این فایل حاوی دستورالعمل ملی آزمون های تمایز، یکنواختی و پایداری در زعفران می باشد که به صورت فرمت PDF در 25 صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.
فهرست
موضوع دستورالعمل
مواد گیاهی مورد نیاز
روش بررسی
ارزیابی تمایز، یکنواختی و پایداری
گروه بندی ارقام
معرفی جدول صفات
جدول صفات
روش اندازه گیری و یادداشت برداری صفات
پرسشنامه فنی ثبت ارقام زعفران
تصویر محیط برنامه
دستورالعمل ملی آزمون های تمایز، یکنواختی و پایداری در زعفران