اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله انواع انرژی

اختصاصی از اینو دیدی دانلود مقاله انواع انرژی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 69

 

مقدمه:

انرژی منشأ اصلی و اساسی زندگی انسانهاست. دوره‌های مختلف تمدن بشر براساس کشفیات و اختراعات و چگونگی بهره‌گیری از منابع انرژیهای گوناگون موجود شکل گرفته است و بنابراین می‌توان بحث انرژی را به عنوان بنیاد و اساس زندگی اجتماعی امروز بشر بررسی کرد. تحقیقات و اختراعات و بهره‌گیری از انرژی‌های مختلف، از اساسی‌ترین و مهمترین گامهایی هستند که انسانها در طول تاریخ در راه پیشرفت جوامع خویش برداشته اند. با مطالعه در تاریخ زندگی انسانها خواهیم دید که انرژی قابل استفاده برای انسان نخستین، تنها قدرت بدنی او بوده و مدتها گذشت تا او توانست با رام کردن حیوانات و به خدمت گرفتن سایر انسانها و نیز سوزاندن درختان، احتیاجات خود را برطرف سازد، تا اینکه انسان با دستیابی ‌به منابع سوختهای فسیلی مانند زغال سنگ و نفت و گاز توانست قدرت فنی و مادی خویش را به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش دهد.

منابع انرژی‌های سنتی، سوخت‌های فسیلی و برق حاصل از شکافت هسته‌ای عملاً‌ به چگونگی سیستم عرضه انرژی در جهان امروز تسلط دارند ولی وابستگی شدید جوامع صنعتی به منابع انرژی فسیلی به خصوص نفت و گاز و به کارگیری و مصرف بی‌رویة‌ آنها ممکن است منابع عظیمی ‌ را که طی قرون متمادی در لایه‌های زیرین زمین تشکیل شده است، تخلیه نماید. با توجه به اینکه منابع انرژی زیرزمینی با سرعت فوق‌العاده‌ای مصرف می‌شوند و در آینده‌ای نه چندان دور چیزی از آنها باقی نخواهد ماند، نسل فعلی وظیفه دارد به آن دسته از منابع انرژی که دارای عمر و پتانسیل زیادی هستند روی آورده، دانش خود را برای بهره‌برداری از آنها گسترش دهد. از ویژگیهای مهم دیگری که توجه بشر امروز را به انرژی‌های تجدیدپذیر یا به عبارتی سوخت‌های پاک معطوف داشته بحث آلودگیهای زیست محیطی ناشی از مصرف بی‌رویه سوختهای فسیلی و خطرات و آسیب‌های بعضاً جبران‌ناپذیر آن به جوامع بشری است. زباله‌های اتمی ‌ناشی از نیروگاه‌های اتمی ‌یکی دیگر از مشکلات بزرگ بشر امروز است به علاوه فن آوری و تکنولوژی بسیار پیشرفته جهت استفاده از انرژی هسته‌ای و نیز هزینه سنگین این سیستم‌ها به شکلی مضاعف از دیگر موانع کاربرد انرژی هسته‌ای است. بنابراین فن آوری ساده جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست و از همه مهمتر ذخیره شدن سوختهای فسیلی برای آیندگان و یا تبدیل آنها به مواد و مصنوعات پرارزش با استفاده از تکنیک‌های پتروشیمی، از عمده دلایلی هستند که لزوم استفاده از انرژی‌های نو و تجدیدپذیر را برای کشور آشکار می‌سازد.

از آنجایی که تعدیل بین محیط زیست و اقتصاد انرژی در حال حاضر و در آینده مورد اهمیت قرار گرفته است و از دیگر سو امکانات بالقوه و سهمی‌که منابع تجدیدپذیر در تأمین انرژی جهان خواهند داشت نقش کلیدی را بر مباحث آتی و انرژی بازی خواهد کرد. این منابع برای بررسی به گروه‌های متنوعی شامل خورشیدی، باد، زمین گرمایی، زیست توده (بیوماس)، امواج دریا و آب و سرانجام هیدروژن تقسیم می‌شود و از آن جهت که به محیط زیست زیانی نمی‌رسانند انرژی‌های پاک نیز نامیده می‌شوند.

در نتیجه رشد و به تبع آن زندگی شهرنشینی و نیز اصلاحات اقتصادی رایج در قرن حاضر در بسیاری از کشورهای جهان مقادیر بیشتری از انرژی در سالهای آتی موردنیاز خواهد بود. بنابراین، این نوع تقاضا برای انرژی می‌بایست توسط نیروگاه‌های آبی، زغال سنگ و یا سوختهای فسیلی تأمین شود و این حداقل برای بسیاری از کشورهای در حال توسعه به راحتی امکان پذیرنمی‌باشد در حالی که منابع انرژی‌های تجدیدپذیر در این کشورها یا در دسترس می‌باشد و یا امکان کاشت آنها به سادگی وجود دارد.

دست یافتن به انواع مختلف منابع انرژی و تأمین نیاز بشر به انرژی مهمترین نگرانی و دغدغه جهان امروز است جداول زیر منابع عمدة‌ تأمین انرژی و درصد آنها را در جهان نشان می‌دهد.

انواع انرژی

میزان انرژی تولید شده Eg

میزان درصد مصرف در جهان

سوختهای فسیلی

320

80%

انرژی‌های تجدیدپذیر (نو)

56

14%

انرژی هسته‌ای

26

6%

سوختهای فسیلی نیز به نوبه خود شامل سه منبع به شرح جدول زیر می‌باشد.

سوختهای فسیلی

میزان انرژی تولید شده Eg

میزان درصد مصرف در جهان

نفت

142

36%

گازطبیعی

85

21%

زغال‌سنگ

93

23%

جدول زیر نیز درصد میزان مصرف و میزان انرژی تولیدی در جهان را در بخش انرژی‌های نو نشان می‌دهد.

انرژی‌های نو

میزان انرژی تولید شده Eg

میزان درصد مصرف در جهان

بیوماس

38

10%

برق آبی، زمین گرمایی، باد و خورشید

18

4%

حال به معرفی انرژی‌های نو می‌پردازیم:

1. انرژی زمین گرمایی:‌

مقدمه

انرژی حرارتی که در پوسته جامد زمین وجود دارد، انرژی زمین گرمایی نامیده می‌شود. مرکز زمین منبع عظیمی ‌از انرژی حرارتی است که به شکل‌های گوناگون از جمله فوران‌های آتشفشانی، آبهای گرم و یا به واسطه خاصیت رسنانیی به سطح آن هدایت می‌شوند. طبق فرضیه‌های موجود، زمین توده‌ای آتشین بوده که بیش از 4 میلیارد سال پیش شکل گرفته و به تدریج به انجماد و سردی گراییده است و این سرد شدن همچنان نیز ادامه دارد.

در حال حاضر از انرژی زمین گرمایی در بسیاری از نقاط جهان و به صورتهای مختلف، در سطح وسیعی استفاده می‌شود. محققین، همزمان با به کارگیری تکنولوژی‌های قدیمی ‌تأمین انرژی، شیوه‌های جدید تأمین انرژی را نیز به تکامل رسانیده‌اند. در آینده


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله انواع انرژی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد