اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کارخانه توس چینی

اختصاصی از اینو دیدی کارخانه توس چینی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 13

 

شنبه مورخ 2/12/82 به بازدید ازکارخانه توس چینی واقع درسه راه فردوسی جاده قدیم قوچان رفتیم .

تاریخچه :

این کارخانه درسال 1370 بامساحتی برابر 160000 هکتارتاسیس شده است کارخانه درحال توسعه وپیشرفت است به طوری که قسمت وتوسعه آن بامسافتی بالغ بر 75×450 متر تا 3 الی 4 ماه دیگر مورد بهره برداری قرارخواهد گرفت . کادرمتخصصین کارخانه شامل مهندسین شیمی وسرامیک می باشد وتعداد پرسنل کاری آن 450 نفر است که اکثر قریب آنها خانم می باشند درحال حاضر تولید روزانه کارخانه درحدود 3500 محصول می باشد این کارخانه لوح تقدیر وکیفیت برتر راازکشورهای فروژ , آمریکا , انگلیس , وآلمان دریافت نموده است ودارنده استانداردملی می باشد وبه عنوان واحد نمونه درچندین سال ازجمله سالهای 75 و 78 شناخته شده است . ازدیگرافتخارات کارخانه استفاده ازظروف این کارخانه دراجلاس سران کشورهای اسلامی می باشد. درحال حاضر فقط به کشورهای عربی وآلمان صادرات دارد.

مراحل قبل ازتولید :,

1-1-طراحی : طرح ها و شکل هاک محصولات توس چینی برگرفته ازکاتالوگهای خارجی است ضمن اینکه تغییراتی توسط طراحان کارخانه روی آنها صورت می گیرد وبه طور معمول هر 5/1 الی 2 سال طرح هاک جدیدی وارد بازار می شود.

2-1 مواد اولیه : مواد اولیه موردنیاز سنگ آهک , فلوسپار وکائولین می باشد که ازمعادن داخل وخارج از کشور تهیه می شود.

مراحل تولید :

1-2- آسیاب : مواد اولیه به قسمت سنگ شکن که خارج ازکارخانه است منتقل شده وبه قطعات کوچکتری تقسیم می شود این قطعات وارد مخازن درحال چرخش به نام بالمین می شود که توسط گلوله هایی که داخل مخازن موجود است سنگها آسیاب شده وبه پودر تبدیل می شود.

2-2- جرم گیری : مواد پودرشده ممکن است دارای ذرات آهنی باشند که باعث ایجاد لکه هاک سیاه برروی محصول می شوند وازاین طریق کیفیت محصول راپایین می آورند به همین دلیل توسط دستگاه منگنت ذرات آهن راازآن جدا نموده تا پودر مناسب به دست آید.

3-2- تهیه خمیر چینی : بااضافه کردن آب به پودرسنگ , دوغاب به دست می آید. این دوغاب توسط لوله هایی به دستگاهی که دارای الکلهای ریزی می باشد برده شده تابه دوغاب صاف تبدیل شود. دوغاب صاف شده توسط دستگاه فیلتر پرس تحت فشار قرارمی گیرد تاآب اضافی آن خارج شود به خمیر تولید شده دراین مرحله کیک می گویند قسمتی ازکیک توسط((الکترودر)) به صورت استوانه درمی آید که به آن کالباس می گویند . مولکولها درکالباس به صورت منظم ودایره وار قرار دارند وفرق آن باکیک دراین است که هیچ هوایی درآن وجود ندارد درغیر اینصورت باعث تولید حباب درچینی می شود که باعث ترک خوردن محصول می شود. کالباس ها درسایزهای مختلف ازجمله 10 ، 12 و16 تهیه می شوند.

4-2- فرم دهی :

1-4-2- قسمت فرم دهی : دراین قسمت کالباسها توسط کالباس بر برش داده می شوند و به ورقه ها ی یکسانی تبدیل می شود . هرورقه کالباس روی قالبی گچی قرار می گیرد وتوسط کلگی از بالما والپیندل ازپایین فرم داده می شود وقسمتهای اضافی آن به صورت دستی برداشته می شود ، سپس وارد خشک کن بادرجه حرارت 80 تا 90 درجه می شود.

برای مثال بشقاب ها وقتی فرم داده می شود ، سپس وارد خشک کن می شود ویک دورمی چرخند بعد از اینکه مقداری خشک شوند به وسیله ساک شن ازروی قالبهای گچی به خشک کن بعدی منتقل داده می شوند درخشک کن بعدی کاملا خشک شده سپس بوسیله مسئول آن قسمت جمع آوری شده وبه قسمت بعدی منتقل می شود.

2-4-2- ریخته گری : به قسمتی ازکیک که برای تهیه چینی ها ی هوایی که حجم بیشتری دارند مثل قندان – کوری و… استفاده می شود , مقداری روان ساز اضافه شده وبه دوغاب تبدیل می شود . این دوغاب توسط شیلنگ درون قالبهای ریخته گری گچی ریخته می شود زمان ماندن دوغاب معمولا 6 تا 8 دقیقه است که این زمان به عمق قالب وضخامت آن بستگی دارد. درمرحله بعد قالب رابرمی گردانند تا دو غاب اضافی آن خارج شود سپس قالبها رابه حالت اولیه برمی گردانند . بعد اربرداشتن درقالب ، لبه اضافی آنرا جدا می کنند ووسیله فرم داده شده رااز آن خارج می کنند ، وسایلی مانند نمکدان که نیاز به سوراخ دارند رابا شابلون سوراخ می کنند .

5-2- پرداخت : ازسمباده برای صاف کردن سطوح زبر واز اسفنج برای ازبین بردن لکه ها وبرجستگی هاک شیت وروی بشقاب استفاده می شود. سپس محصولات وارد خشک کن بادرجه حرارت 1000 درجه می شوند دراین مرحله محصولاتی که خراب شده اند قابل بازیافت هستند.

6-2- کوره : قبل از ورود وسایل به کوره به محل تماس آنها باواگن حمل ، اسفنج کشیده می شود ، سپس محصولات درکوره بیسکویت بادرجه حرارت حدود 1000 درجه به مدت 24 تا 26 ساعت نگهداری شده ودرمرحله بعد به کوره لعاب وارد می شوند که زمان نگهداری آنها دراین کوره 5 تا 6 ساعت می باشد . بعد از خروج ازکوره اشیاء توسط ساگر به قسمت بعدی منتقل می شوند.

7-2- درجه بندی : دراین بخش اشیاء برحسب کیفیت به درجه ها ی یک ، دو و سه تقسیم می شوند وچینی ها ی ترک خورده جدا می شوند . بهترین مارک وطرح به محصولات درجه 1 اختصاص دارد.

طرح ها ی روی چینی زرد رنگ می باشد که قسمتهای خالی آن سفید است . بعد از قرار گرفتن داخل آب مانند عکس برگردان روی بشقاب خیس چسبانده می شوند وتوسط پلاستیک روی طرح ها مورد نظر ایجاد شود.

8-2- بسته بندی وانبا ر : برای بسته بندی محصولات چینی آنها را دسته بندی کرده وبانایلون می پوشانند وسپس وارد انبار می کنند.


دانلود با لینک مستقیم


کارخانه توس چینی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد