اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات

اختصاصی از اینو دیدی دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات


دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات

 

مشخصات این فایل
عنوان: نگهداری میوه و سبزیجات
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 19

این مقاله در مورد نگهداری میوه و سبزیجات می باشد .

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله نگهداری میوه و سبزیجات

  مقدمه
 استانداردهایی که در باره شرایط مناسب نگهداری میوه ‏ها و سبزیها در سردخانه تدوین شده است روی میزان مناسب بعضی از عوامل فیزیکی مانند درجه حرارت , رطوبت نسبی نسبت جریان هوا و میزان تعویض هوا تأکید دارند .  برای مشخص کردن این عوامل و پیشگیری تعبیرهای مختلف ( مثلا فرق بین حرارتی که به یک فرآورده .......(ادامه دارد)

حرارت مناسب برای نگهداری‏های طولانی : حرارتی است که نگهداری فرآورده را به نحو رضایت بخشی در اتمسفر طبیعی یا کنترل شده برای مدتها طولانی و تا زمان مصرف ممکن می‏سازد خطر آسیب‏های ناشی از درجه حرارت بستگی به مدت زمانی دارد که فرآورده تحت آن درجه حرارت نگهداری می‏شود , بطوریکه ممکن است فرآورده‏هائی را برای مدت کم .......(ادامه دارد)

اساس اندازه‏ گیری :
 برای نگهداری‏های طولانی میوه‏ها و سبزیها هدف اینست که رطوبت نسبی را به نحوی تنظیم کرد که تا حد امکان ثابت باشد عملا به وجود آوردن چنین رطوبت نسبی در سردخانه احتیاج به زمان دارد و اندازه‏گیری آن باید هنگامی صورت گیرد که تقریبأ تعادل برقرار باشد .  
 عوامل زیر در چگونگی تعادل رطوبت نسبی در سردخانه مؤثر است .  
 3 ـ 2 ـ 1 قرار دادن کالا در سردخانه ( به طور قابل ملاحظه‏ای ممکن است در ابتدا و انتهای بارگیری متناوب باشد )  
 3 ـ 2 ـ 2 تغییر شدت تعرق میوه ( تعرق میوه‏هایی که در حال سرد شدن .....(ادامه دارد)

تعویض هوا :
 4 ـ 2 ـ 1 اندامهای گیاهی مخصوصأ میوه‏ها ضمن تنفس (CO2) و اتیلن که رسیدن بعضی میوه‏ها را در حرارتهای بالای 4 درجه سانتیگراد تسریع نموده و در حرارتهای بالای 7 درجه دارای اثر محسوس می‏باشد و مواد فرار آزاد می‏کند برای جلوگیری از ضرر این مواد که به مرور در انبار جمع می‏شوند لازم است که هوای انبار تعویض گردد این عمل بخصوص در روزهای اول سرد کردن فرآورده که فعالیتهای متابولیکی شدید است و در موقع رسیدن میوه ....(ادامه دارد)

اندازه ‏گیری نسبت جریان هوا بر حسب لزوم می‏تواند بر اساس هوای خارج شده یا وارد شده به کولرها انجام گیرد .
اندازه‏ گیری تعویض هوا بهتر است بر اساس هوایی که وارد سرد خانه می‏شود انجام گیرد اندازه‏گیری توزیع هوا در انبار مشکل بوده و عملا در سردخانه‏ها معمول نیست بلکه فقط در برنامه‏های دقیق و تحقیقاتی انجام می‏گیرد برای ایجاد یک سیستم تهویه خوب باید از بی نظمی .....(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله نگهداری میوه و سبزیجات

تعاریف عوامل فیزیکی نگهداری میوه‏ ها و سبزیها در سردخانه و روش اندازه‏ گیری آنها
مقدمه
هدف و دامنه کاربرد
درجه حرارت
رطوبت نسبی
جریان هوا


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد