اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت پارک ملی تندوره- 87 اسلاید

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پاورپوینت پارک ملی تندوره- 87 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت پارک ملی تندوره- 87 اسلاید


دانلود پاورپوینت پارک ملی تندوره- 87 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

پارک ملی تندوره بامساحت73435 هکتاردربهمن ماه سال   1347به عنوان منطقه ی حفاظت تندوره قرق گردید و در اسفنده ماه سال 1348  به پارک وحش تندوره تغییرنام یافت. درخردادماه سال 1350 قسمتی ازشرق (ناحیه مجاورگردنه الله اکبر) حذف ودربهمن ماه سال 1353 عنوان پارک ملی تندوره به منطقه داده شد . مساحت پارک درتاریخ یادشده 53780 هکتاربوده است .ازسال 1357 به بعد به دلائل متعددی مانند عدم وجود امکان حفاظت ازمحدوده وموجودیت مناطق ، افزایش تعداد دام وتعرض دامداران ، افزایش تخلفات ، ناباوری تصمیم گیران ذیربط به لزوم حفاظت منابع طبیعی وعدم شناخت سایرارگانها دولتی ازارزشهای غیرقابل جانشین این پارک وهمچنین استنباط نادرست ازمضمون پارک های ملی ودرمواردی رعایت حال دامداران ، مرزها ومحدوده ی پارک تندوره ، موردتجدید نظرقرارگرفت.
تندوره با توجه به موقعیت جغرافیایی آن از اقلیمی خشک برخوردار می باشد و به همین خاطر از منابع آبی چندان قابل توجهی برخوردار نیست.عمده ترین منابع آب این پارک به ترتیب چشمه چهل میر با دبی 240 لیتر بر ثانیه و چرلاق با دبی 30 لیتر بر ثانیه می باشد که هر دو درحاشیه داخلی ضلع شمالی پارک قرار گرفته اند.
از چشمه های یاد شده که بگذریم حدود 31 چشمه و 8 حلقه چاه در منطقه وجود دارد که به استثنای چشمه موری که حدود یک لیتر در ثانیه می باشد ،بقیه چشمه ها کمتر از 0.5 لیتر بر ثانیه دبی دارند و در سال هایی که بارندگی کم است بعضاً خشک می گردند. علی ایحال علی رغم اینکه پارک با محدودیت آبی روبه رو است ولی با تمهیداتی که طی سال های متمادی به عمل آمده این کمبود با ایجاد آبشخورها،منابع ذخیره و انتقال جبران گشته به گونه ای که نمی توان آب را به عنوان یک عامل محدود کننده در پارک به حساب آورد.
در پارک تندوره از ۸ گونه گربه سان ایران 5 گونه یعنی: پلنگ ایرانی، گربه جنگلی، گربه دشتی ( گربه وحشی)، گربه پالاس (یک گربه سان وحشی کوچک آسیای میانه)، وسیاه گوش اورآسیا (نوعی گربه سان با گوش های مشکی بلند و کاکل دار) در این منطقه زندگی می کنند .
این منطقه بهترین زیستگاه پلنگ در ایران است و شکار اصلی پلنگ هم کل و بز می باشد که در منطقه یافت می شود.
از سم داران منطقه هم می توان به  بز وحشی که گله های 100 تا 150 راسی آن در ارتفاعات منطقه دیده می شود و گوسفند وحشی که از گونه  قوچ و میش اوریال و خالص ترین نژاد این گونه در ایران است اشاره کرد.
گراز از دیگر علف خواران پارک است که به تعداد زیاد در شمال پارک زیست می کنند.
پارک ملی تندوره از لحاظ تنوع گونه های پرندگان بسیار غنی است. پرندگان در نواحی پست و حاشیه پارک و داخل دره ها و نزدیک چشمه سارها دیده میشود. ازجمله پرندگان مهم پارک عبارتند از : کورکور،سارگپه پا بلند،عقاب دشتی، عقاب طلایی، کرکس ، هما ، لیل ،کوکر، مرغ حق ، شبگرد بلوچی ، باد خورک معمولی، بادخورک کوهی ، زنبور خور معمولی ، هدهد ، چکاوک طوقی ، پیت خاکی ، سنگ چشم دم سرخ. پرندگان یاد شده گروهی از پرندگان مهاجر به پارک را تشکیل می دهند.
تعدادی از گونه های مهم بومی منطقه عبارتند از:دلیجه ، کبک،تیهو،بلدرچین ، کبوتر چاهی، چکاوک شاخدار و آسمانی، دم جنبانک ابلق ، سار ، زاغی ، کلاغ گردن بور، کلاغ ابلق ، الیکایی ، توکای سیاه ، زرد پره کوهی، زرد پره مزرعه ،سهره سینه سرخ
 
 

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت پارک ملی تندوره- 87 اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد