اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله علل گرایش جوانان به موسیقی غربی و دوری از موسیقی اصیل ایرانی

اختصاصی از اینو دیدی مقاله علل گرایش جوانان به موسیقی غربی و دوری از موسیقی اصیل ایرانی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله علل گرایش جوانان به موسیقی غربی و دوری از موسیقی اصیل ایرانی


مقاله علل گرایش جوانان به موسیقی غربی و دوری از موسیقی اصیل ایرانی

 لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 

 فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

 تعداد صفحات:20

 

مقدمه

هنر اسلامی گرایشات فطری و انسانی را تحریک و شکوفا می کند و او را به سمت تعالی سوق می دهد.
هنر در مکاتب و دیدگاههای گوناگون به تعریفی از انسان و ابعاد وجودی وی برمیگردد.
در نگاه اسلامی بعد اصیل وجود انسان همان بعد فطری است که در واقع گرایشات عالی انسانی و تعالی طلب او را تشکیل می دهد. لذا هنر اسلامی تعالی بخش بعد فطری انسان است و زمینه ساز شکوفایی استعداد های عالی فطری وی می باشد و موانع رشد آن ها را برطرف می نماید.
گرایشات عالی انسانی میل به تعالی و برخاستن از عالم پست مادی و عروج به کمال دارد لذا هنر اسلامی هنری است که این میل را در آدمی تشدید کرده و از پایبندی به عالم و ماده رها می سازد و به عالم کمال و قرب حضرت حق می رساند اما نقطه مقابل آن نگاهی که در دنیای جدید (غرب ) به مسئله انسان دارد ریشه در تفکرات اومانیستی داشته به عالم پست مادی و حیوانی گرایش دارد و بعد اصیل انسان را غریزی می داند لذا هنر هم درنگاه آنها به مجموعه تدابیر واقداماتی اطلاق می شود که آتش عزیزی او را شعله ور نماید.
در مورد تفاوت میان هنر اسلامی و هنر مدرن و غربی باید گفت : آنجا که موجب تحریک غریزه شهوت و غضب انسان شود و او را به سمت گرایشات صرفاً پست مادی و حیوانی سوق دهد هنر مبتذل است که امروزه در بسیاری از مظاهر و هنر غربی حول محور شهوت و خشونت دور می زند اما هنر اسلامی گرایشات فطری و انسانی بشریت را تحریک و شکوفا می کند و نهایتاً او رابه سمت تعالی سوق می دهد. شهید آوینی نیز در درستی تفاوت جدی ایندو را دریافته بود و از جمله کسانی بود که حقیقتاً در مسیر رشد و تعالی هنر اسلامی گام برداشت و یکی از برجستگان این عرصه بود.
فطرت در انسانها بصورت بالقوه است که برای رشد و شکوفایی نیاز به تحریک و فراهم نمودن زمینه شرایط دارد اما غریزه در انسانها بصورت بالفعل است که با فراهم شدن کمترین شرایط شعله ور می شود. لذا تحریک غریزه در انسانها بخصوص جوانان کار سختی نیست بلکه کار آسانی است اما شکوفا کردن استعداد های آنها نیاز به تلاش، عزم، اراده و برنامه ریزی دقیق و تمهیدات تربیتی دارد که متأسفانه در این زمینه کوتاهی کردیم.حتی بعضی از دستگاههای رسمی که باید مروج هنر اسلامی و متعالی باشند متأسفانه تحت تأثیر فضای حاکم بر جهان قرار گرفته و در همان وادی خشم و شهوت می افتند و سعی می کنند خشم و خشونت را چاشنی بسیاری از فعالیت های هنری خود نمایند.
تأثیر پذیری آسان وعدم برنامه ریزی دقیق برای ترویج هنر اسلامی و شکوفایی گرایشات فطری بشر باعث شد که جوانان به سمت هنر غربی که گاهی احیاناً با تحلیل های سیاسی نیز همراه است، گرایش پیدا کنند. در حالیکه ما می توانیم از ابزار ها و امکاناتی که دنیای مدرن برای ترویج هنر خود به کارمی برد استفاده کنیم اما شیوه ها، اصول، اهداف و مبانی هنر اسلامی را که در راستای فطرت بشر است به کار گیریم و باهنر تلفیق نمائیم همانطور که شهید آوینی از دوربینی که برخی برای ترویج خشم و شهوت استفاده می کنند، زیباترین جلوه های معنوی را به نمایش می گذارد.
وظایف دستگاههای رسمی فرهنگی کشور این است اولاً نگاه خود به مقوله هنر را با اسلام ومکاتب الهی منطبق کنند. دوماً نیروی انسانی را در این زمینه پرورش دهند.
هنرمندانی چون شهید آوینی در این عرصه بسیار کم هستند و ما به پرورش نیروی انسانی نیاز داریم و مهمتر از آن به اصلاح دیدگاههای متولیان رسمی تربیت نیروی انسانی نیاز داریم و تا مادامی که این دیدگاه اصلاح نشود و متأثر از فضای حاکم بر جهان باشد این مشکلات و نارسایی ها وجود خواهد داشت.
همچنین باید در بخشهایی از هنر بخصوص در موسیقی مبانی دقیق خود را روشن کنیم و آموزش دهیم در حالیکه برای مردم در این زمینه هنوز ابهاماتی وجود دارد اینکه حدو مرز موسیقی دینی و اسلامی کجاست؟ اساساً دلایل مخالفت با موسیقی مبتذل کدامست ؟ مبانی این موافقت ها و مخالفت ها به دقت روشن شود. رفع این ابهامات از وظایف متولیان فرهنگی کشور است که می تواند جوانان را به سمت هنر اسلامی گرایش و سوق دهد.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله علل گرایش جوانان به موسیقی غربی و دوری از موسیقی اصیل ایرانی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد