مشخصات این فایل
عنوان: شرکت تولید لوازم خانگی
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 105
این گزارش کارآموزی درمورد شرکت تولید لوازم خانگی می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی شرکت تولید لوازم خانگی
طرز کار یخچال:
پس از روشن کردن یخچال کمپرسور بکار افتاده و از لوله فشارگاز را به داخل کندانسوری که به منظور تبخیر آب اوپراتور در زیر یخچال قرار گرفته می رساند.
گاز پس از عبور این لوله ها به قسمت تحتانی کندانسور اصلی وارد شده و در آنجا تا اندازه ای خنک شده و وارد لوله تحتانی کمپرسور که در داخل روغن قرار گرفته می شود و پس از اخذ حرارت، روغن کمپرسور گاز از لوله دیگر خارج شده و به کندانسوراصلی وارد می شود. پس از عبور از کندانسور وارد دوایر شده و رطوبتهای احتمالی آن گرفته شده سپس گاز مایع خنک با فشار وارد لوله مویی شده و از آنجا به فریزر وارد می شود و چون لوله های فریزر ضخیم است (سطح مقطع زیاد) در اثر وارد شدن گاز با فشار زیاد تبخیر شده و حرارت محیط را می گیرد و پس از عبور از فریزر وارد اوپراتور شده و از آنجا توسط لوله برگشت به کمپرسور بر می گردد. برای اینکه مقدار حرارت باقی مانده در گاز مایع گرفته شود لوله مویی را به لوله برگشت لحیم کرده اند. .....(ادامه دارد)
بخاری:
در شرکت ارج دو نوع بخاری نفتی و گازی تولید می شود که هر کدام آنها در مدلهای مختلفی می باشند.
بطور کلی بخاری وسیله ای است که از طریق جابجایی هوای محیط اطراف خود را گرم می کند که این عمل بر اثر تبدیل انرژی شیمیایی ماده سوختنی به انرژی حرارتی می باشد که ماده سوختنی که بکار می رود می تواند جامد (مثل چوب و زغال سنگ) مایع (مثل نفت و گازوئیل) و گاز (گاز مایع و گاز شهری) باشد.
شرکت ارج از همان سالهای نخست توسعه خود تولید بخاری نفتی را آغاز نموده و تاکنون مدلهای مختلفی را به بازار عرضه کرده است که تمامی آنها در نوع خود از کیفیت مطلوبی برخوردار بوده و هست.
قانونی که در سیستم مصرف نفت در بخاری های نفتی بکار گرفته شده استفاده از قانون ظروف مرتبط است بطوریکه در بخاری های نفتی کاربراتور دار اجاق بخاری و کاربراتور را طوری قرار داده اند که اگر نفت وارد اجاق شده و نسوزد قبل از اینکه سطح نفت اجاق به اولین سوراخهای توری اجاق بر دو سطح نفت داخل کاربراتور با سطح نفت اجاق یکسان شده و چون فشار جو روی کاربراتور و اجاق اثر دارد در نتیجه دیگر نفت از کاربراتور به اجاق جریان پیدا نمی کند.
در کارخانه ارج سطح نفت اجاق بخاری نفتی و آبگرمکن نفتی ربا طوری طراحی کرده اند که سطح نفت اجاق ده میلیمتر مانده به اولین سوراخ توری اجاق با سطح نفت داخل کاربراتور یکسان شده و دیگر جریان پیدا نمی کند. .....(ادامه دارد)
خصوصیات سیستم های توزیع برق مرکز صنعتی:
دو خصوصیت مهم سیستم های برقی ولتاژ و فرکانس آنهاست و لازمست برای عملکرد صحیح دستگاهها ثابت نگاه داشته شوند. براساس مقررات تغییر ولتاژ برای مدارهای روشنایی نباید از %5/2 مقدار اسمی و در مورد موتورها از % مقدار اسمی متجاوز گردد. در چراغهای روشنایی ولتاژ کمتر از مقدار اسمی میزان روشنایی را خیلی کاهش می دهد و ولتاژهای بیشتر از مقدار اسمی عمر مفید آنها را کاهش می دهد. در مورد موتورها و ولتاژهای کمتر از مقدار اسمی کوپل تولید شده موتورها را کاهش می دهد و ولتاژهای بالا بر بالا رفتن فلوی مغناطیسی ماشین و افزایش تلفات و کاهش عمر مفید موتورها می گردد. با اینکه نیروگاهها ولتاژ بطور اتوماتیک ثابت نگاه داشته می شود بعلت تغییر بار در کارخانه و تغییرات افت ولتاژ در خطوط انتقال و توزیع ولتاژ تغییر می کند. برای نگه داشتن ولتاژ در محدوده ی مجاز از فازنهای تصحیح فریب قدرت یا تغییر دهنده هاث خودکار و یا اتصال موازی مواد خصوصی کارخانه با شبکه توزیع استفاده می شود. با اینکه فرکانس در نیروگاهها بطور اتوماتیک کنترل .....(ادامه دارد)
اثر پوستی «Skin effect»
می دانیم که عبور جریان از هر هادی مقاومت دار طبق روابط باعث افزایش دمای آن می شود و بموجب این حقیقت چنانچه از قطعات فلزی داخل بوته جریان پر آمپری عبور کند ذوب این قطعات قطعی می شود. ولی ذوب فلزات با این روش (اتصال سیستم) در عمل با اشکالات فنی زیادی مواجه است.
بر اثر پدیدة پوستی در جریان متناوب توزیع جریان در داخل قطعات هادی قطور و بزرگ بطور یکنواخت نیست و تراکم شدت جریان در واحد سطح آن در قسمت های خارجی بیشتر است. این پدیده در مورد هادیهای که با مقاطع کوچک که حاصل جریان های متناوب با فرکانس پایین هستند اهمیت چندانی ندارد. با افزایش فرکانس اثر پوستی نیز بیشتر می شود در حالیکه در جریان سیستم اثر پوستی .....(ادامه دارد)
کورة بدون هسته
در این نوع کوره های القایی مواد شارژ در داخل بوته ای که از نوع جدارة نسوز کوبیده شده است ذوب می شود یک کویل مسی (با سطح مقطع اولة تو خالی یا به شکل حرف D یا مربع تو خالی) با قابلیت هدایت زیاد برق دور جداره را احاطه کرده است که در هنگام عبور جریان یک میدان مغناطیسی در امتداد محورش ایجاد می کند. این کویل از طریق عبور آب از داخل آن خنک می شود. حلقه های این کویل با موادی از قبیل آزبست یا میکا از یکدیگر عایق شده اند. بدین ترتیب از اتصال کوتاه شدن جریان برق جلوگیری می شود در اطراف کویل به فواصل معین و مساوی (yoke) یوک ها مغناطیسی قرار گرفته اند که مسیر برگشت فلوی مغناطیسی را تشکیل می دهند و ضریب توان را بهبود می بخشند، کل کوره در یک سازة مستحکم به طوری قرار گرفته و نصب شده است که بتواند توسط وسایل هیدرولیکی در هنگام ریختن مذاب حول محوری که از ناودان بار ؟؟ریزی می گردد دوران کند. .....(ادامه دارد)
موازی کردن ماشین سنکردن:
تعریف پارالل کردن ـ اگر چنانچه سه فاز خروجی دو یا چند ماشین نظیر به نظیر به هم متصل شوند قدرت تولیدی مجموعة آنها (اکتیو دراکتیو) قدرت مورد نیاز بار را تأمین خواهد نمود علت اول ضرورت موازی کردن توسعة مصرف تدریجی و در طول زمان صورت گرفتن بارامت علت دوم بهبود ضریب بهره برداری.
روغن ماشین سنکردن با شبکه پارالل است با تبخیر گاورنر اکسایتر توان اکتیو وراکتیو تحویلی به بار را تغییر می دهیم و ولتاژ و فرکانس شبکه ثابت است اما وقتی ماشین به صورت تک کار می کند و با شبکه .....(ادامه دارد)
حفاظت کویل
در اثر کویل های کوره های القایی بدون هسته عایق بندی الکتریکی روی لوله های سی انجام می شود. اینکار به منظور کاهش احتمال خطر اتصال کوتاه بین حلقه های کویل انجام می شود.
مادة عایق باید تحمل ولتاژ و حرارت زیاد را داشته باشد. برای عایق بندی از مواد گوناگونی از قبیل نوار شیشه ای لاکی، رزین های اپولکی و همچنین نوارهای آزبست استفاده می شود. در کوره های القایی کارخانة ارج از «گارلاک» استفاده شده است.
برای محافظت کویل ها و عایق ها در برابر حرارت باید آنها را با آب خنک کرد.
برای رفع گرفتگی و تمیز کردن مسیر عبور آب از اسید کلریدریک یا سولفامیک در حدود 5 درصد استفاده می شود. پمپ های آب را با فشار در کویل و خازن ها و ترامن ها و کابل ها وارد می کنند. اگر آب در لوله ها جریان نداشته باشد. مدارهای کنترلی اجازة روشن شدن کوره را نمی دهند دمای آب نیز هر لحظه تست می شود و آب نمانیز آب را نشان می دهد.
هر گونه زنگ زدگی و آب در داخل بوته و مذاب باعث سور نیرشدن و خالی شدن بار کوره می گردد. کل زمان بارگیری کوره 3 ساعت بوده و هر سه ساعت یکبار کوره بارگیری می شود. .....(ادامه دارد)
بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی شرکت تولید لوازم خانگی
تاریخچه شرکت ارج:
تولید:
تولیدات کارخانه ارج:
ساختمان و تزئینات کابین:
ساختمان درب یخچال:
طرز کار یخچال:
قطعات الکتریکی ماشین لباسشویی:
کولر
طرز کار کولر:
سیستم آبرسانی به پوشالها:
دبی و مشخصات کولر:
طرز کار آبگرمکن :
آبگرمکن گازی:
بخاری:
طرح سیستم برق مراکز صنعتی:
مقایسه دو روش توزیع فوق:
خصوصیات سیستم های توزیع برق مرکز صنعتی:
«حفاظت و رله»
علت های بروز عیب در سیستم های الکتریکی:
عوامل تحریک در رله ها:
انواع رله از نظر تحریک:
ساختمان و طرز کار رله های حفاظتی:
رلة حرارت:
رله جریان زیاد:
ترانسفورماتورهای اندازه گیری و حفاظتی:
ترانسفورماتورهای اندازه گیری ولتاژ PT :
رله حفاظتی روغنی (غیر الکتریکی):
انواع رلة روغنی:
حفاظت توسط فیوز:
فیوزها به دو طریق عمل می کنند:
فیوز فشار قوی با قدرت قطع زیاد (NH) :
حفاظت ژنراتور:
رله دیفرانسیل:
اتصال حلقه و رلة حفاظت آن:
اثر پوستی «Skin effect»
کورة بدون هسته
اصلاح ضریب قدرت:
کمپزاسیون مرکزی
سیستم بدون جاروبک
توضیع در مورد ژنراتور
MWM کارخانة ارج:
دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولید لوازم خانگی