![دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر](../prod-images/562966.jpg)
میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.
دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:
.1انعقاد آنزیمی
.2انعقاد اسیدی
تغییر شکل دادن میسل های کازئین به علت هیدرولیز کازئین توسط رنت است که به دنبال آن توده ای شدن میسل را خواهیم داشت.
انعقاد آنزیمی در 3 فاز انجام می گیرد:
qفاز اولیه
qفاز ثانویه
qفاز نهایی
شامل 21 اسلاید powerpoint
دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر