اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق وبررسی در مورد تاریخچه بیمارستان امام خمینی

اختصاصی از اینو دیدی تحقیق وبررسی در مورد تاریخچه بیمارستان امام خمینی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 4

 

فصل اول

تاریخچه بیمارستان

بیمارستان امام خمینی در زمان طاغوت توسط افراد خیر و نیکو از افراد بزرگ شهر دکتر فیروز که پدر او مالکهای شهرستان خمین فیروزآباد که بخشی از خمین است جزء ملک پدرش بود برای شهر خمین قدمی برداشت و به یادگار این بیمارستان را بنا نمود. مردم خیر دیگری نیز نسبت به توان خود به یاری او پرداختند در سال 1355 ساختمان سازی شروع شد و در سال 1357 ساختمان کامل و به بهره برداری رسید که مصادف با انقلاب اسلامی ایران شروع به کار کرد.

نمودار سازمانی و تشکیلات:

بیمارستان امام خمینی 3 طبقه مجهز به تمام امکانات بیمارستانی، که بیمارستان یکصد تخت خوابی می باشد که از بخش های متفاوتی همچون جراحی، بخش داخلی، بخش اطفال، زنان و زایمان، ICU, CCU، رادیولوژی، آزمایشگاه، کلینیک تخصصی، واحد 115، واحد اداری، دفتر پرستاری، خدمات درمانی، بستری بیماران و جراحان.

نوع محصولات تولیدی یا خدماتی:

واحد حسابداری برای پرداخت حقوق و مزایای پرسنل، امور جاری، ساختن بخش سیتی اسکن، درمان بیماران

در آموزش پزشکی نقش اساسی دارد و به دانشکده علوم پزشکی تمام مهارتهای خود را در اختیار آموزش دیدگان آن آموزشکده قرار می د دهد، در بخش درمان، بیماران نیاز به بستری را درمان و اعمال جراحی را شایسته و به نحو احسن و به علم روز به مردم یاری می رسانند. در امور آموزشی که چندین خانه بهداشت و شبکه بهداشت همکار بیمارستان می باشد برای جلوگیری از بیماریهای اپیدمی مردم را آموزش و یا با بخش درمان آمادگی توان درمانی خویش را در این راستا به کار می گیرد.

نوع زیج حیاتی(خانه بهداشت) مدارک پزشکی و نگهداری پرونده محرمانه بیماران و خدمات محرمانه به بیماران خاص و جلوگیری از انتشار بیماریهای خاص و آموزش بیماران خاص نسبت به درمان و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک موثری به شهرمان می نماید.

فصل دوم

ریاست که مدیر داخلی بیمارستان، مدیر امور اداری بیمارستان و تغذیه و کادر درمان را در اختیار دارد به بخش های مختلف مسئولیتها و سرپرست بخش که طبق وظایفشان تعیین شده است و نیرو در اختیار دارند. هر بخش نسبت به بیماران موجود در آن بخش از برنامه های ریاست محترم است بقیه پرسنل از قسمت پایین به صورت خدمه کادر درمانی، کادر اداری و کادر درمان تحت نظارت ایشان انجام وظیفه می نمایند.

برنامه های آینده

همچنان که رهبر معظم انقلاب طرح چشم انداز 20 ساله را نیز رهبری می کند مانند تابع امر رهبری امید به آن داریم که با نیروی جوان مملکتی خویش با توکل به خدا و دانش، دانشمندان روز به روز بر توانایی ها افزوده و خود را با طرح چشم انداز رهبری مطابقت و برای سبقت را از دیگر ارگانها به کف آوریم به امید روزی که ما برای درمان هزینه کمتری و برای آموزش هزینه بیشتری در اختیار داشته باشیم و به خود و به ملت خود ببالیم که مردم آموزش دیده توام با انقلاب و به خواست رهبری این راه را کوتاه تر بنمائیم.

فصل سوم

در ابتدا کار کردن با کامپیوتر در رابطه با ترخیص بیماران و پذیرش بیماران، تشکیل دادن پرونده های بیماران و ثبت کردن آن در پرونده هایی که از قبل آماده شده است و ترخیص بیماران و ثبت کردن در کامپیوتر و در آخر f3 کردن، چگونگی گرفتن تخفیف و ثبت آن در کامپیوتر. و برای تفکیک بیمه ها لیست ماهانه بیمه را از کامپیوتر گرفته و برحسب آن بیمه ها را تفکیک و بعد نماینده و در آخر تحویل حسابداری داده می شود. آخرین ایستگاه سیر پرونده های بالینی بیماران واجد بایگانی مدارک پزشکی می باشد در این واحد پس از تحویل پرونده های بیماران تشخیص های بیماری خوانده می شود و به آنها کدهای اختصاصی براساس کتاب IAD-10 داده می شود و سپس این کدها را در برنامه HMS ثبت می شود. طبقه بندی پرونده های بیماران براساس سیستم شماره دهی 6 رقمی(ترمینال دیجت) صورت می گیرد.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق وبررسی در مورد تاریخچه بیمارستان امام خمینی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد