
روش های خشک کردن مواد غذایی
با فرمت قابل ویرایش word
تعداد صفحات : 20 صفحه
فهرست مطالب
فرآیند خشک کردن : 1
تجهیزات مورد استفاده د رخشک کن ها: 2
خشک کن های آدیاباتیک : 3
خشک کن های کابینی: 3
خشک کن های کوزه ای: 4
خشک کن های تونلی: 5
خشک کن های کندویی: 7
خشک کن های نواری: 7
خشک کن ها با بستر سیال: 8
خشک کن های پا ششی: 9
خشک کن های غیر آدیاباتیک : 10
خشک کن های غلتکی: 10
خشک کن های تحت خلاء : 11
خشک کردن به وسیله ی منابع دی الکتریک : (مایکرو ویو). 12
فرآورده های لبنی.. 13
خشک کردن بوسیله ی تمعیر ( خشک کن های انجمادی ) : 13
بسته بندی مواد غذایی خشک : 15
ویژگی های قابلیت نفوذ : 16
تغییرات دما : 16
عبور نور: 16
ملاحضات شیمیایی و بیو شیمیایی: 17
منابع. 17
تحقیق روش های خشک کردن مواد غذایی