اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه بررسی سیستم حسابداری بانک داری اسلامی بانک ملی. doc

اختصاصی از اینو دیدی پروژه بررسی سیستم حسابداری بانک داری اسلامی بانک ملی. doc دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه بررسی سیستم حسابداری بانک داری اسلامی بانک ملی. doc


پروژه بررسی سیستم حسابداری بانک داری اسلامی بانک ملی. doc

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: word

قابل ویرایش 100 صفحه

 

مقدمه:

تشکیل بانک بشکل جدید نخستین بار در سال 1285 هجری شمسی( 1324 ه‍ - ق ) ده سال قبل از بوجود آمدن بانک شاهی از سوی حاج محمد حسن امین دارالضرب یکی از صرافان بزرگ تهران به مظفرالدین شاه قاجار پیشنهاد شد . در این پیشنهاد پس از اشاره به تاثیر بانک درپیشرفت صنعتی کشورهای اروپایی و ذکر اینکه رواج صنعت و احداث خطوط آهن و تلگراف بدون ایجاد بانکی بزرگ میسر نیست و تاکید براینکه چنین موسسه‏ای باید با اشتراک و اتفاق دولت و ملت بوجود آید. متاسفانه این پیشنهاد با دخالتهای بیگانگان و عوامل آنان جامعه عمل نپوشید و بجای آن بانک شاهی در ایران مستقر گردید.

پس از استقرار مشروطیت هنگامی که دولت از مجلس شورای ملی اجازه استقراض خارجی خواست، احساسات ملی که از وامهای گذشته و رفتار بانکهای بیگانه جریحه دار شده بود به هیجان آمد و نمایندگان مردم بمنظور قطع نفوذ سیاسی و اقتصادی بانکهای مذکور و در ترمیم وضع مالی خزانه ضمن مخالفت با استقراض خارجی تاسیس بانک ملی را خواستار شدند، و جمعی از بازرگانان و صرافان متعهد مشارکت در این بانک ر ا نمودند و در آذرماه 1285 اعلان آن که مبین احساسات عمومی و علاقه مردم به تاسیس یک بانک اعتباری ملی در ایران بود انتشار یافت .

در روز 23 آبان 1285 میرزا ابوالقاسم ناصرالملک وزیر مالیه وقت مظفرالدین شاه در مجلس شورای ملی حاضر شد و از اوضاع نابسامان مالی کشور خبرداد و پیشنهاد داد که دولت برای رفع این مشکل مبلغی از کشورهای اروپایی وام دریافت کند که با مخالفت شدید نمایندگان مواجه شد . نمایندگان پس از شور و پیگیری در روز 9 آذر ماه همان سال با تأسیس بانکی که بتواند برای کشور سود داشته و با سپرده های مردم به نفع کشور و مردم کارکند موافقت کردند. خبر تشکیل بانک ملی با سرمایه 15 میلیون ( 30 کرور) قابل افزایش به 50 میلیون تومان با وجد و شعف عموم ملت روبرو شد.

از طرفی دیگر تغییرات ناگهانی در اوضاع سیاسی و انعقاد قرارداد 1907 میلادی بین دولتهای روسیه و انگلیس و تقسیم ایران و نیز آغاز جنگ جهانی اول و ورود نیروهای اشغالگر به ایران تمام کوششها و تلاشهای تشکیل بانک ملی را نقش بر آب کرد و این آرزوی بزرگ مردم سالها به تعویق افتاد.

پس از پایان جنگ جهانی اول و خروج اشغالگران از ایران ، سرانجام قانون تاسیس بانک ملی ایران در جلسه مورخ 14 اردیبهشت 1306 به تصویب مجلس رسید و اساسنامه بانک در 14 تیر ماه 1307 مورد تصویب کمیسیون مالیه مجلس قرار گرفت و در روز سه شنبه20 شهریور 1307 بانک ملی ایران در تهران رسماً کار خود را آغازکرد.

اولین مدیر عامل بانک ملی دکتر کورت لنیدن بلات و معاون او فوگل به همراه 70 کارشناس از کشور آلمان به ایران آمدند. بر حسب اساسنامه بانک ، بانک ملی ایران بصورت یک شرکت سهامی دارای شخصیت حقوقی شناخته شد و تابع قوانین تجاری تلقی گردید . سرمایه اولیه بانک 20 میلیون ریال بود که فقط 8 میلیون آن پرداخت شد و در سال 1314 سرمایه بانک به 300 میلیون ریال و در سال 1331 به دومیلیارد ریال افزایش یافت که تمام آن پرداخت شده است . با توجه به اینکه در آن تاریخ متخصصین بانکی در ایران وجود نداشت بموجب قانونی اجازه استخدام اتباع سویسی یا آلمانی بمنظور اداره بانک داده شد. تعداد کارکنان بانک در روز افتتاح اعم از ایرانی و آلمانی از 27 نفر تجاوز نمی‏کرد در حال حاضر تعداد کارکنان بانک ملی ایران بالغ بر 45 هزار نفر است . در ابتدای تاسیس بانک علاوه بر شعبه مرکزی دو شعبه در بازار تهران و بندربوشهر که مهمترین بندر بازرگانی آنروز ایران بود تاسیس گردید .

 

فهرست مطالب:

مقدمه

ادارات بانک عبارتند از

فرهنگ سازمانی « رفتار اداری

سازمان چیست ؟

انواع مختلف ساخت سازمانی

سازمان رسمی و غیر رسمی

سازمان رسمی

سازمان غیررسمی

تفاوت های سازمان رسمی و غیررسمی

فصل اول

تعریف پول

انواع پول

وظایف پول

 تشکیل بانک مرکزی

بانکداری در ایران

وظایف بانکها

ملی شدن بانکها

اداره امور بانکها

مجمع عمومی بانکها بدوصورت تشکیل می شود

وظایف مجمع عمومی فوق العاده

شورایعالی بانکها از 8 نفر عضو بشرح زیر تشکیل می شود

پیشنهاد انتصاب اعضای هیأت مدیره بانکها به مجمع عمومی

شورای پول و اعتبار

ادغام بانکها

بانک صادرات

حذف بهره از سیستم بانکی

فصل دوم

 صندوق

عملیات صندوق

تعریف صندوق

ساختار دایره صندوق

اهم مسئولیتهای رئیس دایره صندوق بشرح زیر است

اهم وظایف و مسئولیتهای سر تحویلدار بشرح زیر می باشد

اهم وظایف کاربران بشرح زیر می باشد

کلید های صندوق یاخزانه

فیشهای نقدی

روش نگهداری فیشهای نقدی در دایره صندوق

صرفه جوئی در مصرف فرمها و اسناد

اختیارات و رمز کارکنان

اموریکه در دایره صندوق انجام می پذیرد

دریافت وجوه نقد

اسناد صادره جهت منضور نمودن وحوه وصولی بشرح زیر می باشد

پرداخت وجوه نقد

نقل و انتقال وجوه

صورت وضعیت صندوق

کسری یا فزونی صندوق

یادآوری

دوبار شماراسکناس

فصل سوم

نتیجه گیری


دانلود با لینک مستقیم


پروژه بررسی سیستم حسابداری بانک داری اسلامی بانک ملی. doc
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد