<!--StartFragment-->
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 19
صفحه نمایشهای لمسی
چکیده:
یکی از دغدغه های طراحان سیستمهای رایانهای برای محصولاتشان داشتن یک رابط خوب با کاربران است به عبارت دیگر طراح باید سیستمی طراحی کند که علاوه بر داشتن عملکرد خوب، کاربر پسند نیز باشد و نیاز به صرف وقت و هزینه های زیاد برای آموزش کاربران آن سیستم نباشد و در نهایت نحوه ارتباطش با کاربران ساده و سریع باشد.از این رو فناوری "تاچ اسکرین" یا صفحه لمسی اهمیت پیدا کرده و برای برخی کاربردها به طور گسترده استفاده می شود.فناوری های ساخت صفحه لمسی و همچنین کاربرد آنها موضوع بحث این مقاله است.در این مقاله سعی شده تا انواع مختلف صفحه لمسی مانند Resistive و Infrared و Capacitive و[SAW[2 را توصیف کرده و به بررسی نحوه ی کار آنها بپردازیم.
کلید واژه ها:
صفحه لمسی
Resistive ، Infrared ، Surface Acoustic Wave ، Capacitive ، Wire ، POS ، ATM ، Voting systems ، Touch Screen ، Built-in ، Add-on.
مقدمه:
شاید تا به حال مانیتورهایی مجهز به صفحه نمایش لمسی را دیده باشید اینگونه صفحه نمایش ها دارای مزیتها و معایبی هستند که البته در منظورهای مختلف استفاده از آنها به نفع ماست به عنوان مثال در دستگاه های[ATM[3 یا عابر بانک نیاز شدیدی به این فناوری احساس می شود.کار با این دستگاهها بدین صورت است که کاربر بسته به اینکه صفحه لمسی با چه فناوری ساخته شده نقطه ی مورد نظر که نمایش یک کلید یا لینک می باشد را توسط قلم مخصوص یا انگشت لمس کرده و فرمان لازم یا درخواست خود را وارد سیستم می کند.همانطور که می دانید از مانیتور همیشه به عنوان یک دستگاه خروجی یاد می شد حال با افزودن Touch Screen به آن، می تواند جای موشواره[4] یا صفحه کلید را گرفته و به عنوان یک دستگاه وروردی/خروجی به کار رود.
مزایای صفحه لمسی
رایانه های مجهز به صفحه لمسی دارای سه مزیت زیر هستند:
فضای کمی اشغال می کنندوقسمتهای متحرک کمتری دارند می توان از آنها به عنوان یک دستگاه ثابت و جمع و جور در یک نقطه استفاده کرد.
انواع صفحه لمسی از لحاظ طریقه نصب
صفحه لمسی ها به دو شیوه در مانیتور ها استفاده می شوند:
Built-in
Add-on
در روش Built-in هنگامی که مانیتور در کارخانه تولید می شود به طور سازمانی صفحه لمسی را در آن جای می دهند.اینگونه صفحه لمسی ها مخصوص کارهای سنگین خلق شده و مستقیما روی تیوپ [CRT[5 سوار می شوند.
در روش Add-on صفحه لمسی را می توان بعدا روی مانیتور ها اضافه کرد.اینگونه صفحه لمسی ها قابهایی شفاف هستند که کنترلر آنها در داخل قاب جاسازی شده و روی صفحه ی مانیتور نصب می شوند.
کاربردهای صفحه لمسی
کیوسکهای اطلاعاتی از جمله نمایشگر راهنمای توریستی در فرودگاهها و ترمینالهای مسافرتی می توانند اطلاعات مربوط به هواشناسی و پروازها را به کاربران یا مردم عادی ارائه دهند، راهنمای عمارتهای بزرگ که ممکن است در گوشه و کنار عمارت نصب شده باشند مانند حرمسراها و اماکن زیارتی سیاحتی وسیع که استفاده از آن توسط مبتدی ترین کاربران میسر باشد، همینطور در موزه های بزرگ می توان برای اطلاع رسانی راجع به اجسام موجود در موزه استفاده کرد و .... که به کارگیری این ابزار اطلاع رسانی بستگی به ابتکار مسئولین می تواند در جای خود نقش بسیار موثری داشته باشد.
مکانهای فروش فوری یا POS[6] ، مثلا باجه های بلیط فروشی ، بوفه های فروش مواد خوراکی ، فروش نشریات و روزنامه ها و ....
سیستمهای کنترلی اتوماتیک و [PLC[7 ها، در کارخانه های تولیدی بزرگ برای کنترل دستگاههای عظیم ، نمایشگر وضعیت دستگاهها حین کار و امکان دخالت دستی در کار دستگاه و ...
اهداف آموزشی ، به خاطر راحتی استفاده از آن می تواند در یادگیری کاربر موثر باشد به خاطر اینکه کاربر نیاز به داشتن اطلاعات مربوط به استفاده از رایانه را ندارد و تمرکز بیشتری روی موضاعات مخصوص به خود دارد و ...
به واسطه راحت بودن کار با آنها برای افراد عادی اخیرا تلاشهای زیادی در جهت استفاده از این فناوری در سیستمهای رای گیری[8] شده است مانند انتخابات سراسری.
این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید
<!--EndFragment-->
دانلود تحقیق کامل درباره صفحه نمایشهای لمسی