اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت دینامیک پرواز (Flight dynamic)

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پاورپوینت دینامیک پرواز (Flight dynamic) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت دینامیک پرواز (Flight dynamic)


دانلود پاورپوینت دینامیک پرواز (Flight dynamic)

فهرست مطالب:

1-تاریخچه
2-ساختمان هواپیما
3-سطوح کنترل
4-محورهای دوران هواپیما
-------------------
تاریخچه:
1-مخترع هواپیما به معنی امروزی را برادران رایت می‌دانند ولی با توجه به کوشش‌های هم‌زمان دیگران، برخی این نکته را قبول ندارند.
2-لئوناردو داوینچی نابغه ایتالیایی طرح‌های زیادی برای وسایل پرنده (مثلاً هلیکوپتر) از خود به‌جا گذاشته‌است.
3-اوتو لیلینتال آلمانی را اولین کسی می‌دانند که توانست با بستن بال به خود پروازی کوتاه را انجام دهد ولی چهل سال قبل از او سر جرج کیلی انگلیسی همین کار را با یک هواپیمای بی‌موتور ساخت خودش کرده بود.
4-اولین پرواز کنترل شده به نام برادران رایت ثبت است. آنها این کار را در 17 دسامبر 1903 به طور آزمایشی انجام دادند و در سال 1905 هواپیمای آنان (پرندهٔ رایت 3) کاملا تحت کنترل بود و می‌توانست به طور پایدار پرواز کند.
5-برادران رایت  بر اساس اطلاعات و مطالعاتی که در مورد پرواز داشتند به ساخت بالها و طراحی هواپیما پرداختند. سپس یک تونل باد کوچک ساخته و اجزای آیرودینامیکی هواپیمای خود را که از طراحی کاملا نوین و پیشرفته برخوردار بود، آزمایش کردند. و اولین پرواز قابل کنترل هواپیما را انجام دادند.
هواپیما  Airplane:
تعریف: هواپیما عبارت است از یک وسیله پرنده سنگین تر از هوا که به انواع و اشکال و اندازه های مختلف طراحی و ساخته می شود و در موارد گوناگونی از قبیل حمل ونقل، باربری، تجسس، نیروهای نظامی، آموزشی، سمپاشی مورد استفاده قرار می گیرد.
هواپیما شامل انواع نیروهای مکانیکی، نیوماتیکی،هیدرولیکی،الکتریکی، الکترونیکی وآئرودینامیکی بوده و از کلیه مواد موجود، الومینیوم، فولاد،تیتانیم و مواد کامپوزیتی، لاستیکی و پلاستیکی و چندین میلیون قطعه اعم از پیچ و مهره و واشر ساخته میشود.
از نظر طرح و عملکرد دو دسته: بال ثابت و  بال متحرک (هلی کوپتر)
از نظرپیشرانش هواپیماها به دو دسته موتوردار و بی‌موتور (گلایدر)
هواپیماهارا از نظر کاربرد  دو دسته : هواپیمای نظامی و غیرنظامی.
مهندسی هوافضا Aerospace Engineering:
مهندسی هوا فضا: شاخه‌ای است از مهندسی که با طراحی هواپیما، فضاپیما،  و مسائل و موضوعات وابسته به آن‌ها سر وکار دارد. اغلب اوقات، از آن به عنوان مهندسی هوانوردی یاد می‌شود، خصوصا، زمانی که فقط به هواپیما اشاره شود، و وقتی که فضاپیما مورد نظراست، به آن مهندسی فضایی گفته می‌شود.
مهندسی فضایی شاخه ای از هوافضا است که به بررسی پیشرانش، ایرودینامیک، سازه و مکانیک پرواز حامل (موشک) و پرتابه (ماهواره) در فضا میپردازد.
ساختمان هواپیما STRUCTURE  :
قسمت های اصلی هواپیما:
1-بدنه      Fuselage
2-بال      Wing
3-دم  (Empennage (Tail
4-پیشرانه (موتور-جلوبرنده)Power  Plant
5-ارابه فرود Landing Gear         
بال      Wing:
اساسی ترین قسمت هواپیما در تأمین نیروی برا (lifting force) که باعث بلند شدن هواپیما از زمین و اوج گرفتن آن می شود، بالها میباشند. بالها وزن کلی هواپیما را در پرواز تحمل نموده و قسمت اعظم فشار ها و تکانهای شدید بر هواپیما ضمن پرواز را خنثی می نمایند. در بعضی از هواپیما ها بال دو قسمت دارد،  بال راست و بال چپ و در تعدادی دیگر بال از سه قسمت بال راست و بال چپ و بال مرکزی تشکیل می شود.
سطوح کنترل  (CONTROL SURFACE)روی بال:
1- شهپر Aileron: شهپرها (یکی از سطوح اصلی کنترل هواپیما) قطعات لولا شده به پشت بال هستند. آنها موجب می شوند که هواپیما بتواند حرکت غلتش Roll  (گردش حول محور طولی) را انجام دهد.
2-بالچه Flap: همچنین بسیاری از هواپیماها بالچه هایی دارند که به هواپیما کمک می کند تا برای برخاستن از زمین خیزشی رو به بالا انجام دهد و برای فرود سرعتش را کم کند.
شکل بالها: بال ذوزنقه ای- بال مستطیلی–بال لوزی – بال مثلثی یا دلتا –بال پیکانی.
بدنه      Fuselage:
بدنه: بدنه هواپیما قسمت اعظم ساختمان هواپیما را تشکیل می دهد و محلی مناسب برای جا سازی نصب و نگهداری بسیاری از دستگاه ها و قطعات هواپیما می باشد. بسته به نوع هواپیما (مسافربری- باربری-شکاری-سوخت رسان...) کابین خلبان و خدمه پروازی، کابین مسافران ،مخازن سوخت، مهمات و غیره در داخل بدنه هواپیما طراحی و قرار داده میشود.
 
شامل 43 اسلاید POWERPOINT

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت دینامیک پرواز (Flight dynamic)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد