بلدرچین حیوانی است با خصوصیت پرندگان وحشی شکاری بسیار پرجنب و جوش و متحرک ولاجرم باید در
وضعیتی قرار گیرد که امکان پرواز و خیز داشته باشد. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئینهای
پرندگان معمولی 5 تا 10 درصد بیشتر است همچنین بسیاری از انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پرندگان
یافت نمی شود در گوشت این پرنده موجود می باشد.
فایل pdf طرح تولید و پرورش بلدرچین به ظرفیت اسمی 420000 قطعه در سال همراه با برآورد هزینه ها و سود آوری سالیانه
تایید شده بوسیله دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی وزارت تعاون
طرح توجیهی پرورش بلدرچین