اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اینو دیدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کاربرد امولسینایرها در کاهش چربی و افزایش کیفیت تغذیه ای

اختصاصی از اینو دیدی دانلود تحقیق کاربرد امولسینایرها در کاهش چربی و افزایش کیفیت تغذیه ای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق کاربرد امولسینایرها در کاهش چربی و افزایش کیفیت تغذیه ای


دانلود تحقیق کاربرد امولسینایرها در کاهش چربی و افزایش کیفیت تغذیه ای

در زمانی که سوء تغذیه و چاقی در سراسر جهان افزایش پیدا کرد شاید این مسئله تعجب آور نبود که سلامتی، تغذیه و مدیریت وزن در گرایش مصرف کننده به صنعت غذا جریان دارد پیامد این گرایش ها یک نوآوری در این بخش بود که بوسیله نیاز به کاهش دریافت اجزای مضر مثل چربی های اشباع ترانس- نمک، شکر تحریک شد در حالیکه تلاش در همه زمان ها برای رسیدن به مواد غذایی تقویتی و فعال مانند موادی معدنی- ویتامین ها- آنتی اکسیدان ها به تندرست زندگی کردن کمک می کنند. آنچه که در بازار امروزه جهت کاهش چربی و کالری محصولات ارائه شده است در واقع یک موفقیت بزرگی است. در uk به تنهایی این بازارها به GBP با ارزش 875/1 میلیون در سال 2004 تقسیم شدند که این میزان بالاتر از GBP 372/1 میلیون در سال 2000 بود در سال 2005 فروشندگان انتظار داشتند به میزان GBP 975/1 میلیون برسند. به هر حال باید این مسئله آشکار شود که در حرکت به سمت و سوی سلامتی محصولات تغذیه ای سخت خواهد بود برای مصرف کننده که انتظار داشته باشد کیفیت غذاها بستگی به مسائلی مانند ارزیابی حسی بافت طعم، ظاهر دارد.

امولیسنایرها به عنوان ابزار ساختاری برای کاهش چربی و یا افزایش تغذیه ای مفید خواهند بود. که نمونه ای از آن ها در تعداد زیادی از سیستم های تولید مواد غذایی نشان داده شده است. برای مثال کاربرد امولسیفایرها در کاهش چربی به عنوان مثال ساختار چربی در خامه هموژنیزه شده و بستنی ها لزوماً ابتکارات جدیدی نیستند اخیراً توسعه های زیادی در زمینه امولسیفایر صورت گرفته از قبیل استفاده از تکنولوژی مزوفاز امولسیفایر که کاربرد آن ها در تولید محصولاتی از قبیل بستنی هایی با میزان چربی صفر و پخش کننده ها می باشد.

امولسیفایر در این مثال عبارتست از ملکول هایی (بدون پروتئین) که از اسیدهای چرب و ترکیبات استخراج شده دیگر بدست می آیند مانند لستین، منوگیلیسریدها.

 

 

 

 

 

 

 

 

فایل ورد 5 ص


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کاربرد امولسینایرها در کاهش چربی و افزایش کیفیت تغذیه ای
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد