اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد رادیواکتیو

اختصاصی از اینو دیدی تحقیق در مورد رادیواکتیو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد رادیواکتیو


تحقیق در مورد رادیواکتیو

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات: 44

 

در فصل 4و3 ما فهمیدیم که ترکیب الکترون های اطراف هسته رفتار شیمیایی عناصر و ترکیبات را تعیین می کند. ما دیدیم که واکنش های شیمیایی اتفاق می افتد بین اتم ها و ملکول ها که در آن الکترون ها تغییر آرایش می دهند برای اینکه اتم ها به وضعیت گاز نجیب برسند. این وضعیت گاز نجیب یک ترکیب پایدار برای الکترو ها را نشان میدهد. در این فصل ما خواهیم دید که دستیابی به پایداری هم یک نیروی محرک است که سبب دگرگونی هسته اتمی معین می شود و ذرات کوچک زیرهسته ای و انرژی منتشر میشود.

هسته رادیواکتیو: در سال 1896 هنری بکرل، یک فیزیکدان فرانسوی کشف کرد که ترکیبات اورانیوم اشعه هایی را ساطع می کنند که می تواند صفحات عکس را که در کاغذ غیرقابل نفوذ در برابر نور پیچیده شده اند را سیاه کند. پژوهش های نشان داد که اشعه های نفوذ کننده از تغییراتی که در هسته بعضی اتم ها اتفاق می افتد، سرچشمه می گیرند. قبلاً دیدیم که ایزوتوپ هیدرون به وسیله علائم زیر نشان داده میشوند، که شامل یک پروتون درون هسته و یک الکترون بیرون هسته هستند. بنابراین، علاوه بر یک پروتون هسته ای، شامل یک و دو نوترون هسته ای به ترتیب میشوند. آن کشف شده است که تعدادی از ترکیبات نوترون و پروتون در هسته پایدار هستند و به طور خودبخودی تغییر پیدا نمی کنند. ولی تعددی از ترکیبات ناپایدار هستند. این هسته ناپایدار است که تشعشع می کند برای اینکه پایدارتر شود. برای مثال هر دو ایزوتوپ پایدار هستند ، اما تشعشع ساطع می کند، هسته ای که تشعشع ساطع می کند هسته رادیواکتیو گفته می شود. هندی بکرل ادیواکتیویته طبیعی را به طور شناسی کشف کرد. به کمک پژوهش او کشف کرد که تشعشع از هر ترکیب اورانیومی ساطع می شود. او علاوه بر این کشف کرد که شدت تشعشع از طریق فاکتورهایی که معمولاً سرعت واکنش های شیمیایی را تحت تأثیر قرار می دهند، مانند دما و فشار و نوع ترکیبات اورانیومی که استفاده می شود، تحت تأثیر قرار نمی گیرد.

مطالعات بعدی به وسیله محققان دیگر نشان داد که تشعشعی که ساطع میشود به وسیله اورانیوم و دیگر عناصر رادیواکتیوی که بعداً کشف شدند، می تواند به وسیله زمینه الکتریکی یا مغناطیسی به سه نوع تقسیم شود. سه نوع دارای بار الکتریکی متفاوت هستند. یکی مثبت، یکی منفی و یکی بدون بار. به انواع تشعشع از طریق فاکتورهایی که معمولاً سرعت واکنش های شیمیایی را تحت تأثیر قرار می دهند، مانند دما و فشار و نوع ترکیبات اورانیومی که استفاده می شود، تحت تأثیر قرار نمی گیرد.

مطالعات بعدی به وسیله محققان دیگر نشان داد که تشعشعی که ساطع میشود به وسیله اورانیوم و دیگر عناصر رادیواکتیوی که بعداً کشف شدند، می تواند به وسیله زمینه الکتریکی یا مغناطیسی به سه نوع تقسیم شود. سه نوع دارای بار الکتریکی متفاوت هستند. یکی مثبت، یکی منفی و یکی بدون بار. به انواع تشعشع نام هایی داده شد که هنوز امروز استفاده می شود: اشعه الفا (+)، اشعه بتا (-) و اشعه گاما (بدون بار).

امروز انواع دیگری از تشعشع شناخته شده است که آنها هم به وسیله هسته رادیواکتیو ساطع می شوند همانند : نوترون و پوریترن. ولی آلفا، بتا و گاما رایج تر هستند. جدول 1-10 خصوصیات آنها را نشان می دهد. در این کتاب ، ما معمولاً علائمی را که ابتدا برای هر شکل داده شده است، استفاده می کنیم. به جز تشعشع گاما، که تشعشع با انرژی بالاست نسبتاً مشابه اشعه X ، تشعشعی که به وسیله هسته رادیواکتیو ساطع می شود شامل جریانی از ذرات است. انتشار تشعشع به وسیله هسته رادیواکتیور ناپایدر اغلب کاهش رادیواکتیو نامیده می شود. ما یاآور می شویم از جدول 1-10 که ذراتی که اشعه الفا را می سازند همانند اتم های هسته هلیوم هستند، به عبارت دیگر آن ها دسته هایی شامل 2 پروتون و 2 نوترون هستند، چون آنها دارای بار مثبت هستند، ذرات آلفا به سمت صفحات دارای بار منفی در شکل 1-10 جذب می شوند.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد رادیواکتیو
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد