اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله طلا (GOLD)

اختصاصی از اینو دیدی دانلود مقاله طلا (GOLD) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله طلا (GOLD)


دانلود مقاله طلا (GOLD)

 

مشخصات این فایل
عنوان: طلا (GOLD)
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 103

این مقاله درمورد طلا (GOLD) می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله طلا (GOLD) می خوانید :

روشهای استخراج طلا
1-9 مقدمه:
روشهای استخراج طلا از سنگهای معدنی طلادار، متناسب با چگونگی وجود طلا، شامل خاکشویی و یا روش نقلی، ملغمه کردن، کلراسیون و سیانوراسیون می باشند. از میان روشهای فوق تغلیظ ثقلی بعنوان یک روش مجزا و مستقل در مقیاس کم فقط در معادن بسیار کوچک اعمال می گردد. ولی در کارخانجات، و معادن استخراج طلا چنانچه طلای آزاد در سنگ معدن آسیاب شده چه در قبل و یا بعد از عمل تشویه وجود داشته باشد، قبل از عمل سیانوراسیون یک مرحله تغلیظ نقلی نیز اعمال و کنسانتره طلا تهیه می گرد. روش ملغمه کردن مستقیم سنگ معدن به عنوان یک روش استخراج دیگر انجام  نمی گیرد ولی بعنوان یک روش بازیابی طلا از کنسانتره مرحله تغلیظ ثقلی، مورد بهره برداری قرار می گید.
استفاده از گاز کلردر استراج صنعتی طلا فقط در یک دوره کوتاه انجام گرفته و با کشف روش استخراج صنعتی توسط محلولهای سیانوری رقیق، در آخر دهه قرن نوزدهم بتدریج کنار گذاشته شد، بطوریه امروزه دیگر مورد استفاده صنعتی قرار نگرفته و فقط در پاره ای موارد جهت بازیابی طلا از کنسانتره و تصفیه طلا مورد استفاده قرار می گیرد.
بنابراین روشهای مختلفی به منظور استخراج طلا به کار می رود، که عبارتند از : غالکاری (Cupellation) طلا شوئی (Flushing) . ملغمه (amalgamation)،‌کلریناسیون (chlorination) و سیانوراسیون (syanidation).
2-9 استخراج ذرات طلا با استفاده از فنون طلا شویی (Flushing)
طلا شویی یا به عبارتی جدا کردن ذرات طلا از لابه لای شن و گل و لای نخستین روش و با صرفه ترین روش استخراج طلا در گذشته بوده است. شاید کشف فلز طلا توسط انسان، با جلب توجه کردن تکه ها و ذرات درخشان طلا در کنارة رودخانه ها و آب رفتها ( ذخیر پلاسری) صورت گرفته باشد.
استخراج طلا در زمانهای گذشته شامل شستشوی شن و ماسة حاوی ذرات آزاد طلا از روی سطوح شیب داری که روی آن پوست بز یا بره قرار داده بودند، انجام می گرفته، طلا در لابه‌لای پشم های پوست به دام افتاده  ومواد باطله با جریان آب شسته می شده است. پوست ها در آفتاب خشک می شده و ذرات طلا را جمع آوری و هنگامی که به مقدار معینی می رسیده با مواد گذار آوری مخلوط و در بوته های گلی ذوب می نموده اند و طلا به صورت شمش ریخته گری می شده است.
اگر چه روش طلا شویی یکی از قدیمی ترین و ابتدائی ترین روشهای استراج طلا از رسوبات آن می باشد، ولی تا قبل از ابداع روشهایی همچون ملغمه و روشهای شیمیایی، تنها  روش استخراج ذرات طلا روش طلاشوئی بوده است.
همچنین روش تغلیظ ثقلی نیز در روشهای پیشرفتة استخراج طلا بعنوان مرحلة تغلیظ سازی برای تولید کنسانترة طلا قبل از عملیات سیانوراسیون انجام می شود.
هم اکنون نیز در برخی از نقاط جهان، طلاشویی به صورت فردی با وسایل ساده مثل لاوک یا بندو و دستگاههای مخصوصی که بدین منظور ساخته شده انجام می شود. در آفریقای جنوبی استخراج دستی سنگهای  معدنی طلا دوباره انجام می گیرد. این سیاستگذاری معیارهایی همچون اشتغالزایی، و ایجاد شغل برای 500000 نفر را تحت تأثیر قرار داده است.
حالا به شرح انواع روشهای طلاشوئی با وسایل ساده دستی و ماشینی که هم اکنون ینز انجام می شود می پردازیم

1-2-9 لاوک یا تشت طلاشویی (Goid pan)
لاوک (buddle) ازهزاران سال قبل در شستن شن و ماسه های طلا دار در دست بشر بوده است. لاوک یک تشت یا ظرف فلزی کم عمقی است که قطر قاعدة مسطح و هموار آن 20 تا 25 سانتیمتر و گودی آن  6 تا 8 سانتیمتر است و لبه یا کناره آن با قاعده زاویة 45 درجه می سازد.
لاوک ها با جنسهای مختلف عرضه می شوند، بعضی لاوکها دارای شیارها و یا برآمدگی های مخصوصی اند که به صورت یک تله برای طلا عمل می کنند. لاوک های چهار گوش، و لاوک هایی از پلاستیک های قابل انعطاف نز وجود دارد. لاو طلاشوئی  miners pan
 چگونگی طلاشویی با لاوک: ابتدا دو سوم ظرف را از خاک بستر رودخانه که احتمالاً محتوی طلا است پر کرده و با دست شن و ماسه و گل و لای را به هم زده تا اینکه ذرات به هم چسبیده و متراکم از هم جدا و متلاشی شوند و آب گل آلود گردد. سپس لاوک را با دو دست گرفت و مانند سرند حرکت دورانی به آن می دهند، در این حالت مواد براساس وزن مخصوص شان در داخل لاوک طبقه بندی می شوند، یعنی ذرات سبک وزن در بالا و ذرات  سنگین وزن در ته قرار می گیرند، تکه های برنگ را با دست خارج کرده و حرکت دورانی را همچنان ادامه داده و با ریختن آب اضافی مواد بی ارزش را بیرو ریخته، و ذرات فلزی طلا که به علت وزین بودن در ته لاوک باقی مانده اند را نگه می دارند. پس از چند مرتبه شستن، فلزی که در ته لاوک باقی می ماند را در ظرف دیگری جمع کرده تا اینکه مقدار کافی بدست آید، آن دقت ذرات طلا را از شن سیاه (chromite; Fecr2O4)، مگنتیت (Fe3o4)، و ایلیمنیت (ilmenite; FeTio3) جدا کرده، طلا را با ذوب کردن تحت فلاکس و یا بوسیلة ملغمه بدست می آورند.
لاوک طلاشویی ساده، ارزان، و حمل آن آسان است اما بطور مایوس کننده ای کند است.
2-2-9 گهواره طلاشویی (miners Cradie)
گهوارة طلاشویی از یک صندوق تخته ای مکعب مستطیل شکل، به ارتفاع cm 90 و عرض cm 45 تشکیل شده است. روی صندوق یک غربال تعبیه شده که با دست به نوسان در می آید.
طرز استعمال گهوارة طلاشویی: شن و ماسة طلا دار را به همراه آب داخل قسمتی که در کف آن یک شبه تور فلزی مانند غربال قرار گرفته و دارای سوراخ هایی به قطر 5/1-1 سانتیمتر است  می ریزند، و سپس گهواره را با دست به نوسان در می اورند، در نتیجة این حرکت نوسانی، مواد ریز از درشت جدا شده و از سوراخ های غربال پایین می ریزد و روس سطح شیب داری جاری می گردد. در داخل گهواره حائلی از یک قطعه تختة هموار و مسطحی ساخته شد که روی آن با نمد پوشیده شده و در حین جاری شدن مواد، طلایی کهم به شکل ذرات بسیار ریز است لابه لای منافظ نمد در سطح مورب گرفته می شود و ذرات بزرگ و شن و ماسه به کف گهواره می آیند و در آنجا به دو مانع که محتوی جیوه می باشند بر خورد کرده، و طلا با جیوه تولید ملغمه می نماید و بقیه مواد خاکی با آب اضافی بطرف بیرون شسته می شوند.
برای خارج کردن طلا، موانع و حائل را برداشته و آنها را با آب می شویند. تا طلایی که به آنها چسبیده جدا شود ذرات طلا را در ظرفی جمع نموده تا به مقدار کافی برای ذوب کردن برسد. سپس آنها را ذوب کرده طلا را بصورت شمش ریخته گری می نمایند.

3-2- 9 بند یا سرهای تخته ای (Sluice Box)
بند یا ناودانهای چوبی، به شکل صندوقهای دراز و ذوزنقه ای تشکیل شده که از دو طرف باز می شوند. طول هر ناودان در حدود 4 متر و عرض آن در قسمت سر 5/0 متر و در قسمت پا 75/0 متر و گودی آن 25/0 متر است. صندوق ها را طوری می سازند که می توانند یکی بعد از دیگری روی هم بصورت لب به لب قرار گیرند. ناوداها را با شیب مناسب به شکل یک جوی آب مستقر می سازند. در ناودانهای آخری چند عدد شیار چوبی در کف آنها می گذارند که تا حدی مانع بیرون رفتن و مفقود شدن ذرات طلا با شن و ماسه های سبک گردد. برای شستن طلای بستر رودخانه، ابتدا شن و ماسة کف رودخانه را کنده و با آب مخلوط کرده و به صورت گل و لای در می آورند. سپس گل و لای را روی این ناودانها با آب اضافی به جریان می اندازند. ذرات شن و ماسه از هم متلاشی شده و ذرات سبک وزن با آب شسته شده و از یک ناودان به ناودان دیگری رفته و بالاخره به بیرون می ریزد، ولی ذرات طلا و فلزات سنگین وزن دیگر، در ته ناودانها ته نشین شده و لابه لای شیارها گیر کرده و جمع می گردند برای اینکه ذرات طلا بتوانند کاملاً از ذرات شن و ماسه و گل و لای جدا شوند باید طول ناودانهای پی در پی زیاد باشد، که گاهی به 100 متر و یا بیشتر می رسد.
بعضی اوقات مقداری جیوه در جریان مواد می گذارند که ذرات طلا را بخود بگیرد و به شکل ملغمه در آورد. در رابطه با استفاده از بند یا سد این مسئله قابل اهمیت است که برای رضایت بخش بودن نتیجه، به جریان آب فراوانی نیاز می باشد. بدین منظور، آب جویبارهای کوچک، اغلب کافی نبوده و در بسیاری از رودخانه ها و رودها سرعت آب برای چنین کاری، بسیار پایین است، بنابراین کافی بودن مقدار آب و سرعت آن از نکات قابل توجه است.
اما در صورت قوی بودن بیش از حد جریان، همه چیز شسته شده و خارج می شود و در صورت ضعیف بودن بیش از حد جریان، فضای موجود در پشت شیارها توسط ماسه پر شد و در نتیجة آن, نمی تواند یک عملکرد طولانی به عنوان یک تله برای طلا را از خود نشان دهد.
شستن گل و لای طلا دار به این صورت هرروز ادمه دارد، ولی در هر هفته یکمرتبه جریان مواد را از ناودانها متوقف ساخته و ذرات طلایی که در کف ناودانها جمع شده را، خارج نموده و پس از رسیدن به اندازه کافی برای ذوب، آنها را ذوب کرده و طلا را بصورت شمش در می آورند.
بخاطر اینکه ممکن است مقدرای از طلا گرفت نشود و با آب به بیرون رود و تلف شود، در کف بعضی از ناودانها چند عدد پوست بز یا برده یا تپوئی پهن می کنند. که ذرات طلا لابه لای موی آنها به دام بیفتند اگر جریان آب رودخانه ای که در بستر آن طلا وجود دارد کم باشد، می توان بستر رودخانه را در نقاط مختلف کمی گود کرده و در ته گودال پتو یا پوستی جای داد. بعداً خاک بستر قسمت بالاتر رودخانه را به هم زده تا آب گل آلود شدود و ذرات ته نشین شده از جای خود حرکت کرده و با جریان آب به سمت گودارها حرکت کنند. در نتیجه ذرات طلا که با آب رودخانه به جراین افتاده اند هنگام رسیدن به گدالها پایین افتاده و لابه‌لای موهای پتو یا پوتس گیر کرده و در آنجا باقی می مانند.
پس از مدتی پتو و پوسته ارا بیرون آورده، در آفتاب خشک کرده و تکان می دهند و ذرات طلا را جمع آوری می نمایند. البت این کار موقعی امکانپذیر است که اولاً آب رودخانه زیاد نباشد و ثانیاً طلا موجود در گل و لای زیاد در عمق نباشد.
ولی در رودخانه های عمیق که دربستر آنها طلا موجود است، خاک بستر را بوسیلة کشیت لاروب بالا آورده و نزدیک ساحل رودخانه عمل شستن را انجام می دهند. استخراج طلا از بستر رودخانه های پرژرف بوسیلة کشتی های لاروب Dredge که مخصوص این کار ساخته شده انجام می گیرد. این عمل را  dredging می نامند.

4-2-9 دستگاه لاروب (The Dredge)
لاروب یا ماشین مکش گراول (gravel) در حقیقت یک نوع جعبة شن شویی است که به وسیلة موتور پمپ کار می کند. اختلاف بین جعبة شن شویی و دستگاه لاروب این است که، دستگاه لاروب احتیاج به حفاری ندارد. یک دستگاه لاروب در مدت زمان کوتاهی قادر است مقادیر زیادی از مواد را شسته و در حقیقت قادر است کار 100 کارگر انجام دهد.
یکی از مزایای ماشین لاروب این است که توسط آن، طلا از لابه لای ترک های سنگ مبنا که دسترسی به آنها مشکل است مکیده می شود.
گرچه لاروب هایی با وزن کم هم، توسط بعضی از کارخانه ها ساخته میشود. ولی با این حال لاروب بخاطر سنگین بودن وزنش بیشتر برای تولید و استخراج طلا مناسب است نه برای اکتشاف طلا. انواع متنوعی از ماشینهای طلاشویی نیز وجود دارد که عبارتند از : تمزکز دهنده های مارپیچی dry pan , (Spiral Con centrator)
وسایل شستشو دهندة موتوری گران، بزرگ و سنگین است. این گونه وسایل در حقیقت فقط در هنگامی مناسب بوده که یک مکان خوب با مقادیر بالایی از گراولهای طلا ردارت کشف شده و هدف استخراج و تولید آنهاست. این وسایل نیز. طلاهای ریز دانه را به سختی به دام می اندازند.
3-9 روش ملغمه کردن (The amalgamtion process)
طلای فلزی خاصیت حل شدن و جذب شدن در جیوه فلزی را دارد. از این خاصیت استفاده کرده و طلای آزاد را از کانیهای دیگر استخراج می کنند. بدین صورت که مقداری از کانی کنسانتره (concentrate) حاوی طلای آزاد Freee gold را در آسیاب مخصوص ملغمه ریخته و روی آن مقداری جیوه فلزی اضافه می نمایند و پس از اضافه کردن برخی از مواد شیمیای برای کنترل شرایط آن برای مدتی خوب مخلوط می نمایند. که در نتیحج تمامی طلای آزاد موجود، در تماس با جیوه قرار گرفته و طلا در آن حل می گردد. بدین ترتیب تمام طلا از مینرالهای دیگر جدا گردیده و در آخر جیوه را به آسانی جدا کرده و طلای جمع شده در آن را به وسیلة تقطیر یا خلاء جدا می سازند.
در نمونه های معدنی که دارای طلا و نقره آزاد بوده و عیار قابل ملاحظه ای هم داشته باش، می توان قبل از به کار بردن هر روشی تنها بعد از خرد و نرم کردن کانی، خاک را تحت عملیات ملغمه قرار داد.و برای این کار مینرال نرم شده با ابعاد 75 درصد، با ابعاد 75 میکرون mesh ) 200) را به داخل یک آسیاب استوانه ای ریخته و به آن جیوه (mercury) و آب اضافه می نمایند ( آب به میزان 60 درصد و جامد 40 درصد) ( جیوه از نظر مقدار برابر با جمع مقدار طلا ونقره موجود در خاک انتخاب می گردد، البته باید مقدار جیوه را کمنی بیشتر گرفت که اگر کمی هم پرت داشته باشد، بتواند تمامی طلا و نقره موجود در خاک را جمع نماید مثلاً اگر در خاکی حدود 50 گرم طلا و نقره وجود دارد بایستی حدومد 60 گرم جیوه بکار برد.)
این مخلوط را در آسیاب که به آن در ساعت اول یک و در بقیة زمان 3 عدد گلوله اضافه می شود، به مدت حداثل 5/2 الی 3 ساعت  می گردانند تا خوب مخلوط شده و طلا و نقره ها بخوبی جذب جیوه گردد. پس از این مدت در آسیاب را باز کرده و محتویات داخل آن را تخلیه می نمایند و با فشار آب تمام آسیاب را کاملاً پاک می نمایند. و آن بر روی صفحه ای که نام آن میز ملغمه است هدایت می کنند. میز ملغمه با شیب ملایمی %15-4 روی پپه های چوبی یا فلزی مستقر شده، روی آن از صفحات نازک مس خالص یا نقره و یا مسی که روی آن آب نقره داده شده باشد می پوشانند. قبل از گذاشتن صفحات مس روی میز، باید بوسیلة کاغذ سمباده سطح آن را کاملاً شفاف و صیقلی نموده و روغن و چربی آنرا گرفت و سپس مقداری جیوه را با کلرور آمونیوم و یا سیانور پتاسیم مخلوط کرده و سطح فلزی میز را به آن آغشته می کنند.
طلای موجود در پولپ pulp که به  شکل ملغمه درآمده و به سطح میز چسبیده و مواد دیگر با آب شسته می شوند بعد ملغمة طلا از روی سطح میز تراشیده می شود و طلا را به وسیلة خلاء و یا به وسیلة تقطیر در بوتة چدنی بدست می آورند.
در عملیات ملغمه مقدار جیوه ای که هدر می رود نسبتاً زیاد است و در حدود 10، تا 30 گرم در یک تن پولپ میباشد. همچنین از کلیة طلای موجود در مواد معدنی حتی در بهترین شرایط نمی توان بیش از 50 درصد آنر استخراج نمود. همانطور که قبلاً گفته شد روش ملغمه به عنوان یک روش استخراج طلا بکار نمی رود. ولی به عنوان یک مرحله قبل از عملیات سیانوراسیون به منظور گرفتن ذرات طلای آزاد موجود در مادة معدنی به کار می رود.

4-9 روش کلریناسیون (chlorination)
روش کلریناسیون در سال 1850 میلادی توسط (plattner) ابدا شد و تا قبل از اکتشاف روش سیانوراسیون، برای استخراج طلا به کار می رفت. روش کلریناسیون بستگی به این واقعیت  دارد که گاز کلر به سرعت به طلا حمله کرده و ایجاد کلرید طلای قبال حال در آب می کند. که پس از شستشو محلول را جدا نموده و توسط مواد شیمیایی مناسب ماند زغال چوب، هیدروژن سولفید یا سولفات آهن، طلا را رسوب گیری می نمایند.
 Au  Au3++3e
Au3++Acl- [Aucl4]
روش کلریناسیون به علت کشنده بودن گاز کلر و بعلت اینکه قادر به انحلال نقره همراه طلا نبود امروزه استفاده نمی شود. به طور کلی سه روش معمول برای رشو کلریناسیون وجود داشته است:
1- روش plattner : در این روش کانی را ابتدا مربوط ساخته و گاز کلر نوزاد را از روی آن عبور داده و بدین طریق طلا در تماس با کلر به کلرید طلای (III) تبدیل شده و سپس ازین کلرید را در محلول اشباع آب کلر شستشو داده و خارج می کردند.
2- روش شبکه ای : در این روش که محلول آب کلر مافوق اشباع به کار می رفته، بطوریکه مینرال را تحت چند پونر فشار در داخل بشکه سربسته قرار داده و پس از دوران دادن بشکه برای چندین ساعت، محلول را جدا و صاف نموده و طلا را رسوب گیری می نمودند.
3- رشو محلول در مخزن : در این روش،‌محلول ضعیف غیر اشباع آب کلر به کار می رفته و عملیات در زمان زیادتری انجام می شده است. لازم به ذکر است که این سه روش  امروزه منسوخ شده اند.
5-9 استخراج طلا به روش سیانوراسیون (Cyanidation)
1-5-9 تاریخچه :
در سال 1783 کارل ویلهلم شیله Carl wilhelm scheele ، شیمیدان سوئدی اثر انحلالی محلول سیانور را روی طلای فلزی کشف کرد. در آلمان السنر Elsner فعل و انفعال فوق را مطالعه و دریافت که اکسیژن آتمسفر نقش بسیار اساسی در انحلال دارد. کاربرد روش فوق در استخراج طلا از کانه های آن توسط جان استوارت مک آرتور ( 1908- 1871)  John stewart Moc Authur، رابرت فارست Robert forrest  و ویلیام فارست william forrest در سال 1887 در انگلستان به ثبت رسید و موسوم به فرایند سیانوراسیون گردید.
در سال 1896 بود لاندر Bodlander موفق به کشف بسیار مهمی گردید. او دریافت که آب اکسیژنه ( پراکسید هیدروژن H2o2;) محصول میانی فرآیند انحلال طلا در سیانور می باشد. با وجود تحول چشمگیری که فرآیند فوق در هیدومتالورژی (hydrometallurgy)  بوجود آورد و با توجه با اینکه در طی سالیان متمادی برای نواحی معدنی مختلف از سیانوراسیون استفاده می شد، عملکرد شیمیایی آن در پرده ای از ابهام باقی مانده بود. جان دور John Dorr مهندس متالورژی، راکتور بسیار بزرگی طراحی کرده بود که در آن کانه طلای پورد شده با محلول لیچینگ سیانور بهم زده می شد و همزمان هوای فشرده در آن ترزیق می گردید.
یک واحد بزرگ فیلتراسیون متناسب با اندازه واحد مزبور نیز به کار گرفته می شد تا برای بازیابی طلا، سیال حاصل از لیچینگ (Leaching) را فیلتر نمایند. از فرآیند سمانتاسیون (cementation)، آنچنانکه در قدیم از آهن قراضه برای ترسیب مس بکار گرفته می شد، نیز با جایگزین کردن روی (Zinc)  به جای آهن برای ترسیب طلا استفاده می گردید. با وجود همه پیشرفت ها در مهندسی و کاربرد وسیع این فرایند، تئوری عمل، همچنان در پرده ای از ابهام باقی مانده است. تولید طلا در جهان در نتیجه استفاده از سیانوراسیون و در فصاله زمانی سالهای 1910- 1900 به طور چشمگیری افزایش یافت.
شکل – افزایش تولید طلا و قنره جهان از
2-5-9 مکانیزم حلالیت طلا در محلولهای سیانید
انحلال طلا و نقره در محلولهای سیانید به دو دلیل از معماهایی بود که مدتهای زیادی متالوررژیست ها به آن برخودر کرده بودند:
1- طلا که به عنوان نجبی ترین فلزات تنها در محلول تیزاب سلطانی محلول می باشد. چگونه به راحتی در محلول بسیار رقیق سیانید سدیم حل می شود.
2- هوا اگر چه طلا را کدر نمی کمند به چه دلل یک پارامتر اساسی در انحلال طلا می باشد
این معما زمای روشن شد که معلوم گردید، انحلال طلا یک فرآیند اکسایش- کاهش می باشد که در آن یونهای سیانید تشکیل کمپلکس قوی با یون Au+ می دهند و کاهش اکسیژن در سطح فلز بصورت جزئی با تبدیل به پراکسید هیدروژن رخ می دهد یا مطابق روباط زیر یون هیدوکسیل بوجود می آید.
....

بخشی از فهرست مطالب مقاله طلا (GOLD)

مقدمه
1- تاریخچه طلا
2- خواص
1-2 فیزیکی
2-2- خواص شیمیایی
3- کیمیاگری
1-3 کیمیاگری در قدیم
2-3 کیمیاگری جدید
4- توزیع جغرافیایی ذخایر طلا
1-4 میزان فراوانی
2-4 ذخایر طلا
5- تشکیل کانی ها
1-5- مقدمه
2-5- انواع کانی ها
نحوه تشکیل کانی های اولیه
1 - کانی های مرحله اولیه ماگمایی
2- پگماتیت ها
3- پنوماتولیت ها
4- کانسارهای هیدوترمال
6- کانی های دگرگونی
1-6- ژئو شیمی طلا
2-6- کانی شناسی
3-6 منشأ طلا
4-6 انواع ذخایر طلا
1-1-4-6- پیدایش ذخایر پلاسر طلا
 1-3-4-6- تلوریدهای طلا
7- اکتشافات معادن طلا
1-7 مقدمه
2-7- معیارهای پی جویی (propection) و اکتشاف (Exploration) طلا
8- تعیین عیار نمونه معدنی طلا
1-8- آنالیز کمی نمونة معدنی طلا
 2-8 آنالیز کیفی نمونة معدنی طلا
9- روشهای استخراج طلا
1-9 مقدمه:
2-9 استخراج ذرات طلا با استفاده از فنون طلا شویی (Flushing)
3-9 روش ملغمه کردن (The amalgamtion process)
4-9 روش کلریناسیون (chlorination)
5-9 استخراج طلا به روش سیانوراسیون (Cyanidation)
5-5- 9 بازیابی طلا از محلولهای سیانیدی
2-5-5-9 جذب طلا ازمحلول سیانیدی با استفاده از کربن فعال
مکانیزم جذب سطحی
6-5-9 لیچینگ توده ای طلا

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله طلا (GOLD)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد