] به نوشته کارال : در اینجا تعدادی از غیر قابل قبول ترین اطلاعاتی است که تا به حال دیده ام . ADA نمی تواند از خطرات شیرین کننده های ترکیبی آگاه شود و تا کنون نه فقط قند بلکه قندهای ترکیبی را هم توصیه می کند : مس مرور ! [
اطلاعات بیماری دیابت
قند ها و شیرین کننده های ترکیبی
مصرف قند معمولی خطری برای اشخاص دیابتی ، مشخص شده است .
خبر جدید درباره قند
همانطور که هر بچه ای در مدرسه ایتدائی می آموزد ، شیرینی ، شوری ، تلخی ، ترشی چهار وجه حسس چشایی است . سابقا ، داشتن بیماری دیابت به معنای غذاهایی فاقد لذیذترین این مزه های یعنی شیرینی می باشد . امروزه ، مقررات ممنوعیت از قند راحت شده است ، و شیرین کننده های ترکیبی می توانند غذای کامل و متنوعی را از لحاظ چشایی و تغذیه ای میل نمایند .
زندگی شیرین :
مصرف قند معمولی ( ساکارز ) به عنوان خطری برای اشخاص دیابتی مشخص شده زیرا قند ساده ای است ، پزشکان و رژیم دهندگان غذایی تصور کردند که قند معمولی باید نسبت به کربوهیدرات پیچیده ، مانند نشاسته سیب زمینی و نان هضم شده و جذب خون شود . آنها می پنداشتند که قند معمولی باعث افزایش بیشتر گلوکز خون می شود .
آنها اشتباه بودند ، حداقل 10 درصد تحقیقات نشان داده اند که قندهای ساده ، گلوکز خون را بالاتر و سریعتر از سایر کربوهیدراتها افزایش نمی دهند .انجمن آمریکایی دیابت توصیه های تغذیه ای اش را در سال 1994 تغییر داد .توصیه های جدید بیان می کنند « مدرک علمی نشان داده است که مصرف ساکارز به عنوان بخشی از برنامه غذایی دراشخاص دیابتی باانسولین – وابسته (نوع1) یا انسولین – غیر وابسته (نوع2)به کنترل گلوکز خون آسیب نمی رساند .»
شامل 19 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود مقاله انجمن رسمی بیماری دیابت در خصوص قند در آمریکا