اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره پاستور

اختصاصی از اینو دیدی دانلود مقاله کامل درباره پاستور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 8

 

زحمات شبانه روزی پاستور موجب نجات جان بسیاری از انسانها شد. او خود را وقف کمک و خدمت بیشتر به مردم نموده بود. به قول «ارد بزرگ» اندیشمند و متفکر برجسته : یکی از بزرگترین خوشبختی ها، خدمت بیشتر به مردم است.

و از اینجاست که متوجه می شویم چرا در هر کشوری میدان، خیابان و یا دانشگاهی به نام لویی پاستور وجود دارد. و اما دیگر خدمات لویی پاستور :

● تضعیف میکروبها، کلید واکسیناسیونبزودی پاستور دریافت که موجودات زنده میکروسکوپی بیماریهای متفاوتی را سبب می شوند. او ابتدا متوجه شد که چگونه می تواند بعضی از این موجودات را در محیط آزمایشگاه پرورش دهد. (این موجودات امروزه به باکتری مشهورند) سپس فهمید که بعضی دیگر از این موجودات در بافتهای بدن حیوانات رشد می یابند (امروزه این موجودات به عنوان ویروس شناخته میشوند). سپس ایده تضعیف این موجودات به ذهنش خطور کرد. وی با قرار دادن باکتریها در معرض بعضی از مواد شیمیایی یا حرارت دادن آنها توانست آنها را ضعیف کند و در خصوص ویروسها این کار را با مبتلا کردن یک حیوان توسط حیوانی دیگر انجام داد. پاستور دریافت که این موجودات زنده میکروسکوپی منجر به بیماری نمی شوند اما جانور را در مقابل موجودات میکروسکوپی مهلک از نوع مشابه که بعد از واکسیناسیون وارد بدن می شوند ایمن می کند.● فوریه ۱۸۸۰ اولین واکسن حیواناتپاستور تحقیقات خود را در خصوص وبای ماکیان ادامه داد. این باکتری اولین بار توسط پاستور شناسایی شد. پروسه ضعیف کردن این باکتری به آسانی با قرارگیری در معرض هوا بمدت طولانی انجام گرفت.● مه ژوئن ۱۸۸۱ اولین واکسن سیاه زخمپس از تحقیقات بسیار دشوار پاستور در فوریه ۱۸۸۱ کشف واکسن سیاه زخم که در میان گوسفندان بیش از سایر حیوانات رایج بود را رسما اعلام کرد. این بار او با نگهداری باکتری در دمای ۴۲۰ درجه سانتیگراد و افزودن مقداری پتاسیم به آن به باکتری ضعیف شده دست یافت. دامپزشکی به نام «هیپولیت روسینگل» که با نظریه میکروبی پاستور مخالف بود او را به مبارزه طلبید و از او خواست تا آزمایشی را با ۵۰ گوسفند در مزرعه خود روسینگل انجام دهد. پاستور مبارزه را پذیرفت و ۲۵ گوسفند را واکسینه کرد. این گوسفندان بعد از واکسیناسیون در معرض میکروب سیاه زخم قرار گرفتند. همزمان ۲۵ گوسفند باقی مانده تنها در معرض میکروب این بیماری قرار گرفتند و واکسینه نشدند. در ۲ ژوئن پاستور به مزرعه روسینگل رفت تا شاهد پیروزی خود باشد. تمام گوسفندهای واکسینه شده سالم بودند اما گوسفندان دیگر یا مرده بودند یا بشدت بیمار.● مه ۱۸۸۴ واکسن هاری برای سگهاپاستور تحقیقات بر روی هاری را در ۱۸۸۰ آغاز کرد. تحقیقات به کندی پیش می رفت زیرا او با ویروس سروکار داشت و ویروسها در محیط آزمایشگاه رشد نمی یابند. اما او از روش انتقال ویروس از یک حیوان به حیوان دیگر استفاده کرد و موفق شد. واکسن هاری برای سگها در سال ۱۸۸۴ به جهان معرفی شد. از آنجا این واکسن در تمام جهان مورد استفاده قرار گرفت.● ژوییه ۱۸۸۵ واکسن هاری برای انسانهاچیزی که بیش از واکسن هاری سگها مورد احتیاج بود واکسن هاری برای انسانها بود. تحقیقات بیشتری انجام شد. سپس در ۶ جولای ۱۸۸۵ مردی به نام «تئودور وان» به همراه پسری به نام ژوزف میستر و مادرش به نزد پاستور رفتند. دو روز قبل از آن ژوزف توسط سگ تئودور که تمام نشانهای بیماری هاری را داشت مورد حمله قرار گرفته بودند. سگ، ژوزف را ۱۲ بار گاز گرفته بود و او بشدت مجروح بود. آیا پاستور می توانست به او کمک کند؟پاستور با یکی از دوستانش که پزشک بود مشورت کرد و او پذیرفت که ژوزف را معاینه کند. ژوزف با مرگ دست و پنجه نرم می کرد تا در ساعت ۸ شب اولین تزریق دارو انجام شد. پس از آن بمدت ۱۱ روز، ۱۲ تزریق دیگر انجام شد. ژوزف جوان نجات یافت. این دومین واکسن انسانی بود که کشف شد. واکسن آبله اولین واکسن انسانی بود که توسط «ادوارد جنر» ۸۹ سال قبل از کشف واکسن انسانی هاری تولید شد.سه ماه بعد در ۱۶ اکتبر سال ۱۸۸۵ پاستور نامه ای دریافت کرد که به او شانس دیگری می داد تا بار دیگر واکسن هاری خود را به بوته آزمایش بگذارد. بیمار چوپانی ۱۵ ساله به نام «ژان باتیست» بود که در ۱۴ اکتبر مورد حمله سگ قرار گرفته بود و درمان در ۲۰ اکتبر یعنی ۶ روز بعد آغاز شد. آیا بیماری بیش از حد پیش رفته بود؟در روز ۲۶ اکتبر بعد از ۸ بار تزریق دارو، ژان هنوز به مرگ تسلیم نشده بود و در این روز پاستور موفقیت خود را اعلام کرد. پاستور یک شبه به قهرمانی بین المللی تبدیل شد.پاستور در سال 1895، در حومه پاریس درگذشت و جسد وی در محل انستیتو پاستور به خاک سپرده شد.

برای دانستن بیشتر در مورد پاستوریزاسیون و واکسیناسیون و کارهای پاستور در ارتباط با قندها و ایزومرها و همچنین رد نظریه خلق الساعه و ...

پاستور و قند

قند را می توان به دو شیوه متمایز تهیه کرد. می توان آنرا از گیاهانی چون نیشکر یا چغندر قند استخراج کرد، یا در آزمایشگاه با استفاده از آب و دی اکسید کربن تولید کرد.

آیا قندی که از این دو فرایند به دست می آید یکسان است؟

آنها با هم فرق دارند، اما فرق شان طوری نیست که به هنگام نوشیدن قهوه صبحانه آنرا تشخیص دهید. فرق آنها با تاباندن پرتویی از نور در محلول قند آشکار می شود. قندی که از یک منشاء زنده به دست آمده است به شیوه ای معین واکنش نشان می دهد، حال آنکه قند تولید شده در آزمایشگاه هیچ واکنشی نشان نمی دهد. به بیان دقیق تر، از نور «قطبی شده» استفاده می کنیم. قند طبیعی، صفحه پولاریزاسیون را می چرخاند، اما قند آزمایشگاهی این کار را نمی کند. این چرخش را می توان با استفاده از فیلترهای پولاریزاسیون مشاهده کرد. علت این تفاوت چیست؟

در واقع، دو نوع مولکول قند وجود دارد. آنها حاوی اتم های یکسانی هستند (کربن، اکسیژن، هیدروژن)، اما ساختار فضایی شان فرق می کند. در ذهن خود نوعی پلکان مارپیچی را تصور کنید. این پلکان می تواند به سمت راست یا چپ بچرخد. به همین ترتیب بعضی از مولکولها نیز به سمت راست و بعضی به سمت چپ می چرخند. آنها از جهات دیگر یکسان اند، مثل دست های چپ و راست در یک آینه.

پاستور نشان داد که قند های آزمایشگاهی حاوی هر دو نوع مولکول اند، حال آنکه که قند های به دست آمده از یک منشاء زنده فقط حاوی یک نوع از این مولکولها هستند. محلولی که حاوی یک نوع مولکول باشد صفحه پولاریزاسیون را به یک جهت می چرخاند. نوع دیگر، آن را در جهت مخالف می چرخاند. هنگامی که هردو نوع در کنار هم حضور دارند، اثرات یکدیگر را خنثی می کنند و صفحه پولاریزاسیون تغییر نمی کند.

چگونگی رد نظریه خلق الساعه توسط پاستور

همانطور که می دانید ارسطو در قرن چهارم نظریه تحت عنوان نظریه خلق الساعه داده بود که تا قبل از آن که لویی پاستور با آزمایشی کاملا کنترل شده بتواند آن تکدیب کند بر این نظریه معتفد بودند.

طبق این نظریه مگس از مواد گندیده به وجود می آمد یا مارمولک از خشت به وجود می آید. سپس لویی پاستور با آزمایش خود آن را به طور کامل تکذیب کرد که آزمایش این گونه بود :

محلول غذایی را تهیه کرد (آبگوشت) سپس درون شیشه ای با کمر باریک و بلند ریخت سپس با حرارت دادن آن را به شکل S در آورد تا چیزی نتواند وارد آن شود، سپس محلول را چند دقیقه در حرارت بسیار زیاد جوشاند تا حتی میکروب های درون آن هم از بین برود و عاری از هر گونه مواد آلی شود، سپس محلول را در فضای آزاد گذاشت تا سرد شود.

در پایان نتیجه می شود که فقط در صورتی از مواد آلی جانداری به وجود می آید که سلول های زنده ای از قبل در آن باشد به عبارت دیگر در صورتی جانداری در جایی به وجود می آید که از قبل در آنجا موجودی وجود داشته باشد. برای ادامه مطالعه خلق الساعه پاستور شروع به تحقیق راجع به هوا نمود. او گفت : «اگر میکروبها در اتمسفر هستند آیا نمی توان آنها را یافت؟»


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره پاستور
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد