اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت مطالعات تکمیلی طراحی دانشکده معماری 112 اسلاید

اختصاصی از اینو دیدی دانلود پاورپوینت مطالعات تکمیلی طراحی دانشکده معماری 112 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت مطالعات تکمیلی طراحی دانشکده معماری 112 اسلاید


دانلود پاورپوینت مطالعات تکمیلی طراحی دانشکده معماری 112 اسلاید

دانلود پاورپوینت مطالعات تکمیلی طراحی دانشکده معماری 112 اسلاید

 

 

 

 

سخن آغازین:

ایران اسلامی ما به عنوان یکی از پیشتاز ترین سرزمینهای جهان در علم و فرهنگ و تمدن بوده است و در زمانی که اروپا در عقب ماندگی محض قرون وسطی به سر می‌برد، ایران سر افراز ما مهد تمدن و فرهنگ بود و دانشمندان و فرزانگان زیادی از این خاک مقدس برخاستند.
متاسفانه در چند قرن اخیر در اثر برخورد فرهنگ غرب با فرهنگ ما و سیاستهای غلط سیاستمداران و استیلای چندین ساله استعمار بر این مرز و بوم در کشور ما نوعی خود باختگی و رکود حاصل از آن باعث عقب ماندگی و انفعال در مقابل فرهنگ بیگانه شد. لذا ما در تمام علوم چشم به دست اروپائیان دوختیم؛ به عبارت دیگر نوعی سرگشتگی فرهنگی و بحران هویتی در تمام علوم از جمله در معماری گریبانگیر جوانان این مرز و بوم شد.
معماری ارزشمند و با شکوه ایرانی کم کم شروع کرد به تقلید از معماری اروپایی و شهرهای زیبا و با شکوه ما تحت تاثیر تئوری های شهرسازی اروپا و آمریکا قرار گرفت و آهسته آهسته، آنچه از معماری داشتیم به دست فراموشی سپردیم و شروع به تقلید از معماری غربی کردیم .
ارزشهایی چون محرمیت و ... کهنه شد و ما امروز مبدل شدیم به یک مقلد معماری اروپائی آن هم مقلد معماری اروپای 50 سال پیش.
حال سوال اینجاست که چه باید کرد :
مسلماً اصلاح این غربگرایی و بحران هویتی به این زودی ها و به این راحتی امکان پذیر نیست و نیازمند برنامه های طولانی مدت و آموزش همگانی است که خود این آموزش شامل آموزش عام و آموزش خاص می‌شود. آموزش عام یعنی بالا بردن درک و فرهنگ عمومی مردم و در واقع تغییر نگرش مردم و آموزش خاص عبارتست از آموزش افرادی متخصص که بتوانند بعدها با ارائه نتیجة آموزشی که دیده‌اند، کم کم فرهنگ عمومی مردم را به این سمت و سو سوق ‌دهند که آری، ما هم زمانی در معماری حرفی برای گفتن داشتیم ؛ پس باز هم می‌توانیم.
این مهم مستلزم این است که بر تعداد افراد متخصص که اینگونه تربیت شده‌اند افزوده شود هنرمندان و معمارانی آگاه، خلاق و خود باور. افزایش اینگونه معماران محقق نمی‌شود مگر با افزایش مراکزی که بتواند اینچنین معمارانی را تربیت کند و نیز به کار گماردن استادانی که بتوانند اینگونه آموزش دهند.

 

مقدمه :

به نظر ماریا ریبا نویسنده کتاب «تسهیلات آموزشی» اگر دیسیپلینی وجود داشته باشد که بتوان تکامل بشر را کاملاً و به روشنی در آن مشاهده کرد آن دیسیپلین معماری است . زیرا با توجه به انواع، تعدد و بسط و گسترش فرم های معماری در طول تاریخ می توان مسیر طولانی و چه بسا نامنظم تحول تاریخی را ترسیم کرد و از آن ها به شرایط اجتماعی ، مذهبی ، اقتصادی یا شرایط اخلاقی و سیاسی پی برد. خلاصه آنکه معماری به شیوه درک زندگی اجتماعی کمک می کند ، اما آنچه که در این مجال به دنبال آن هستیم و به عنوان مسأله ما طرح شده است ، طراحی دانشکده هنر و معماری با تکیه بر کیفیت فضاهای آموزشی است. «خلق فضا همواره مقصود معماری بوده است فضای آموزش ، نیز بی شک یکی از راهبردهای رسیدن به این مقصود می باشد و دو هدف را دنبال می کند : تعلیم و تربیت معمار . از اینرو توجه به آن ، به دلیل میزان نقشی که در شکل گیری شخصیت معمار به عنوان شکل دهنده اصلی فضاهای معماری دارد ، اهمیت می یابد.» نبود فضاهای آموزشی مناسب و امکانات سخت افزاری یکی از کمبودهای اساسی آموزش معماری در ایران است . آتلیه ها فضای ثابتی را در طول دوره آموزش در اختیار دانشجویان نمی گذارند و امکان آمد و رفت و انجام  پروژه های درسی در تمام ساعات شبانه روز و روزهای سال برقرار نیست. علاوه بر اینها سایت کامپیوتر با امکانات چاپ بیست و چهار ساعته و کارگاه ماکت و چوب با ابزار و فضای مورد نیاز در اختیار همه دانشجویان نیست ، همچنین فضا و امکانات آموزشی ، و نیز ارتباط آموزش معماری با نیازها و خواسته های کنونی و آتی ، از نکاتی هستند که در بسیاری از مراکز آموزشی به شکل مطلوب مورد توجه و بررسی قرار نگرفته اند.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت مطالعات تکمیلی طراحی دانشکده معماری 112 اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد