دسته بندی : علوم پایه _ شیمی
فرمت فایل: ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ )
قسمتی از محتوای متن ...
تعداد صفحات : 18 صفحه
چالشهای تحقیقات کشور در زمینه فناوری جداسازی غشایی گازها فرآیندهای جداسازی غشایی از دهه 1960 کاربردهای صنعتی یافتند و برخی از آنها مانند جداسازی گازها توسط غشاء، عمری کمتر و در حدود 25 سال دارند.در خلال این دوره زمانی، این فرآیندها کاربردهای متنوعی در صنایع یافته و رشد چشمگیری در بازار فروش بدست آورده اند.
به عنوان مثال، متوسط رشد سالیانه بازار فروش فرآیندهای غشایی در فاصله زمانی سالهای 1997 تا 2001 در امریکا 8% بوده است.
این روند که آینده روشنی را برای فرآیندهای این فناوری نوید می دهد، عمدتاً به دلیل مزایای ویژه فرآیندهای این فناوری در مقایسه با سایر روشهای کلاسیک نظیر جذب با حلال، جذب سطحی، فرآیندهای Cryogenic و .
.
.
می باشد.
عمده ترین مزایای فرآیندهای غشایی را می توان در موارد زیر خلاصه نمود: مصرف انرژی کمتر برای انجام جداسازی( امکان انجام عملیات جداسازی( در دمای محیط سهولت دستیابی به کلیه فازهای جداسازی شده( انجام عملیات( جداسازی توسط تجهیزاتی با وزن و حجم کم نصب و عملیات ساده( حداقل نیاز به( کنترل، بازرسی، تعمیر و نگهداری طبیعت مدولار بودن فرآیند و بنابراین انعطاف( پذیری بالای فرآیند برای پاسخگویی به انواع نیازهای جداسازی عدم نیاز به( استفاده از مواد شیمیایی برای جداسازی و بنابراین عدم وجود مسائل زیست محیطی ناشی از مصرف مواد شیمیایی ایده ال برای مناطق دوردست و موقعیتهایی که امکان فراهم( آوردن تسهیلات جانبی فرآیندها موجود نباشد.
فرآیندهای غشایی در خلال دو دهه گذشته کاربردهای متنوعی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی یافته اند.
امروزه علاوه بر استفاده از این فناوری جهت تصفیه آب و پساب در این صنایع، در فرآیند تولید و پالایش مواد نیز جذابیت زیادی پیدا کرده و قابل رقابت با روشهای کلاسیک جداسازی می باشد.
مهمترین زمینه های رقابت فناوری غشایی با فرآیندهای کلاسیک در صنعت نفت، عبارتند از: شیرین سازی گاز ترش (حذف CO2 و H2S از گاز طبیعی)( بازیافت و( خالص سازی هیدروژن از جریانهای گازی نظیر بازیافت هیدروژن از گازهای خروجی واحدهای پالایشگاهی نظیر هیدرو کراکر، هیدرو تریتر، FCC و .
.
.
بازیافت هیدروژن از( گازهای خروجی واحدهای تولید آمونیاک تنظیم نسبت H2/CO در گاز سنتز به منظور( استفاده در انواع فرآیندهای تبدیلات گازی حذف بخار آب از گاز طبیع
متن بالا فقط تکه هایی از محتوی متن مقاله میباشد که به صورت نمونه در این صفحه درج شدهاست.شما بعد از پرداخت آنلاین ،فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود مقاله : توجه فرمایید.
- در این مطلب،محتوی متن اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در ورد وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی مقاله یا تحقیق مورد نظر خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد.
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل متن میباشد ودر فایل اصلی این ورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد.
- در صورتی که محتوی متن ورد داری جدول و یا عکس باشند در متون ورد قرار نخواهند گرفت.
- هدف اصلی فروشگاه ، کمک به سیستم آموزشی میباشد.
دانلود فایل پرداخت آنلاین
دانلود تحقیق چالشهای تحقیقات کشور در زمینه فناوری جداسازی غشایی گازها 18 ص