
پاور پوینت های درس اصول و کلیات مدیریت خدمات بهداشتی _ درمانی دکتر مصدق راد
اصول و کلیات مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
پاور پوینت های درس اصول و کلیات مدیریت خدمات بهداشتی _ درمانی دکتر مصدق راد
عنوان مقاله :بررسی اثر مؤلفه ی قائم زلزله بر جابه جائی برج خنک کننده ی ساخته شده از سازه ی فضاکار با استفاده از تحلیل دینامیکی غیرخطی افزاینده
محل انتشار: دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران تبریز
تعداد صفحات:7
نوع فایل : pdf
کنترل فرآیند
مسئولین واحد تولید اطمینان حاصل می نمایند که کلیه فعالیت های آنان بر اساس برنامه ها و ترتیبات از پیش تعیین شده و طبق طرح کیفیت ، مشخصات و استاندارد های فنی و روش های اجرایی و دستورالعمل های کاری ، صورت می پذیرد .
1-2 . تاریخچه گندم
منشا گندم به درستی روشن نیست ، هرودوت مورخ یونانی که یادداشت هایی از یک پیشوای مذهبی کلده جمع آوری کرده، از مطالعه ی آنها به این نتیجه رسیده که گندم در زمان حکومت کلده و آشور و پیش از آن در بین النهرین به طور وحشی می روییده است ، او در پنج قرن پیش از میلاد در نوشته های خود روش خرد کردن گندم و تهیه ی نان در مصر را شرح داده است .
کاوش های باستان شناسی اخیر نشان داده است که گونه های گندم وحشی از حدود 15000 سال پیش از میلاد در مصر و بین النهرین می روییده است.
2-2 . گیاه شناسی گندم
گیاه گندم ممکن است از گونه های علف های هرز نزدیک به خانواده گرامینهAgrophron یا از گونه های وحشی گندم ، Aegilops باشد . جزو گیاهان گلدار ¹ زیر شاخه نهان دانه گان ² ، در رده گیاهان تک لپه ای ، در راسته گلومی فلورا ³ در تیره یا فامیل Gramineae و جنس Triticum است.
تعداد گونه های شناخته شده گندم متجاوز از 3000 است، اما از بین این تعداد حدود 10 گونه به طور کامل شناسایی شده و از بین این تعداد سه گونه در تجارت بین المللی دارای اهمیت بیشتری می باشند که هر سه از جنس تریتیکوم هستند و عبارتند از :
1. Triticum vulgar (common wheat)
2. T.Durum
3. T.Compactum (club-wheat)
برخی دیگر از گونه های گندم عبارتند از :
T.Turgidum-poular wheat
T.Polonicum
T.Dicoccum emmer whaet
گونه ایرانی T.Persicum
T.Spelta
T.Orientala
T.Dicoccum
تریتیکوم و ولگار در مجموع مهمترین گندم مورد استفاده آسیاب داران برای تولید آرد مناسب جهت تولید نان است، به علاوه بیشتر آرد مصرفی برای تولید بیسکویت و کیک هم از همین گونه تولید می شود.
-------------------------------------------------------------
1. Spermatophyan
2. Angiosperm
3. Glum florae
تریتیکوم دیوروم مناسب ترین گونه گندم برای تولید ماکارونی است.
تریتیکوم کمپکتوم دارای مقدار پروتئین کمتری است و برای تولید فرآورده های قنادی و بیسکویت مناسب است.
3-2 . مشخصات فیزیکی دانه گندم
متوسط طول دانه گندم 6 میلیمتر (3 تا 10) ، عرض 8/2 میلیمتر (3 تا 5) ، ضخامت 3/2 میلیمتر و بیضوی شکل است که یک طرف آن صاف و دارای برآمدگی است و طرف دیگر آن دارای شکافی در تمام طول دانه است، دانه گندم به طور مشخص از سه قسمت آندوسپرم، پوسته و جوانه تشکیل شده است.
فصل 1 آشنایی کلی با مکان کارآموزی 1
تاریخچه2
خط مشی کیفیت 3
سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل 4
کنترل فرآیند 5
فصل 2 تاریخچه گندم 6
1-2 تاریخچه گندم 7
2-2 گیاه شناسی گندم 8
3-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 9
4-2 طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی 10
1-4-2 گندم قرمز بهاره 10
2-4-2 گندم دیوروم و دیوروم قرمز 10
3-4-2 گندم سخت قرمز زمستانه 10
4-4-2 گندم نرم قرمز زمستانه 10
5-4-2 گندم سفید ( سخت و نرم) 10
6-4-2 گندم مخلوط 10
5-2 عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم 11
1-5-2 وزن حجمی یا وزن واحد حجم 11
2-5-2 وزن دانه 11
3-5-2 اندازه و شکل دانه 11
4-5-2 سختی دانه 11
5-5-2 زجاجیت 11
6-5-2 رنگ 12
7-5-2 دانه های سیب دیده 12
8-5-2 ناخالصی ها 13
6-2 بیماری های گندم 14
1-6-2 زنگ گندم 14
2-6-2 فوزاریوم گندم 14
3-6-2 سیاهک 14
4-6-2 ناخنک 14
5-6-2 نماتد گندم 14
7-2 عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم 15
1-7-2 رطوبت 15
2-7-2 مقدار پروتئین 15
3-7-2 کیفیت پروتئین 16
4-7-2 اسیدیته چربی 16
8-2 جنبه های صنعتی ترکیبات گندم 17
1-8-2 کربوهیدرات ها 17
2-8-2 گلوتن 20
3-8-2 چربی ها 21
4-8-2 پنتوزان ها 22
5-8-2 سایر قندها 23
6-8-2 آنزیم های گندم 23
7-8-2 مواد معدنی گندم 24
8-8-2 ارزیابی حسی گندم 24
9-2 نگه داری گندم 28
1-9-2 سیلو های نگه داری گندم 28
10-2 نمونه برداری از گندم برای ارزیابی 30
1-10-2 آزمون نمونه ها 30
فصل 3 آسیاب کردن 32
مقدمه 33
1-3 مواد اولیه خام 33
2-3 مراحل تهیه 33
3-3 مراحل مختلف 34
4-3 شستشوی گندم 36
5-3تمیز کردن به روش خشک36
6-3 الک جدا کننده 37
7-3 جدا کردن بذر علف های هرز37
8-3 آسپیراتور38
9-3 پوست گیری 38
10-3 آهن گیر38
11-3 شن گیر 39
12-3 سیکلون ها 39
13-3 فرآیند آسیاب کردن گندم 40
14-3 مواد افزودنی به آرد40
15-3 مخاطرات و پیشگیری از آنها41
16-3 مداوای بیماران خارش ناشی از حبوبات 44
فصل 4 تکنولوژی تولید ماکارونی 45
مقدمه 46
1-4 مواد اولیه ماکارونی 48
1-1-4 سمولینا48
2-1-4 آب 49
3-1-4 تخم مرغ 50
4-1-4 مواد افزودنی مجاز 51
5-1-4 نمک51
6-1-4 السیتئین هیدروکلراید 51
7-1-4 منو و دی گلیسرید 52
8-1-4 بتا کاروتن52
9-1-4 ویتامین C 52
10-1-4 ویتامین های گروه B 52
2-4 فرآیند تولید ماکارونی53
1-2-4 روش غیر پیوسته 53
2-2-4 مخلوط کردن اجزاء خمیر 53
3-2-4 ورز دادن خمیر 55
4-2-4 دستگاه رشته ساز 56
5-2-4 قالب های ماکارونی 57
تمیز کردن قالب ها و پرس ها 59
6-2-4 خشک کردن ماکارونی59
1-6-2-4 گرمخانه های ماکارونی 59
2-6-2-4 سیستم گرمایش 60
3-6-2-4 فن ها 60
4-6-2-4 سیستم مکش رطوبت 60
3-4 روش های خشک کردن ماکارونی 61
1-3-4 تئوری های خشک کردن ماکارونی 62
2-3-4 نواقص ناشی از روش های خشک کردن 63
4-4 برش و بسته بندی ماکارونی 65
5-4 ویژگی های ماکارونی65
6-4 ویژگی های پخت ماکارونی 65
7-4 کنترل کیفیت فرآورده نهایی 67
1-7-4 ترک خوردگی رشته های ماکارونی طی مرحله خشک کردن 67
2-7-4 کنترل PH 68
3-7-4 نشاسته در آب پخت 68
4-7-4 آزمون قوام رشته ها68
5-7-4 انحناپذیری یا مقاومت به خمش 69
6-7-4 وجود لک 69
7-7-4 رنگ 69
8-7-4 سایر آزمون ها70
9-7-4 ارزیابی حسی محصول نهایی 70
فصل 5 پروسه تولید 72
توزین غلات 73
تخلیه گندم 73
انتقال و حمل غله 73
معایب سیلوهای فلزی 74
سیلو و تجهیزات مورد استفاده در ذخیره سازی 74
سیلوهای فلزی 74
پروسه تولید آرد 75
عملیات بوجاری و تمیز کردن گندم 75
گندم های مصرفی و نا خالصی های آن ها 76
ناخالصی ها و اثرات نامطلوب آنها 76
بوجاری و تمیز کردن گندم از ناخالصی ها 77
دستگاههای بوجاری و اصول کار آ نها 79
عملکرد دستگاههای شن گیر 80
متد کار 81
عملکرد دستگاه پوست گیر 82
عملیات آسیاب گندم 82
الک کروپ 83
والس 83
فیلتراسیون 84
سیستم قسمت الکترونیک فیلتر 84
اختلاط آرد 84
خلاصه پروسه تولید آرد 85
پوستگیر"بوجاری" والس 85
مواد اولیه ماکارونی 87
سمولینا 87
ویژگی های گندم دیوروم 88
خط تولید 88
انبار آرد 89
اضافه کردن گلوتن 86
اکسترودر 89
قالب های ماکارونی و تمیز کردن آنها 92
گرمخانه 93
خشک کردن ماکارونی های فرمی 94
آزمون های کنترل کیفی 95
عوامل موثر در کیفیت 96
آزمون های کنترل کیفی مواد اولیه 96
الک کردن آرد 96
اندازه ذرات آرد 97
آزمون کمیت و کیفیت گلوتن 94
آزمون تعیین گلوتن مرطوب 97
آزمون تعیین مقدار گلوتن خشک 98
آزمون رطوبت 98
آزمون خاکستر و خاکستر غیر محلول در اسید 98
آزمون های کنترل کیفی فرآورده نهایی 98
آزمون پخت 99
فصل 6 آزمایش ها 100
آزمایش اول 101
آزمایش دوم 104
آزمایش سوم 106
آزمایش چهارم 107
آزمایش پنجم 109
آزمایش ششم 110
روش اسپکتروفتومتری آهن 114
فصل 7 شیمی در خدمت پخت و پز 125
عمل پختن و آزاد شدن دیاکسید کربن126
منوساکاریدها 127
الیگوساکاریدها128
پلیساکاریدها128
نشاسته 129
گلیکوژن129
سلولز 129
منابع
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداددصفحه:13
موضوع طرح : چاپ و تولید عکس های رنگی و سیاه و سفید
ظرفیت : 76500 قطعه در سال
سرمایه گذاری کـل: 758 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 78 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 680 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 22 ماه
اشتغالزایی :11 نفر
مقـــدمه :
هدف از اجرای این طرح احداث یک واحد ظهور وچاپ عکس سیاه وسفید ورنگی در ابعاد 3×2 تا 70×100 بصورت مکانیزه وتجاری جهت استفاده در نمایشگاهها ، تهیه کاتالوگ وبروشورهای تبلیغاتی ، معرفی محصولات تولیدی واحدهای صنعتی ، عکسهای پرسنلی ، یادبود ،مجالس و... می باشد.
روش :
طرح توجیه فنی،مالی و اقتصادی تولید دستمال کاغذی+فرم خام این طرح توجیهی با فرمت قابل ویرایش ورد(word) برای دانلود شما آماده شده وفایل این طرح کارآفرینی بر روی سرورهای سایت آپلود شده است. شما پس از دانلود یک فایل زیپ بدون پسورد خواهید داشت که با دابل کلیک روی آن فایل پی دی اف حاوی این طرح توجیهی را به همراه فرم خام برای نگارش طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی مشاهده خواهید کرد. تمام جدول ها و کلیه محاسبات به طور دقیق و توسط کارشناسان انجام شده و اکنون در اختیار شما قرار گرفته است.در ادامه به معرفی بیشتر این پروژه اشتغال زایی خواهیم پرداخت.
خلاصه طرح اشتغال زایی تولید دستمال کاغذی :
:::در ادامه بیشتر با این مطالعه امکان سنجی آشنا خواهیم شد:::
فایل پروژه کارآفرینی تولید دستمال کاغذی شامل چه مواردی می شود؟
طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی چه استفاده هایی دارد؟
طرح اشتغال زایی تولید دستمال کاغذی همچنین دید شما را باز می کند و احتمالا پس از مطالعه کامل این طرح توجیهی به یک دید کلی و اطلاعات جامع پیرامون موضوعات مرتبط با این پروژه کارآفرینی خواهید رسید و همچنین میزان ضرر و زیان و یا سود احتمالی برای وارد شدن به پروژه تولید دستمال کاغذی را با یک تخمین قابل قبول برای شما قابل محاسبه خواهد بود. مقدار هزینه و سودهای نوشته شده در این طرح توجیهی اگر مثلا برای سال 93 نوشته شده باشد با استفاده از نرخ تورم آن ها را می توانید برای سال جاری تخمین بزنید. تمام چارچوب این طرح توجیهی منطبق با چارچوب های مورد تایید سازمان صنعت،مفدن و تجارت است و همچنین این طرح های توجیهی به این شکل مورد قبول بانک هاست.
طرح های توجیهی که بر روی سایت ما قرار دارد موضوعات زیر در آن ها مورد بررسی قرار گرفته است:
فرم خام طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی شامل چه مواردی است؟
نرخ بازدهی سرمایه = ( هزینه تسهیلات مالی + سود و زیان ویژه ) ÷ کل سرمایه گذاری
دوره برگشت سرمایه = کل سرمایه گذاری ÷ جریان نقدی ورودی سالانه
فایل طرح توجیهی تولید دستمال کاغذی به همراه فایل قابل ویرایش فرم خام پروژه تولید دستمال کاغذی هم اکنون با پسوند زیپ آماده دانلود است و برای دانلود این فایل توجیهی ارزشمند شما کافی است روی دکمه پرداخت کلیک کرده پس از هدایت به صفحه بانک و پرداخت لینک دانلود فایل برای شما نشان داده شده و همچنین یک نسخه از آن برای شما از طریق ایمیلی که قبل از پرداخت وارد کرده اید ارسال خواهد شد.