنی به شکل پذیری هیدروکسید آهنی، هسته ی هیدروکسید آهن را در خلوص چدن با درجه حرارت ترغیب به خلوص درونی میکند:
میزان هسته ای بالارفته، رشد خلوص را که مربوط به تخطی از دانه دانه شدن درونی است و دانه دانه شدن هیدروکسیدی که منتهی به بهبود کیفی خلوص هیدروکسید آهن میشود را، محدود میکند.
۶-۳-۲- به طور کلی، با افزایش میزان سردکردن، طبیعت و دانه بندی هیدروکسید آهن از حالت کثیرالاضلاعی به نوع لایه ای یا باریک و کشیده و غالباً به صورت لایه ای و نوع آجی سوزنی شکل تغییر شکل میدهد. علاوه بر این، ترکیب دو ظرفیتی ناب و خالص، به دست میآید، زیرا توقف پراکندگی کربن در کار است. [۶-۳]
به طور خلاصه، سردکردن سریع بعد از چرخش کنترل شونده به یک میکرو ساختار کاملاً خالص شده با تغییر شکل پذیری تولیدات حرارتی منتهی میشود.
میکروساختارهای چدن نشکن بینیتی، در فولادهای میکرو آلیاژی کم کربن به دست میآیند که به عنوان یک هیدروکسید بینیتی یا یک هیدروکسید سوزنی شکل، آجی یا یک چدن نشکن بینیت رسوبی میباشند. در جایی، گاهگاهی میکروساختاری مخلوط شده در قدرتی بالا با آلیاژی کم به دست میآید (HSLA) این فولادها در میزان سردکردن بالا به دست میآیند. [۷-۱] میکروساختارهای بینیتی همچنین به عنوان یک بینیت کم کربن یا پرکربن خصوصیت بندی میشوند. [۱۰-۸] نشان داده شده که زمانی که درجه حرارت شکل پذیری کاهش یابد، «ناحیهی دوباره بلوره شدن» با افزایش در میزان سردکردن، نوع هیدروکسید لایه ای، (با یا بدون- ترکیب دو ظرفیتی) در حد ومرزهای خالص چدنی هسته ای میشود و به عنوان بینیت کم کربن سطح بالا طراحی میشود (ULCB)
مقاله تأثیر میزان سردکردن بر میکروساختار و خصوصیات مکانیکی فولادهای میکروآلیاژیNb