گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب استفاده می شود. در حقیقت گلاب محصول سنتی ایران می باشد که برگرفته از گلهای تازه محمدی می باشد و در مورد آن همین بس که متبرک به نام حضرت رسول (ص) می باشد و نام آن حضرت را به همراه دارد.
سرفصل مطالب طپروژه تولید گلاب:
مقدمه 4
ویژگیهای گلاب مرغوب 4
تعیین مصرف سرانه 7
نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی: 8
نشانه گذاری: 10
مصارف عمده گلاب 11
بررسی واحدهای تولیدی محصول 11
قیمت فروش: 13
روشهای مختلف تولید: 14
اصول کلی و علمی فرایند تولید: 17
مراحل کنترل کیفیت: 21
کنترل کیفیت مواد اولیه: 23
آزمایشات شیمیایی آب 24
کنترل کیفیت فرآیند: 28
مهمترین نقاط خط تولید (گلوگاهها) 29
آزمایشات و کنترلهای خاص محصول 31
آزمونهای ارگانولپتیک: 31
تعیین وزن مخصوص بروش پیکنومتری 31
تعیین اندیس اسیدی 33
تعیین اندیس استر 34
تعیین اندیس ید 35
تعیین اندیس اکسیداسیون 36
تعیین مقدار الکل اتیلیک در گلاب 38
اندازه گیری بیکرمات پتاسیم مانده 39
تعیین مقدار فلزات در گلاب 42
مشخصات عملکرد واحد تولید گلاب 53
بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید: 53
بررسی تاسیسات عمومی: 55
بررسی نیروی انسانی 58
زمین و زیر بنا: 58
بررسی کل سرمایه مورد نیاز 62
سرمایه های غیر قابل استهلاک: 62
هزینه های غیر قابل استهلاک: 62
هزینه های قابل استهلاک: 62
هزینه های متغیر تولید 64
کل سرمایه مورد نیاز 66
تحقیق تولید گلاب به صورت فایل ورد docx و در 66 صفحه می باشد که برای به هم نریختن متن لطفا دو فونت Bnazanin , Btitre که همراه فایل دانلود شده است را در صورت نداشتن این دو فونت به مجموعه فونتهای خود اضافه وهمچنین از افیس 2010 به بالا برای نمایش بهتر فایل استفاده نمایید.
دانلود پروژه کامل در مورد روشهای تولید گلاب ، آزمایشات و سرمایه لازم جهت تولید گلاب