تحقیق دانشآموزی با موضوع:
بازیافت
بازیافت:
تاریخچهی بازیافت:
تاریخچهی بازیافت در ایران:
تاریخچه سازمان بازیافت:
بازیافت
بازیافت:
بازیافت به آماده سازی مواد برای استفاده مجدد گفته میشود در تعریفی دیگر می توان گفت بازیافت عبارت است از فرآیند پردازش مواد مصرف شده به محصولات و مواد تازه به منظوره جلوگیری از به هدر رفتن مواد سودمند بالقوه )ذخیرهای) ٬ کاهش مصرف مواد خام٬ کاهش مصرف انرژی، کاهش آلودگی هوا حاصل از سوختن مواد و آلودگی آب ها حاصل از تدفین زبالهها در خاک به وسیله ی کاهش مقدار معمول زبالهها و کمکردن نشر گازهای گلخانه ای در مقایسه با تولید خالص.
تاریخچهی بازیافت:
استفاده چند باره و چند گونه از انواع امکانات و فراوردههای طبیعت و همچنین ابزار و تولیدات دست ساز انسان قدمتی تقریبا همسان با پیدایش بشر دارد و در جوامع مختلف متناسب با پیشرفتهای علمی، اعتقادات، باورها، نیازها و فرهنگها و غیره متفاوت میباشد.
امروزه بر خلاف گذشته دور که بازیافت بصورت محدود،ابتدایی و سنتی اجرا می شد و شاید اوج این نوع عملکرد را پس از پایان جنگها می توان در تاریخ مشاهده کرد که گروهی به ترمیم ابزارآلات جنگی که اسقاط شده بودند میپرداختند و یا استفاده چند باره از فلزات در آهنگریها و غیره خلاصه میشد.
امروزه بازیافت به عنوان یک هدف و استراتژی علمی در سطح و رده اول مدیریت شهری در کشورهای توسعه یافته قرار دارد و در ایران اسلامی در دهه اخیر به جهت رشد جوامع شهرنشینی، پیشرفت تکنولوژی، تغییرالگوی مصرف و به خطر افتادن محیط زیست ، به همراه اعتقادات دینی و فرهنگ اصیل اسلامی مبنی بر اجتناب از اسراف و تبذیر بحث بازیافت به عنوان یک شغل و فعالیت قابل احترام مورد توجه بوده و هست.
شغلهای سمساری، کهنه فروشی، استفاده چند باره از شیشه های نوشابه، تعویض نان خشک با نمک ،کاربرد فضولات حیوانی و ضایعات گیاهی در تقویت زمینهای کشاورزی و غیره از این نمونه اند.
تعداد صفحات: ۹
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
برای مشاهده متن کامل تحقیق بازیافت محصول را خریداری نمائید…
تشکر از خریدتان
بازیافت