اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

درمان اختلالات درس املا ونوشتن

اختصاصی از اینو دیدی درمان اختلالات درس املا ونوشتن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 9

 

/درمان اختلالات درس املا ونوشتن

   مقدمه :

با توجه به یا فته های جدید در مورد یادگیری  برخی از ناتوا ناییها که تبدیل به توانایی کامل نمی شود را می توان به اصلاح اختلالات یاد گیری به کار برد این گونه افراد ممکن ممکن است از نظر هوشی در حد متوسط یا با لا با شند . اما به دلایلی از جمله اشکلا تی که در برخی از فرایند های روانی پایه (ادراک دیداری –شنیداری –زبان شفا هی وکتبی ) وجود دارد بین میزان پیشرفت تحصیلی و توانایی ایشان تفاوت زیادی به وجود آمده باشد . تا آنجا ئیکه نمی توانید کتابهای درسی علوم –ریاضی و 000را بخواند در نتیجه با مشکلا تی رو به رو می شوند و متاسفا نه به بسیاری از این دانش آموزان بر چسب کودن – کم ذهن –عقب مانده و امثال آن زده شده میشوند که نه تنها مشکل این دانش آموزان را برطرف نمی کندبلکه موجب یاس و دلمردگی و سرخوردگی و از بین رفتن علاقه در دانش آموزان می گردد.برای آنکه تمرینهای پیشنهادی تاثیر بسیار زیادی را در حل مشکل دانش آموزان داشته باشد باید از طریق(( تشویق آنچه میدانند نه تنبیه آنچه نمی داند ))در ایشان ایجاد انگیزه کنیم تابا رغبتبه انجام این تکا لیف و تمرینها بپر دازد .امید است با کمک هم وبا استفاده از روشهای پیشنهادی که در ذیل گرد آوری شده بتوانیم بخشی از مشکلات آمو زشی این گروه را برطرف بسازیم .همچنین تمرینهای مؤثر در رابطه با یادگیری و تقویت املا دانشآموزان در شماره ی بعدی آورده خواهد شد.

اولین جلسه توجیهی املاء

 از آنجا ئیکه یکی از عوامل مؤتر دررسیدن به مو فقیت در دانش آموزان ایجاد انگیزه کافی کا فی برای انجام هر فعالیت آموزشی می باشد میتوان از طریق بحث گرو هی در کلاس سریعتر و بهتر به نتیجه مورد دست یافت.

که برخی ا ز نتایج عبارتندز :

1 – یادداشت کردن مطالب مهم به خصوص  در سالهای بالاتر تحصیلی .

2 – برای برقراری ارتباط  مفید کتبی با دیگران و بیان در ست مطاب در غالب کلمات.

3 – ارتباط درس دیکته با دروس دیگر .

4 – ایجا دمهارت و هماهنگی بین اعضا ء بدن .

5 –نوشته هر کس نماینده ی شخصیت ا وست 0

6 –بیشتر مشاغلی که افراد تحصیل کرده در اجتماع دارند به صحیح و دقیق نوشتن  نیاز دارند.

علامت ضعف دانش آموزان در درس دیکته

1 - به علت اینکه مفهوم کلمه را نمی فهند یا قبلا نفهمییده اندآنرا درست نمی نویسید.

 2 – کلمات از جانب معلم درست تلف تلفظ نمی شود(آموزشی)

3 – دانش آموزان هنگام نوشتن دیکته کلمات را تکرار و هجی میکند(دقت)

4 –وجود نقص شنوایی در برخی از دانش آموزان در هنگام نوشتن املا وبی خبری معلم از وجود این نقص باعث می شود بعضی از کلمات را جا می اندازد یا از کلاس عقب میافتد(حافظه شنوا یی –حساسیت شنوایی)

5 – به علت کمبود فضای آموزشی و کمبود میز و نیمکت دا نش آموزان در اثرخستگی ودرست نشیدن کلمات را غلط می نویسید 0 (آموزشی)

6 – متناسب نبودن متن دیکته از نظر(کمیت و مقدا ر) با سن پا یه تحصیلی آنان باعث می شود دانش آموزان بعد از نوشتن مقداری ا زآن خسته شوند و غلط نویسی آغاز می گر دد.(آموزشی)

7 – در بعضی اوقات دانش آموزان به علت مشکلات روانی هنگام نو شتن دیکته  در افکار خود غو طه ور می شوند  و از نوشتن باز می مانند0

8  - وجود حروف هم صدا در ادبیات فا رسی مانند (ص-ث-س)

9 – تند گفته شدن دیکته ا ز سوی  معلم باعث خستگی وکم شدن دقت در دانش آموزان می گردد.

10 – ضعف درمهارتهای حرکتی (نارسا نویسی) – بیقراری و تند خویی – خطا د رادراک بصری حروف (حافظه دیداری )- فقر آموزش و عدم تسلط معلم به شیوه های آموزشی مطلوب در هنگام تعلیم نوشتن نشناختن حروف و قوائد نوشتن توسط دانش آموزان نداشتن تمرین لازم و کافی برای نوشتن املا خود می تواند موجب ضعف و نارسایی فراگیر در کسب مهارت نوشتن می شود .

انواع اشکالات موجود در دکیته دانش آوزان را پس از تجربه و تحلیل می توان به دو گرو طبقه بندی کرد. یک گروه از اشکالات به مشکلات آموزشی مربوط هستند و از طریق روش تدریس می توان حل کرد و گروه دیگر را از طریق تمرینهای خاصی که می توان به جای رو نویسی های معمول در مدارس در نظر گرفت تا ضمن جلوگیری از هدر رفتن وقت و استعداد دانش آموزان در برطرف کردن اشکالات دیکته بسیار موثر باشند.

روشهای تدرسی آموزش املا

1- روش آزمون – مطالعه – آزمون

در این روش در ابتدا یک متن را به عنوان دیکته برای دانش آموزان می خوانیم و بعد از تصحیح آن را به دانش آموزان باز می گردانیم سپس دانش آموزان باز می گردانیم سپس دانش آموزان تا جلسه بعدی املا صحیح کلمات غلط موجود در املا خود را تمرین می کنند. در جلسه بعد ار آن متن دوباره دیکته کفته می شود که معمولا بدن غلط و یا با غلط های محدودی همراه است.

البته باید توجه داشت که متن دوم را با کمک کلماتی از متن اول که از ارزش املایی بر خوردارند( اما در قالب جملات جدید) می توان تهیه نمود تا میزان پیشرفت دانش آموزان در زمینه حافظه دیداری هم سنجیده شود.

 

2- روش مطالعه و آزمون

ابتدا درس یا درسهای جهت گفتن از دیکته انتخاب می شود و دانش آموزان روی لغات مشکل آن به صورت دیکته پای تختخ و تکالیفی نظیز نوشتن کلمات با حروف رنگی و ............... تمرین می کنند سپس از آن درس یا درسها دیکته گفته می شود که البته بهتر است متن دقیقا مانند کتاب نباشد.

 

3- روش نمایش:

به منظور تقویت بیشتر حافظه دیداری در رابطه با آموزش حروف هم صدا مانند(ص- ث- س ) ابتدا لغات مورد نظر را روی طاقهای شفاف می نویسیم سپس آنها را با استفاده لز اورهد روی پرده نمایش می دهیم متلا کلمه(( صابون)) سپس روی حرف (ص) را می پوشانیم و از دانش آموزان می خواهیم یکی از سه حرف (س، ث، ص) را انتخاب کرده و کلمه را کامل کنند . سپس کلمه را کامل نشان      می دهیم تا اگر غلط حدس زده بودند آن را اصلاح کنند و درستش را کنارش بنویسید . از این روش به هنگام دیکته پای تخته ای هم می توان استفاده کرد وجود دستگاه اورهد الزامی نیست.

دانش آموزان ابتدا کلمه را در دفتر خود بنویسید بعد به تخته نگاه کنند و در صورت اشتباه درست آن را بالای کلمه بنویسند.


دانلود با لینک مستقیم


درمان اختلالات درس املا ونوشتن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد